evoracing Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα... Γίνεται να κλείνω τον υπολογιστή και οι front panel θύρες usb να παραμένουν με τροφοδοσία? αλλά μόνο τα μπροστά ή κάποια συγκεκριμένα πίσω...
Mark84 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 ΟΧΙ! (όλες οι θύρες παιρνουν ρεύμα απο την μητρική η οποία τροφοδοτείται απο το τροφοδοτικο). Εκτος και αν μιλας για ξέχωρο τροφοδοτικο οπότε εκει δε χρειαζεται να τις εχεις και μεσα στο pc
AiWaaa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Σε κάποιες μητρικές όπως η δικια μου πχ γίνεται. Εξαρταται τη μητρικη εχεις evo
Vintage Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Η Asus έχει το Ai charger η gigabyte το ON/OFF charge
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Όσο αφορα τον δίσκο που ρωτάει ο φίλος για την τηλεόραση και στην δικιά μου συμβαίνει ορισμένες φορές , ενταξει η τηλεόραση ειναι σβηστή αλλα δεν παύει να περνάει ρεύμα.
astrea966 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 αυτο γινεται σε συγκεκριμενες μητρικες και μονο σε usb θυρες που εχουν πανω τους και οχι εξωτερικες που συνδεονται με καλωδιο. ειναι μια λειτουργια που χρησιμευει στο να μπορεις να φορτισεις καποιες συσκευες χωρις να χρειαζεται να εχεις ανοιχτο το pc
evoracing Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Οκ σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...!! Τελικά χρησιμοποίησα αυτό που μου πρότεινε ο Vintage...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα