Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

images?q=tbn:ANd9GcQPo27jw6OcR1wjPhPBoi5  

Καλησπέρα φίλοι μου....

Εδω και καιρο εχω μπει σε σκέψη να αγοράσω καινούργιο κινητό γιατι αυτο που εχω τα εχει παίξει (με το δίκιο το εχω 3 με 4 χρονια). Τα χρήματα που διαθέτω ειναι περίπου απο 130 ευρω μεχρι 190 πανω κατω... Εντάξει δεν θελω κατι πολυ απετητικο  απλα να μπορει να αντεπεξέλθει στην καθημερινές απαιτήσεις ενος  Smartphones :D :P Ευχαριστώ πολύ περιμένω τις προτάσεις σας ;) 

Δημοσ.

Μεσα απο τις αγγελίες του forum μπορείς να βρεις αρκετά αξιόλογα κινητά σε αυτη την τιμή! Πολύ καλό ( αν και παλιό) είναι το Samsung Galaxy S2

Δημοσ.

άμα δεν σε νοιάζει να είναι καινούργιο μπορείς να βρεις και το nexus 4 16gb μεταχειρισμένο με λίγα παραπάνω €, αν αυτό είναι το όριο και το s2 μπορείς να δεις που λέει το παλικάρι από πάνω αν είσαι τυχερός κάνα S3 (βρήκα το note 2 σε αγγελία εδώ κοντά στο όριο σου), το sony SP.. 

πες μας αν θες ματαχειρισμενο ή καινούργιο να σου κάνουμε κάποιες προτασεις

Δημοσ.

Η θα πας σε moto g η θα κοιταξεις σε κανα κινεζικο μαγαζι που με αυτα τα χρηματα εχει εξαιρετικα smartphone για αυτο που θες.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια για αυτα τα κινητα απο κινα που λετε ειναι καλα? μηπως χαλανε ευκολα? ειναι αξιόπιστα τα site που τα πουλανε???? και με τον δεικτη sar τι γινεται ?

Επεξ/σία από bokoss
Δημοσ.

παιδια για αυτα τα κινητα απο κινα που λετε ειναι καλα? μηπως χαλανε ευκολα? ειναι αγιοπιστα τα site που τα πουλανε???? και με τον δεικτη sar τι γινεται ?

Αξιοπιστα εχει,ποιοτητα πολυ καλη και sar μια χαρα χαμηλο ειναι.Bεβαια μη παρεις και κανενα κινεζικο μαρκα "μ'εκαψες".

Δημοσ.

Αξιοπιστα εχει,ποιοτητα πολυ καλη και sar μια χαρα χαμηλο ειναι.Bεβαια μη παρεις και κανενα κινεζικο μαρκα "μ'εκαψες".

στειλε αν μπορεις κανα site να δω ;)

Δημοσ.

Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν με singapore post(και ειναι και το πλεον ασφαλες για αποφυγη τελωνειου),θα κανει απο 10-30 μερες να ερθει,η πληρωμη σε συμβουλευω να γινει μεσω paypal,και θα ερθει στην διευθυνση που εχεις δηλωσει στο paypal...

Για επιλογη συσκευης εδω ειμαστε,αν και το 1ο που θα σου προτεινα(κλασσικος εχω γινει  :-D ) ειναι το Xiaomi HongMi...

Edit : Στο merimobiles νομιζω χρεωνουν και το sg post,εχε στο νου σου και το to2c.com,επισης αξιοπιστο και δινει και καλα δωρακια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...