stakas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το pc της εταιρίας, μόλις το ανοίγω μπαίνει στα bios και δεν έχω επαφή με keyboard ούτε με usb ουτε με την παλιά σύνδεση keyboard.
stakas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ναι νεκρά ολα. Δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι τέτοιο, εαν είχε καεί cpu δεν θα άνοιγε καν όπως και mobo?
IceFrog Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Η cpu δεν εχει τιποτα. επισεις εαν δεν βαλεις πληκτρολογιο επανω, θα πρεπει να σου βγαζει σφαλμα.Σου εμφανιζει καποιο μηνυμα κατα την εκινηση?
Demon Lord Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ να ρωτήσω, υπάρχει λόγος που έχει το cpu speed στο χειροκίνητο;
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Τι εταιρεια ειναι αυτη? ζητα αντικατασταση
stakas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Είναι πολύ παλιό το μηχάνημα και ξαφνικά σε κάθε restart μπαίνει στα bios στην επιλογή cpu speed και δεν με αφήνει να κουνήσω τπτ. Δοκίμασα πληκτρολόγια ps3 και τα κλασικά τπτ. Έβγαλα για λίγο και την μπαταρία απο την mobo την έβαλα ξανά αλλά πάλι τα ίδια
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Για βάλε ολα τα settings στο bios στα default και πατα save and exit να δεις τι θα κανει
IceFrog Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 δεν μπορει να το κανει αυτο γιατι δεν αναγνωριζεται το πληκτρολογιο.Φιλε μου κανε ενα clear cmos με τα τζαμπερακια
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 ωχ ναι οντως , έκανε bios reset το λεει επάνω. Πολυ περίεργο πρόβλημα ομως ξαφνικά να μην αναγνωρίζει τιποτα και να μπαίνει στο bios μονο του.
IceFrog Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 δεν εκανε reset. εβγαλε την μπαταρια. πρεπει να παιξει με τα jumber
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το ίδιο πράγμα ειναι αν αφήσει την μπαταρία για λιγο εκτος (1 λεπτό) και την ξανα βάλει θα κανει reset , αλλιως ναι με τα jumpers , η μπορει να το ξεκινήσει και χωρις την μπαταρία οποτε θα ειναι σίγουρα ολα στα defaults
stakas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Όντως είναι κάτι που δεν το έχω ξανα δεί ούτε σε μένα ούτε σε φίλο. Την επιλογή της μπαταρίας την έκανα με τα jumpers δεν τα έχω πειράξει ξανά, δλδ τι να τα κουνήσω? Εαν δεν κάνω λάθος το άνοιξα χωρίς μπαταρία αλλά πάλι το ίδιο, δεν είμαι σίγουρος μάλλον το έκανα αυτό.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Βγάλε το βύσμα του ρεύματος του κουτιού κ από πίσω κ από τη Μπριζ κ ξαναδοκιμασε,δεν έχεις να χάσεις κάτι.
stakas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 απο την εμπειρία μου σε pc και γενικά ηλεκτρονικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, μπορεί να παιδεύεσαι με τις ώρες και η λύση να είναι εκτός απο γελοία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα