Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το SP1 είχε κάποιες βασικές διορθώσεις σε θέματα κωδικοποίησης, αλλά ο βασικός του ρόλος ήταν να βελτιώσει την απόδοση του FSX επιτρέποντας την χρήση περισσοτέρων του ενός πυρήνων κυρίως στην σύνθεση των textures και των Auto-generated αντικειμένων.

Το SP2 βελτίωσε την απόδοση σε Vista και XP, ενώ πρωτο-εισήγαγε την δυνατότητα χρήσης του DirectX 10 αλλά σε Preview mode. Έφτιαξε δε και αρκετά bugs που είχαν επισημανθεί.

Το πακέτο που εκμεταλλεύεται καλύτερα τα Windows 7 είναι το Acceleration Pack, το οποίο περιλαμβάνει τα SP1 και SP2 και εμπλουτίζει το FSX και με περισσότερες αποστολές και νέα αεροσκάφη, και το οποίο συνιστώ για όποιον ενδιαφέρεται για καλύτερη εμπειρία.

Συνεπώς, αν θες καλύτερη συνεργασία με W7 πάς σε Acceleration.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες

Μου εκαναν δωρο το deluxe

πρεπει να αγορασω το Acceleration Pack?

Δημοσ.

To deluxe είναι το βασικό πακέτο. Πρέπει να πάς στο Acceleration αν θες να έχεις μια ικανοποιητική απόδοση και εμφάνιση. Τώρα αν θα το αγοράσεις, δικό σου θέμα... ;)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου! Πολύ ωραίες οι τοποθετήσεις σου! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι αν και λίγο εκτός θέματος.

Έχω τα εξής add on : UTX Europe, Canada, USA-Alaska, GEX Europe, America , FS Global 2010 , Rex Essentials Overdrive και

photorealistic Greece.

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος θα ήταν ο καλύτερος συνδυασμός απ' όλα αυτά; Αν μπουν όλα θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα να υποθέσω.

Πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για να συνεργαστούν αρμονικά τα προγράμματα;

Το συστημά μου είναι το εξής:

Intel i5 3570k 3.4ghz

Motherboard asus p8z68-v pro/gen3

Graphics Asus GeForce GTX660 Ti 2GB DirectCU II

Ram 2x4gb Corsair 1600mhz

SSD Samsung 840 128gb

WD Caviar Green 1tb

Τροφοδοτικό Corsair 750w 80 plus Gold

Case με 6 ανεμιστήρες

Δημοσ.

Μετα απο απο πολυ ψαξιμο και πειραματισμο θα σου προτεινα τα εξης:

1. FTX GLOBAL

2.FTX GLOBAL VECTOR

3. REX 4

μπορεις να χρησιμοποιησεις  GEX+UTX  αλλα οχι ταυτοχρονα και τα FTX

απο seneries  μπορεις να βαλεις οτι θες , Εγω να φανταστεις εχω καμια δεκαρια της Aerosoft + freeware+καποια φωτορεαλιστικα.

Το pc σου ειναι αρκετα δυνατο

Δημοσ.

Παιδιά, συγγνώμη αλλά το έχω παρατήσει το θέμα. Καθόμουν και έγραφα μόνος μου. Θέλει tweaking για να τρέξει το FSX και βαρβάτο σύστημα. Με gtx 660 δύσκολα τα πράγματα. Την είχα παλιότερα και δεν έκανα δουλειά.

Δημοσ.

Μετα απο απο πολυ ψαξιμο και πειραματισμο θα σου προτεινα τα εξης:

1. FTX GLOBAL

2.FTX GLOBAL VECTOR

3. REX 4

μπορεις να χρησιμοποιησεις  GEX+UTX  αλλα οχι ταυτοχρονα και τα FTX

απο seneries  μπορεις να βαλεις οτι θες , Εγω να φανταστεις εχω καμια δεκαρια της Aerosoft + freeware+καποια φωτορεαλιστικα.

Το pc σου ειναι αρκετα δυνατο

Τα έχεις εγκατεστημένα τα GEX+UTX και τα ενεργοποιείς όποτε θέλεις ή  δεν τα έχεις εγκαταστήσει καθόλου?

Έχω κι εγώ αρκετά από Aerosoft. Τώρα για το FTX Global, μου φαίνεται δύσκολο να  το ξαναγοράσω μιας κι έχω ήδη πληρώσει το FS Global 2010 και το Rex Essentials+ Overdrive.

Έχεις κάνει overclocking στο pc σου?

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου!

Παιδιά, συγγνώμη αλλά το έχω παρατήσει το θέμα. Καθόμουν και έγραφα μόνος μου. Θέλει tweaking για να τρέξει το FSX και βαρβάτο σύστημα. Με gtx 660 δύσκολα τα πράγματα. Την είχα παλιότερα και δεν έκανα δουλειά.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου!

Γιατί το βλέπεις δύσκολο? Έχω δει αρκετά βίντεο με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών και το τρέχει ικανοποιητικά για τα δικά μου δεδομένα,

Δημοσ.

gex+utx τα ειχα εγκαταστησει και μου δημιουργουσαν προβληματα. Το βασικοτερο ηταν οτι φυτρωναν δεντρα στο διαδρομο, δημιουργουσε δρομο και περναγαν αυτοκινητα εκει που δεν επρεπε.

Αν εχεις το ηδη το Global , βαζεις και το Global Vector που σου φτιαχνει ακτογραμμες και διαφορα αλλα και εισαι κομπλε.

Σε συγκεκριμενες πτησεις και με συγκεκριμενα αεροπλανα (PMDG 737) καποιες φορες κλοκαρω λιγο μεχρι τα 4,3.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...