chronis1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Καλημέρα, Χρησιμοποιώ το fsx από την έκδοση του 2004 και τώρα τελευταία αναβάθμισα το σύστημα μου με i7 επεξεργαστή, μνήμες 16G, κάρτα NVIDIA 1G και ταυτόχρονα αγόρασα και το νέο fsx gold με το acceleration pack. Φόρτωσα το FSX χωρίς κάποιο πρόβλημα αλλά όταν πήγα να φορτώσω το acc. pack έλαβα ένα μήνυμα ότι δεν έχω την αγγλική έκδοση του FSX και να δοκιμάσω ξανά να κάνω install. Προσπάθησα να εγκαταστήσω ξανά το acc pack αλλά πάλι τα ίδια. Πραγματικά απολαμβάνω τις πτήσεις μου χωρίς κανένα πρόβλημα με τα απλά αεροπλάνα που έχει το fsx, αλλά όχι με αυτά που αγόρασα από την aerosoft το Α320 και το phenom 100. Δυστηχώς και στα δύο δεν ανοίγουν τα avionics . και είναι σαν εκτός λειτουργίας. Θέλω την βοήθεια από κάποιον που πετάει αυτά τα αεροπλάνα αλλά και να μου πεί τι να κάνω με το acceleration pack του fsx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ ωραιο θεμα pnick...δυστυχως αργησα να το παρω χαμπαρι. Τα win 7 x64 δλδ ειναι το ιδανικο os για το fsx? Θεματα με τα addons στα 7αρια δεν εχετε? Ρωταω γιατι ο πατερας μου ειναι αρρωστος με το παιχνιδι και με τα xp (x86) που εχει πανω δεν εχει αντιμετωπισει κανενα προβλημα με τα addons..απλα δεν αξιοποιει την μνημη λογω του 32-bit λειτουργικου. Tου εβαλα τα win 7 x64 για δοκιμη και ειχε θεματα πολλα..οποτε ξαναγυρισαμε στα xp. Καποια στιγμη θα ξαναδοκιμασουμε τα 7αρια.. Thanks in advance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 1, ναι, αλλα βασικα νομιζω οτι και η τελευταιαια κεδοση των WIN δεν εχει θεματα(δεν ειμαι σιγουρος, δεν εχω εμπειρια). 2,οχι, απολυτως κανενα 3,θες 64bit λογω 8GB μνημης που χρειαζεσαι 100%. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 1, ναι, αλλα βασικα νομιζω οτι και η τελευταιαια κεδοση των WIN δεν εχει θεματα(δεν ειμαι σιγουρος, δεν εχω εμπειρια). 2,οχι, απολυτως κανενα 3,θες 64bit λογω 8GB μνημης που χρειαζεσαι 100%. Πολύ σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ενταξει οτι θελει 64-bit λειτουργικο εννοειται δεν το συζητω. Ευχαριστω οπως και να χει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παλι στα 8.1 δεν εχω θεματα, εκτος απο το joystic αλλα το ελυσα και αυτο... μου φαινεται οτι παει αρκετα καλυτερα απο οτι στα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μολις το περασα και γω σε win 8.1. Θα αρχισω να φορτωνω addons σιγα σιγα.. Το preview dx10 ειναι καλυτερα να το εχουμε κλειστο ε? Η κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μολις το περασα και γω σε win 8.1. Θα αρχισω να φορτωνω addons σιγα σιγα.. Το preview dx10 ειναι καλυτερα να το εχουμε κλειστο ε? Η κανω λαθος? Εξαρτάται. Αν αποφασίσεις να πάς σε DX10 θα έχεις περισσότερα fps, πιό φωτεινά χρώματα, αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερο tweaking για να παίξει σωστά. Είναι πολύ buggy. Το DX9 είναι πιό δουλεμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoDiTis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 παιδια καλημερα σας, Ειμαι κι εγω αρρωστακι με το FSX και ασχολουμε πολλα χρονια και φετος, πριν μερικες μερες αποφασισα να αγορασω ενα λαπτοπ πιο δυνατο απο το παλιο μου με πρωτη πρωτεραιοτητα να εγκαταστησω το FSX μεσα. Οπως καταλαβαινετε ηρθε με τα 8.1 αν και το εγκατεστησα μια χαρα ειχα κρασαρισματα αλλα απο κατι πειραγματα που εκανα πρεπει να εφταιγε το Target Frame, το κατεβασα στο 50 και μεχρι τωρα δεν ειχα κρασαρισμα αν και δεν το εχω λειτουργησει ακομα στο φουλ γιατι περναω ολα τα add-on που ειχα (μιλαμε ειναι φασαρια, ουφ. Μερικα εχω ξεχασει και πως τα κανω/βαζω). Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την καρτα NVIDIA.... οταν επιλεγω DirectX 10 μου επιλεγει αυτοματα τα ΙΝΤΕΛ ενω οταν ξετσεκαρω επιστρεφει στην NVIDIA. Γινεται να το αλλαξω αυτο? ΥΓ. Τελειο θρεντ και μπραβο στο παλικαρι για τις πολυτιμες βοηθειες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την καρτα NVIDIA.... οταν επιλεγω DirectX 10 μου επιλεγει αυτοματα τα ΙΝΤΕΛ ενω οταν ξετσεκαρω επιστρεφει στην NVIDIA. Γινεται να το αλλαξω αυτο? Τι εννοεις? Οσο αφορα τα frames καλο ειναι να ειναι στο unlimited, εκτος εαν εχεις καποια ρυθμιση στο "FSX.cfg" για να τα περιοριζει, διαφορετικα η ρυθμιση απο το μενου του FSX πρεπει να ειναι στο τερμα. Το DX10 ειναι σε "Preview", δηλαδη εαν δε κανεις καποιες αλλες απραιτητες ρυθμισεις και απλα ειναι μονο "τσεκαρισμενο" στο FSX μενου, δε θα λειτουργει αλλα θα δημιουργει μονο "θεματα/προβλημα"! Πες μας εαν ξερεις να το ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την καρτα NVIDIA.... οταν επιλεγω DirectX 10 μου επιλεγει αυτοματα τα ΙΝΤΕΛ ενω οταν ξετσεκαρω επιστρεφει στην NVIDIA. Γινεται να το αλλαξω αυτο? Τα περισσότερα λαπτοπ πλέον δουλευουν με 2 κάρτες. Την κανονική και την ενσωματωμένη στον επεξεργαστή. Όταν παίζει παιχνίδια θα εξασφαλίζεις ότι δουλέυει η κανονική κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ωραια, εαν ειναι αυτο, τοτε δεν επιλεγεις ποτε τη "onboard" γιατι ειναι παντα η "αδυναμη και ρεζερβα", τουλαχιστο ετσι ειναi στα desktop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ωραια, εαν ειναι αυτο, τοτε δεν επιλεγεις ποτε τη "onboard" γιατι ειναι παντα η "αδυναμη και ρεζερβα", τουλαχιστο ετσι ειναi στα desktop. Τα desktop έχουν 3 κάρτες. Onboard, integrated to CPU και ξεχωριστή κλασσική κάρτα γραφικών (GPU). Αν υπάρχει κουμπωμένη κάρτα (GPU) σε desktop δε μπορεί να ενεργοποιηθεί καμία απο τις άλλες. Αυτό γίνεται μόνο στα laptop γιατί η integraded έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση και η αυτονομία έχει σημασία στα laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christopher_B Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τα desktop έχουν 3 κάρτες. Onboard, integrated to CPU και ξεχωριστή κλασσική κάρτα γραφικών (GPU). Αν υπάρχει κουμπωμένη κάρτα (GPU) σε desktop δε μπορεί να ενεργοποιηθεί καμία απο τις άλλες. Αυτό γίνεται μόνο στα laptop γιατί η integraded έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση και η αυτονομία έχει σημασία στα laptop. Ε, αυτο δε χρειαζοταν και για αυτο δε το εγραψα, βλέπε "ρεζερβα/σε περιπτωση προβληματος δηλαδη και μονο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasakas Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μπορει να μου καποιος τι να κανω να διωρθωσω ενα προβλημα στο fsx οταν τρεχει το παιχνιδι και παω στο μενου και επιλεξω κατι καποια αλλαγη η προτιμηση πολλες φορες με πεταει εξω και λεει FATAL ERROR Σακης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα