thelos257 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολα τα παιδια. Θα ηθελα να κανω αναβαθμιση του υπολογιστη μου σε windows 8.1 απο windows 7 home premium γινεται ; οπως καναμε τοτε απο windows 98 'η 2000 σε windows xp professional και δεν σβηνοταν τα αρχεια μας τα προγραμματα μας και τα εικονδια μας. Ετσι θα ηθελα να εκανα απο windows 7 σε 8.1. Σας ευχαριστω πολυ.
Federacion Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Κάναμε ποτέ έτσι; Εγώ μια backup format θυμάμαι... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ενοεις προφανώς να τα περάσεις απο πανω μπορεις να το κανεις και αυτο αν και δεν ειναι το ενδεδειγμένο , καλυτερα να κανεις ενα format μια καθαρή εγκατάσταση των 8 και μετα περνάς και το update και πας σε 8.1 1
Federacion Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Και ακόμη πιο εύκολα απευθείας τα 8.1 Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
thelos257 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ενοεις προφανώς να τα περάσεις απο πανω μπορεις να το κανεις και αυτο αν και δεν ειναι το ενδεδειγμένο , καλυτερα να κανεις ενα format μια καθαρή εγκατάσταση των 8 και μετα περνάς και το update και πας σε 8.1 Αυτο εννωω να τα περασω απο πανω αλλα αν ειχα και αλλο σκληρο δισκο για να αποθηκευα οσα κατεβαζω τοτε δε θα ειχα προβλημα να κανω φορματ αλλα δυστοιχως πρεπει να αγορασω ακομα ενα σκληρο δισκο 3TB και μετα να κανω φορματαρισμα.
Federacion Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχώς δεν βλέπω άλλη λύση. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Καλύτερα να περιμένεις να βρεις εναν δίσκο να κανεις backup και κανεις καθαρή εγκατάσταση μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα