Προς το περιεχόμενο

apple ID

C0uP_d3_GrAcE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάνε στο σκρουτζομαγαζο και παίξε το χαζούλης και προσπάθησε να βγάλεις άκρη απο τον πωλητή του τηλεφώνου.

Το άλλο που μπορείς να κάνεις με κάποιο κόστος είναι να σπάσεις την οθόνη και να το πας σε μια εταιρία κινητής για επισκευή.

με 180 σου το αντικαθιστούν..

Νομίζω ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό, αν είναι ενεργοποιημένο το find my phone και δεν ενεργοποιείται (όπως αυτό) δεν σου κάνουν αντικατάσταση. (Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι ισχύει)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γράφω εδώ να μην ανοίγω άλλο θέμα. Θέλω να φτιάξω apple id και όπως ξέρετε ζητάει και ένα κωδικό κάρτας.

Link.png Site: Αυτή κάνει για αυτή τη δουλειά που τη θέλω? Αν όχι, και μπορείτε πείτε ποια πρέπει να βγάλω(από την ίδια τράπεζα).

Δημοσ.

Ναι αλλά όταν πάω να συνδεθώ στο AppStore kai sto i\tunes μου λεει "You have to review your account" και μου ζητάει κωδικό κάρτας.

Δημοσ.

Ξεκίνα την διαδικασία δημιουργίας appleid στο AppStore και όταν σου ζητήσει κάρτα κάνε back και πήγαινε και διάλεξε μία δωρεάν εφαρμογή για download. Τότε θα σου ξαναπεί για δημιουργία appleid, πήγαινε πάλι να φτιάξεις appleid και αυτή την φορά δεν θα θέλει κάρτα.

Δοκίμασε το και πες μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...