Προς το περιεχόμενο

Razer kraken pro - green

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες αγόρασα τα kraken pro με 85€ και 2χρονια εγγύηση απο τα public ! Θα ήθελα να ξέρω άμα έκανα σωστή αγώρα ! Και άν όχι τι θα μπορούσα να αγοράσω ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φιλε εχω εχω τα razer kraken αλλα οχι το pro..και ειμαι πολύ ευχαριστημένος...πολυ καλα ακουστικα 7.1 πολύ καλή ποιότητα ηχου ...αμα τσιτώσεις τη φωνή δεν δεχεσαι  να τα φορας τα αφηνεις κατω και ακούγονται σαν ηχειο!!:P

Δημοσ.

Να θυμάσαι ένα πράγμα με τα ακουστικά γενικά: ΠΡΟΣΟΧΗ στο λεπτό καλωδιάκι γιατί σκίζεται εύκολα,και όταν θες να τα βγάλεις από κάπου ποτέ μη τραβάς το καλώδιο,αλλά να πιάνεις την άκρη του βύσματος και να το βγάζεις αργά και προσεκτικά.

Κατά τα άλλα καλή ακρόαση. :)

Δημοσ.

Γνωμη μου για τα συγκεκριμενα ακουστικα γιατι τυχαινει να τα εχω και εγω ειναι οτι δεν αξιζουν τα τοσα λεφτα τους.

1.το mic ειναι πολυ φτηνιαρικο

2.αν θελεις πριμα ηχο δεν θα τον εχεις ,εχουν πολλα μπασα(εμενα αυτο μου αρεσει ,σε αλλους οχι)

3.εμενα προσωπικα μετα απο 30 λεπτα gaming με πιεζουν στο κεφαλι και τα βγαζω ,δεν αντεχονται για πολυ.Ισως φταιει οτι ειμαι κεφαλας.:P

Τωρα βεβαια τα αγορασες ,μπορουσες να παρεις καλυτερα εννοειται ,κατεβασε το synapse για να χρησιμοποιησεις το suround 7.1 software που σου δινει το razer και καλοπαιχτα να σου ειναι.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εκανα και εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον TS... γιατι παίζαν κάτι δωροεπιταγές που επρεπε να πάρω κάτι άμεσα... ειχε τα kraken pro και τα logitech G430 στο μαγαζί... αλλα δεν ήξερα ποια να πάρω.. να τα γυρίσω πίσω και να παρω τα G430? προς το παρόν καλά μου φαινονται αλλα δεν διαβάζω και τα καλύτερα :P

Δημοσ.

εκανα και εγώ ακριβώς το ίδιο πράγμα με τον TS... γιατι παίζαν κάτι δωροεπιταγές που επρεπε να πάρω κάτι άμεσα... ειχε τα kraken pro και τα logitech G430 στο μαγαζί... αλλα δεν ήξερα ποια να πάρω.. να τα γυρίσω πίσω και να παρω τα G430? προς το παρόν καλά μου φαινονται αλλα δεν διαβάζω και τα καλύτερα :P

Εγω αναμεσα στα kraken και τα g430 θα επαιρνα τα g430. Τωρα να τα γυρισεις πισω, πολυ φασαρια για το τιποτα μου ακουγεται κρατα τα και σε καλη μερια! :P

Δημοσ.

Εγω αναμεσα στα kraken και τα g430 θα επαιρνα τα g430. Τωρα να τα γυρισεις πισω, πολυ φασαρια για το τιποτα μου ακουγεται κρατα τα και σε καλη μερια! :P

βασικά τώρα τα συνήθισα και μου αρεσουν.. είχα λίγα θέματα με την ένταση και το μπάσο του ήχου αλλα μόλις πέρασα drivers λυθήκανε. γιατι θα επαιρνες τα G430? απο λίγο που το εψαξα μονο το μικροφωνο ειναι πολυ καλύτερο...

Δημοσ.

βασικά τώρα τα συνήθισα και μου αρεσουν.. είχα λίγα θέματα με την ένταση και το μπάσο του ήχου αλλα μόλις πέρασα drivers λυθήκανε. γιατι θα επαιρνες τα G430? απο λίγο που το εψαξα μονο το μικροφωνο ειναι πολυ καλύτερο...

Γιατι η logitech την καλυτερη εξυπηρετηση πελατων απ'ολες τις εταιριες :P

Καλα πρεπει να ειναι και τα kraken ομως οποτε μια χαρα εισαι ;)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι! μετά από μια βδομάδα χρήσης χάλασε το μικρόφωνο... τα έστειλα στην razer και μετά από σχεδόν 3 βδομάδες πήρα πιστωτικό... ακούω προτάσεις (μπορώ να δώσω και παραπάνω χρήματα για την διαφορά) !

Αρκεί να υπάρχει στο public

απο λίγο που το εψαξα μονο το μικροφωνο ειναι πολυ καλύτερο...

γκαντέμη!  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...