zlave Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αμα αφαιρέσεις το κεντρικό κουμπι ειναι ολοιδιο με το lg g2 με το οποιο σας γράφω τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Άμα είναι αυτό το χώ πάρει ηδη Αν έχεις τάσεις να αγοράσεις iPhone, ότι και να είναι θα το πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 αρχίσαμε..... ακομα δε βγηκε το galaxy s5 αρχίσανε να βγαίνουν φήμες για τα μηλα που...ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ..εγω γελαω τωρα,s5 απο τη πρώτη μέρα και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 αρχίσαμε..... ακομα δε βγηκε το galaxy s5 αρχίσανε να βγαίνουν φήμες για τα μηλα που...ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ..εγω γελαω τωρα,s5 απο τη πρώτη μέρα και τελος. Και μόλις βγει το iphone 6 την επόμενη βδομάδα θα αρχίσουν οι φήμες για το νέο Galaxy, έτσι παίζεται το παιχνίδι εδώ και καιρό, είτε είναι apple vs samsung είτε intel vs amd, είτα nvidia vs amd και πάει λέγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8denu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Βάση στατιστικής στην αναλογία πλαισίου/οθόνης είναι fake οι φώτο… Sharp aquos xx phone με 80.5% οθονη http://www.engadget.com/2013/09/30/sharps-aquos-phone-xx-is-almost-all-screen/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bl4ckSn4ke Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το S5 μάλλον είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το υποτιθέμενο leaked iPhone 6 prototype που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι FAKE παιδια. τροφη για σκεψη το μηλο ειναι χαμηλα στην πλατη του κινητου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1965 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 καλημέρα !!! ρε παιδιά μια απορία έχω !!! κανείς δεν το βλέπει παντόφλα ??? ότι άλλο κινητό υπάρχει πάνω από 4,5 παντόφλα και παντόφλα .... αλλά μάλλον όσοι είχαν το 5 απλά έκαναν συμβιβασμό με την οθόνη για χάρη της πόζας !!! και τώρα ξαφνικά εγένετο το φως το αληθινό , τώρα πως θα φτάνει το δάχτυλο από την μια άκρη στην άλλη ?? άντε όσοι έχετε το 5 αρχίστε την προπόνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω να είναι γνήσια η φωτογραφία, αλλά μου αρέσει. Εάν είναι και στο μέγεθος του IPhone 5 / 5s - και απλά εκμεταλλεύεται όλοι την επιφάνεια θα είναι γα****. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agelosa4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αμα αφαιρέσεις το κεντρικό κουμπι ειναι ολοιδιο με το lg g2 με το οποιο σας γράφω τώρα.ακριβως αυτο ηθελα να γραψω και εγω! Ιδιο με το g2 ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efstratios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ψεύτικο: 1) Δεν έχει κενά στη μεταλλική πλάτη για να περνά το σήμα των κεραιών. 2) Δεν έχει την κύρια περιμετρική κεραία - σήμα κατατεθέν του iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ψεύτικο ξεψεύτικο κατάφερε να προκαλέσει πολύ θετικά σχόλια από τους οπαδούς της Apple. Όπου και αν κοιτάξει κανείς σήμερα, βλέπει αναστάτωση χαράς στον κόσμο της Apple που προκαλείται από την προσδοκία μιας μεγαλύτερης οθόνης παραβλέποντας το γεγονός των τρομερά μεγάλων ομοιοτήτων με συσκευές που βρίζανε μέχρι χθες το βράδυ όπως Galaxy S4 και LG G2. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoenixV23 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αν ισχυει αυτο το concept, η Apple καταρρίπτει την δηθεν θεωρια της οτι η 4" οθονη ειναι η ιδανικη διασταση για να χειριζεται ο χρηστης το κινητο του απροβληματιστα.Παει με την μαζα. Apple...μεγαλο... φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες! Γιατί, αμφιβάλλεις οτι οι 4" είναι το ιδανικό μέγεθος? Για κινητό μίλαμε! Και πρόσεξε, είναι άλλο πράγμα η "μόδα" με τα μεγάλα κινητά. Και πρίν πετάξει κανένας καμιά εξυπνάδα όσον αφορά τη μόδα αυτή, διευκρινίζω οτι ο καθένας μπορεί να επιλέξει τι θα πάρει ανάλογα με τις ανάγκες του.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoenixV23 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 καλημέρα !!! ρε παιδιά μια απορία έχω !!! κανείς δεν το βλέπει παντόφλα ??? ότι άλλο κινητό υπάρχει πάνω από 4,5 παντόφλα και παντόφλα .... αλλά μάλλον όσοι είχαν το 5 απλά έκαναν συμβιβασμό με την οθόνη για χάρη της πόζας !!! και τώρα ξαφνικά εγένετο το φως το αληθινό , τώρα πως θα φτάνει το δάχτυλο από την μια άκρη στην άλλη ?? άντε όσοι έχετε το 5 αρχίστε την προπόνηση Σ'αυτό έχεις μεγάλο δίκιο. Προσωπική μου άποψη είναι οτι πάλι παντόφλα θα είναι, αλλα βλέπεις, οι ανάγκες (και καλά) της εποχής άλλαξαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Βάση στατιστικής στην αναλογία πλαισίου/οθόνης είναι fake οι φώτο… Δηλαδή για παράδειγμα στο 3gs το 50% του μπροστά είναι bezel και το πιστεύεις; Είναι το ΜΙΣΟ iphone bezel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις