Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το pc της εταιρίας, μόλις το ανοίγω μπαίνει στα bios και δεν έχω επαφή με keyboard ούτε με usb ουτε με την παλιά σύνδεση keyboard.

WP_20140213_12_22_18_Pro1_zps3a1b8c1f.jp

Δημοσ.

Η cpu δεν εχει τιποτα. επισεις εαν δεν βαλεις πληκτρολογιο επανω, θα πρεπει να σου βγαζει σφαλμα.
Σου εμφανιζει καποιο μηνυμα κατα την εκινηση?

Δημοσ.

Είναι πολύ παλιό το μηχάνημα και ξαφνικά σε κάθε restart μπαίνει στα bios στην επιλογή cpu speed και δεν με αφήνει να κουνήσω τπτ.

Δοκίμασα πληκτρολόγια ps3 και τα κλασικά τπτ.

Έβγαλα για λίγο και την μπαταρία απο την mobo την έβαλα ξανά αλλά πάλι τα ίδια

Δημοσ.

δεν μπορει να το κανει αυτο γιατι δεν αναγνωριζεται το πληκτρολογιο.
Φιλε μου κανε ενα clear cmos με τα τζαμπερακια

Δημοσ.

ωχ ναι οντως , έκανε bios reset το λεει επάνω.

Πολυ περίεργο πρόβλημα ομως ξαφνικά να μην αναγνωρίζει τιποτα και να μπαίνει στο bios μονο του.

Δημοσ.

Το ίδιο πράγμα ειναι αν αφήσει την μπαταρία για λιγο εκτος (1 λεπτό) και την ξανα βάλει θα κανει reset , αλλιως ναι με τα jumpers ,  η μπορει να το ξεκινήσει και χωρις την μπαταρία οποτε θα ειναι σίγουρα ολα στα defaults

Δημοσ.

Όντως είναι κάτι που δεν το έχω ξανα δεί ούτε σε μένα ούτε σε φίλο. 

Την επιλογή της μπαταρίας την έκανα με τα jumpers δεν τα έχω πειράξει ξανά, δλδ τι να τα κουνήσω?

Εαν δεν κάνω λάθος το άνοιξα χωρίς μπαταρία αλλά πάλι το ίδιο, δεν είμαι σίγουρος μάλλον το έκανα αυτό.

Δημοσ.

απο την εμπειρία μου σε pc και γενικά ηλεκτρονικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, μπορεί να παιδεύεσαι με τις ώρες και η λύση να είναι εκτός απο γελοία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...