Προς το περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο iPhone 6;


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 Κι εμένα αυτό μου θυμίζει.

 

Επίσης όλα αυτά τα leaks σκοτώνουν ελαφρώς το ενδιαφέρον. Το 5c και το 5s σχεδόν τα είχαμε δεί. Ξέραμε για τον σένσορα με το  δαχτυλικό αποτύπωμα του 5s και ούτω καθεξής. Απλά παρακολουθήσαμε εθιμοτυπικά το keynote της Apple. 

 

Ποιο ενδιαφέρον;

διαφώτισέ μας 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως από τη κυρίως φωτογραφία του άρθρου φαίνεται πως βλέπουμε και τις 2 εκδόσεις του υποτιθέμενου iphone 6. Τόσο την "s" όσο και τη "c". Το πάνω πλαίσιο μοιάζει να είναι μεταλλικό γύρω γύρω ενώ το από κάτω του πλαίσιο είναι πλαστικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ισχυει αυτο το concept, η Apple καταρρίπτει την δηθεν θεωρια της οτι η 4" οθονη ειναι η ιδανικη διασταση για να χειριζεται ο χρηστης το κινητο του απροβληματιστα.Παει με την μαζα. Apple...μεγαλο... φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες!

 

Μάλλον θα μεγάλωσαν τα δάχτυλα όλης της ανθρωπότητας! Άρα η "θεωρία" του μήλου στέκει!

 

Πέρα από την πλάκα (και αυτό δεν ισχύει μόνο για τη μηλοεταιρεία, αλλά για όλες), όταν λένε τέτοιες π@π@....ές για να δικαιολογήσουν μία απόφαση είναι για γέλια. Πες από την αρχή "εγώ γουστάρω να το βγάζω στο τάδε μέγεθος" και τελείωνε.

 

Σε τελική ανάλυση σε άλλον αρέσουν/βολεύουν οι 4", σε άλλον οι 5" σε άλλον οι 3,2" και σε κάποιον δεν αρκούν ούτε οι 5,2" του G2. Εγώ προσωπικά με τις 4,7" του Hongmi μου είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Σε έναν φίλο μου φάνηκε μεγάλο, σε έναν άλλο φάνηκε μικρό και αυτός παρήγγειλε 5ιντσο. Όσο υπάρχουν λοιπόν διαφορετικά γούστα και ανάγκες καλό είναι να υπάρχουν και οι αντίστοιχες επιλογές.

 

Σχετικά με το leak τώρα, φαντάζομαι ότι θα δώσουν, ως συνήθως, έμφαση στην κατασκευαστική ποιότητα και αν είναι όντως τόσο λεπτό όσο φαίνεται είναι καλή φάση. Αλλά ρε παιδιά, μόνο σ' εμένα θυμίζει έντονα το g2;

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλάκα κάνεις.. ολόιδια είναι μόνο το κουμπί αλλάζει !!

 

Ίσως είναι το Galaxy 5 και έπεσε photoshop στο logo :-D .

 

Στο τέρμα θα το βγάλει σε ακριβώς ίδιες διαστάσεις με το 5s απλά θα έχει μικρότερα bezels

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...