didakos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κι εμένα αυτό μου θυμίζει. Επίσης όλα αυτά τα leaks σκοτώνουν ελαφρώς το ενδιαφέρον. Το 5c και το 5s σχεδόν τα είχαμε δεί. Ξέραμε για τον σένσορα με το δαχτυλικό αποτύπωμα του 5s και ούτω καθεξής. Απλά παρακολουθήσαμε εθιμοτυπικά το keynote της Apple. Ποιο ενδιαφέρον; διαφώτισέ μας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορω να πώ οτι με ενθουσιάζει σχεδιαστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κουκλί, αν βγει έτσι ίσως να είναι το πρώτο μου iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 iPhone Galaxy S θα λέγεται; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρουν πολύ καλά το μάρκετινγκ για να οικονομήσουν από τις φήμεςς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Συνήθως αρκετές φήμες λιγο πολυ βγαίνουν αληθινές οποτε μαλλον με 4.7 με 5 ίντσες το βλέπω το iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astrovilos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως από τη κυρίως φωτογραφία του άρθρου φαίνεται πως βλέπουμε και τις 2 εκδόσεις του υποτιθέμενου iphone 6. Τόσο την "s" όσο και τη "c". Το πάνω πλαίσιο μοιάζει να είναι μεταλλικό γύρω γύρω ενώ το από κάτω του πλαίσιο είναι πλαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Big.Fat.Ugly. Και με το φατ εννοώ φαρδύ, απλά ακούγεται καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Galaxyζει λίγο αλλά ωραίο αν τελικά το βγάλουν έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αργούμε ακόμα να βάλουμε αγγελία το 5ς !!! Ελπίζω στις 4.7 στο σχέδιο που βλέπουμε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macgneto Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μούφα είναι Διαβάστε παρακάτω... http://imgur.com/QF1zNfO 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsylon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Galaxyζει λίγο αλλά ωραίο αν τελικά το βγάλουν έτσι. Πλάκα κάνεις.. ολόιδια είναι μόνο το κουμπί αλλάζει !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αν ισχυει αυτο το concept, η Apple καταρρίπτει την δηθεν θεωρια της οτι η 4" οθονη ειναι η ιδανικη διασταση για να χειριζεται ο χρηστης το κινητο του απροβληματιστα.Παει με την μαζα. Apple...μεγαλο... φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες! Μάλλον θα μεγάλωσαν τα δάχτυλα όλης της ανθρωπότητας! Άρα η "θεωρία" του μήλου στέκει! Πέρα από την πλάκα (και αυτό δεν ισχύει μόνο για τη μηλοεταιρεία, αλλά για όλες), όταν λένε τέτοιες π@π@....ές για να δικαιολογήσουν μία απόφαση είναι για γέλια. Πες από την αρχή "εγώ γουστάρω να το βγάζω στο τάδε μέγεθος" και τελείωνε. Σε τελική ανάλυση σε άλλον αρέσουν/βολεύουν οι 4", σε άλλον οι 5" σε άλλον οι 3,2" και σε κάποιον δεν αρκούν ούτε οι 5,2" του G2. Εγώ προσωπικά με τις 4,7" του Hongmi μου είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Σε έναν φίλο μου φάνηκε μεγάλο, σε έναν άλλο φάνηκε μικρό και αυτός παρήγγειλε 5ιντσο. Όσο υπάρχουν λοιπόν διαφορετικά γούστα και ανάγκες καλό είναι να υπάρχουν και οι αντίστοιχες επιλογές. Σχετικά με το leak τώρα, φαντάζομαι ότι θα δώσουν, ως συνήθως, έμφαση στην κατασκευαστική ποιότητα και αν είναι όντως τόσο λεπτό όσο φαίνεται είναι καλή φάση. Αλλά ρε παιδιά, μόνο σ' εμένα θυμίζει έντονα το g2; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πλάκα κάνεις.. ολόιδια είναι μόνο το κουμπί αλλάζει !! Ίσως είναι το Galaxy 5 και έπεσε photoshop στο logo . Στο τέρμα θα το βγάλει σε ακριβώς ίδιες διαστάσεις με το 5s απλά θα έχει μικρότερα bezels Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Άμα είναι αυτό το χώ πάρει ηδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις