Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα την επικείμενη κυκλοφορία μιας νέας mirrorless φωτογραφικής μηχανής η οποία έχει την ονομασία Α6000 και με την οποία στοχεύει αν μη τι άλλο να ταράξει τα νερά στην εν λόγω κατηγορία.Η νέα αυτή φωτογραφική μηχανή έρχεται να αντικαταστήσει την ήδη επιτυχημένη NEX-6 και είναι εξοπλισμένη με έναν αισθητήρα APS-C ανάλυσης 24.3ΜΡ ο οποίος συνδυάζεται με έναν νέο επεξεργαστή BIONZ X ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με την εταιρεία καθιστά την αυτόματη εστίασή της, την ταχύτητερη παγκοσμίως σε αυτή την κατηγορία.

Παράλληλα η Α6000 είναι εφοδιασμένη με OLED εικονοσκόπιο, διαθέτει δυνατότητα λήψης έως και 11 φωτογραφιών το δευτερόλεπτο, αλλά και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση έως και 1080/60p και 24p.

Ακόμη η εταιρεία την εφοδιάσει με οθόνη LCD 3 ιντσών, WiFi αλλά και NFC ώστε να είναι δυνατή η μεταφορά φωτογραφιών σε συσκευές όπως smartphones & tablets.

Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε πως η μηχανή θα κοστίζει σε κιτ με το ζουμ φακό 16-50mm 800 δολάρια ενώ η κυκλοφορία της θα ξεκινήσει μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

ποτέ δε τις κατάλαβα αυτές τις μηχανές. lag στο viewfinder, σημαντικά μικρότερη απόκριση autofocus (και σε αυτή το διαφημίζουν κιόλας). μόνο για το θόρυβο μετράνε.

• Like 2
Δημοσ.

οι mirrorless δεν αξίζουν αντί για entry level dslr?

ξέρω οτι μπορείς να παίξεις με manual ρυθμίσεις και γενικά παραμετροποιούνται αρκετά, άρα μπορείς να παίξεις και να εφαρμόσεις διάφορες τεχνικές όπως στις dlsr?

είμαι σε δίλημμα , να πάω σε entry lvl dslr ή mirrorless?

Δημοσ.

οι mirrorless χαρακτηρίζονται από επαγγελματίες φωτογράφους το μέλλον των μηχανών. τώρα πια προσφέρουν απίστευτη αξιοπιστία και ποιότητα και μπορούν να συγκριθούν πια και με τις dslr. μην ξεγελιόμαστε από το μέγεθος, δεν έχουν καμία σχέση με τις compact. 

• Like 1
Δημοσ.

εργαλειάκι!πέρα από το μέγεθος , το πλεονέκτημα για μένα είναι ότι λόγω εστιακού βάθους μπορούν να πάρουν οτι legacy φακό κυκλοφορεί!

Δημοσ.

ποτέ δε τις κατάλαβα αυτές τις μηχανές. lag στο viewfinder, σημαντικά μικρότερη απόκριση autofocus (και σε αυτή το διαφημίζουν κιόλας). μόνο για το θόρυβο μετράνε.

Ναι το google μέχρι στιγμής αυτό μας διδάσκει αλλα η πραγματικότητα έχει αλλάξει

Δημοσ.

οι mirrorless δεν αξίζουν αντί για entry level dslr?

ξέρω οτι μπορείς να παίξεις με manual ρυθμίσεις και γενικά παραμετροποιούνται αρκετά, άρα μπορείς να παίξεις και να εφαρμόσεις διάφορες τεχνικές όπως στις dlsr?

είμαι σε δίλημμα , να πάω σε entry lvl dslr ή mirrorless?

Να πας σε mirrorless με κλειστα ματια.Κατα προτιμηση σε καμμια μεταχειρισμενη E-m5 ή καινουρια E-m10

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι ως τώρα οι mirrorless αποτελούν την ενδιάμεση λύση ανάμεσα σε μια καλή κόμπακτ και μια entry level dslr. Δεν ξέρω αν είναι "η φωτογραφική του μέλλοντος" ή το επόμενο minidisc, ξέρω ότι από τεχνικά χαρακτηριστικά πάσχουν λόγω αρχιτεκτονικής εν συγκρίσει με μια dslr, με εξαίρεση το θόρυβο λόγω έλλειψης κατόπτρου και φυσικά διαστάσεις/βάρος.

Άμα τύχει να έρθω σε επαφή με την "πραγματικότητα" θα το ξανατσεκάρω.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι ως τώρα οι mirrorless αποτελούν την ενδιάμεση λύση ανάμεσα σε μια καλή κόμπακτ και μια entry level dslr. Δεν ξέρω αν είναι "η φωτογραφική του μέλλοντος" ή το επόμενο minidisc, ξέρω ότι από τεχνικά χαρακτηριστικά πάσχουν λόγω αρχιτεκτονικής εν συγκρίσει με μια dslr, με εξαίρεση το θόρυβο λόγω έλλειψης κατόπτρου και φυσικά διαστάσεις/βάρος.

Άμα τύχει να έρθω σε επαφή με την "πραγματικότητα" θα το ξανατσεκάρω.

εχουν τεραστια διαφορα στη ποιοτητα απο τις compact αλλα οχι τοσο μεγαλη απο τις dslr.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...