Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Θελω να κανω format σε win xp pro αλλα εχω 2-3 προγραμματα που ναι μεν τα εχω να τα ξαναπερασω αλλα θα δυσκολευτω να τα ρυθμισω οπως ειναι τωρα ρυθμισμενα , με τη βοηθεια ενος φιλου. Για να μην ειμαι συνεχεια σε "επαιτεια" υπαρχει τροπος να αποθηκευσω τις ρυθμισεις τους και μετα την εγκατασταση τους να τα ρυθμισω καπως "αυτοματα"???Τα προγραμαμτα ειναι το zone alarm και το no-ip. Ευχαριστω πολυ.
rista Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Γιαννη γιατι δεν δοκιμαζεις με το δοκιμασμενο norton ghost?Δεν νομιζω να μην το ξερεις γιατι εισαι και παλιος στο φορουμ!μηπως θελεις κατι συγκεκριμενο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Το ghost φυσικα και το ξερω και ειμαι fun του αλλα επενεφερει ολο το λειτουργικο οποτε το format για τα κακως κειμενα δεν εχει νοημα μιας και θα φορτοθουν ολα οπως ηταν...
Badge Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 1. Φτιάξε ένα ghost του partition 2. Κάνε φρέσκια εγκατάσταση Windows και των δύο προγραμμάτων. 3. Φόρτωσε το Ghost Explorer και δες τα δύο directories των προγραμμάτων. 4. Χρησιμοποίησε το Ghost Explorer για να επαναφέρεις τα συγκεκριμένα directories, καθώς και όποια files έχουν διαφορές και βρίσκονται αλλού (ΙΝΙ files κλπ)
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 1. Φτιάξε ένα ghost του partition2. Κάνε φρέσκια εγκατάσταση Windows και των δύο προγραμμάτων. 3. Φόρτωσε το Ghost Explorer και δες τα δύο directories των προγραμμάτων. 4. Χρησιμοποίησε το Ghost Explorer για να επαναφέρεις τα συγκεκριμένα directories' date=' καθώς και όποια files έχουν διαφορές και βρίσκονται αλλού (ΙΝΙ files κλπ)[/quote'] Δηλαδη αφου ανοιξω το fgost αρχειο και φανουν τα περιεχομενα του δεξια να κανω αντιγραφη οποιο φακελο θελω στο λειτουργικο που εχω φορτωσει μετα το format????Ευχαριστω πολυ!!!!!
rista Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Ακριβως αυτο και εγω εννοουσα!!!καλη επιτυχια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Ακριβως αυτο και εγω εννοουσα!!!καλη επιτυχια. Ευχαριστω παρα πολυ...Σαβαβτοκυριακο ερχεται να εχουμε δουλεια να κανουμε!!!!
SoTiRiS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 έχω την υποψία ότι αυτός ο τρόπος δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει.τα προγράμματα χρειάζονται και άλλα αρχεία που δεν υπάρχουν στο folder τους,όπως και εγγραφές στην registry. δεν ξέρω εαν το ghost μπορεί να μεταφέρει και τα υπόλοιπα αρχεία που δεν βρίσκονται στο folder...
Badge Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Η registry δεν πρέπει επ' ουδενί να μεταφερθεί. Γι' αυτό είπα πρώτα να εγκαταστήσει τα προγράμματα (ώστε να γίνουν οι αλλαγές στη registry) και μετά να επαναφέρει τους φακέλους με Ghost Explorer. Από εκεί και πέρα, ελάχιστα progs χρησιμοποιούν INI files που αποθηκεύουν αλλού (π.χ. ο Windows/Total Commander που αποθηκεύει τα settings των FTP sites στο C:\Windows\wcx_ftp.ini). Εν πάσει περιπτώσει, ας κάνει o Γιάννης τη διαδικασία κι αν κάτι κάτσει στραβά πάλι εδώ είμαστε.
TeoNOKIA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 To Zone Alarm pro έχει επιλογή Backup Security Settings. Για το no-ip δεν γνωρίζω διότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 To Zone Alarm pro έχει επιλογή Backup Security Settings. Για το no-ip δεν γνωρίζω διότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει Ευχαριστω πολυ.Μολις πηρα backup , φυσικα σε αλλο partition .Πολυ χρησιμο!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Φυσικά μόνο οι σοβαρές εφαρμογές έχουν "Registry backup" (όπως το Internet Calculator) Γενικά ισχύει ότι οι ρυθμίσεις μίας εφαρμογής μπορούν να αποθηκευτούν είτε σε αρχείο .ini (εποχή win9x) ή registry. Το τελευταίο έχει επικρατήσει σίγουρα στην εποχή μας, αλλά μην ξεχνάτε ότι οι "δύσκολες" εφαρμογές υπάρχει περίπτωση να αποθηκεύουν ρυθμίσεις αριστερά και δεξιά, ώστε στο τέλος να μην μπορείς να βρεις άκρια (πχ. Norton μπλα-μπλα) Και τέλος, νομίζω ότι αν μία εφαρμογή μπορούσε να σώσει τις ρυθμίσεις της σε μορφή user-profile, είναι η καλύτερη λύση για όλους! 8)
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Φυσικά μόνο οι σοβαρές εφαρμογές έχουν "Registry backup" (όπως το Internet Calculator) Αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.