Προς το περιεχόμενο

apple ID

C0uP_d3_GrAcE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λάθος. Αν βρεις το εμαιλ (το AppleID δηλαδη), θα μπορέσετε να κάνετε ενέργειες για αλλαγή κωδικού. Αλλιώς μένεις με ένα άχρηστο τηλέφωνο.

Πφφφφ.....θα σκασω αληθεια....

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα ο πατέρας σου ειναι άσχετος, οκ δεκτό. Ποιος του έφτιαξε ID; Δεν του έγραψε κάπου τα στοιχεία; Δε μπορείτε να τον βρείτε αυτόν που έκανε το λογαριασμό; Μήπως θυμάται ο πατέρας σου αν έστειλε κάπου ή αν του έστειλαν mail να μάθετε τουλάχιστον τη διεύθυνση;

Αν δεν γίνει τιποτα απο τα παραπάνω... Δυστυχώς.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλα ο πατέρας σου ειναι άσχετος, οκ δεκτό. Ποιος του έφτιαξε ID; Δεν του έγραψε κάπου τα στοιχεία; Δε μπορείτε να τον βρείτε αυτόν που έκανε το λογαριασμό; Μήπως θυμάται ο πατέρας σου αν έστειλε κάπου ή αν του έστειλαν mail να μάθετε τουλάχιστον τη διεύθυνση;

Αν δεν γίνει τιποτα απο τα παραπάνω... Δυστυχώς.

Sent from my iPhone using Insomnia

ε μα αυτό λέμε. και αφού είναι 5s δε μπορεί, ΠΟΣΟΥΣ μήνες πια να το έχει, τόσο δε θυμάται?

Δημοσ.

Εντάξει ο φίλος έχει τον πόνο του και είναι λογικό και σεβαστό αλλά γενικά όταν αγοράζουμε κάτι τόσο ακριβό και τόσο προηγμένο τεχνολογικά όπως smartphone, pc κλπ έχουμε ως χρήστες και την υποχρέωση να μάθουμε έστω τα πολύ βασικά της λειτουργίας τους. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε αυτό ε τότε δεν μας φταίει κανείς, ας πάρουμε κάτι πιο απλό!

Δημοσ.

Μεγάλο θέμα ανοίγουμε και ξεφεύγουμε αλλά οι περισσότεροι βάζουν το γείτονα να τους φτιάξει ένα mail για να μπουν στο facebook πχ και από εκεί και πέρα το χαος. Ούτε καν κωδικούς κρατάνε από το mail μη σας πω ούτε καν από το fb.

Τέλος πάντων μακάρι να βρεθεί η άκρη.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ο φίλος έχει τον πόνο του και είναι λογικό και σεβαστό αλλά γενικά όταν αγοράζουμε κάτι τόσο ακριβό και τόσο προηγμένο τεχνολογικά όπως smartphone, pc κλπ έχουμε ως χρήστες και την υποχρέωση να μάθουμε έστω τα πολύ βασικά της λειτουργίας τους. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε αυτό ε τότε δεν μας φταίει κανείς, ας πάρουμε κάτι πιο απλό!

ε ναι, και μένα δεν ήξερε η μητέρα οταν πρωτοπήρε αειφον, αλλά της τα έφτιαξα όλα εγώ, της τά δωσα και τα είχα και γω φυλαγμένα για να ξέρουμε τί μας γίνεται. Το ίδιο και με τον πατέρα. Δε μπορούσε να ρωτήσει εσένα όταν το πήρε πχ να του φτιάξεις?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που δεν κατάλαβα φίλε μου είναι ότι :

Έχεις απόδειξη από την αγορά του κινητού και δεν δέχεται η apple ότι είναι αγορασμένο ????????

Δημοσ.

φιλε μ θα σου πω το εξης. Χωρις να θελω να σε βεβεωσω για κατι. το ιδιο επαθε κ ο δικος μ πατερας. το θεμα εχει ως εξης. αγορασε το iphone ολα καλα κ ωραια αλλα επειδη δν ήξερε να τα φτιαξει ολα αυτα κ επειδη εγω ήμουν εκτος αθήνας γυρισε στο μαγαζι κ του τα εκανε ο πωλητης. χωρις να ξερει τι κανει λοιπον του τα εφτιαξε ολα μια χαρα αλλα ο πατερασ μ νομιζε οτι ηταν απλες ρυθμισεισ ( πχ οπως ρυθμιζεις την ωρα  :P ) γυρναω εγω λοιπον σπιτι κ μ δινει εμενα το κινητο κ εκει ειναι που εγινε το ολο θεμα. του κανω τι μαιλ εδωσες δν θυμοταν δν ηξερε καν για τι πραγμα μιλαω κ μετα θυμηθικε οτι "κατι" του εφτιαξε ο πωλητης. οποτε εγω ψηλιασμενος του λεω πηγαινε κ πες να του να σου τα δωσει. με τα λιγα κ με τα πολλα δν "ηξερε" τπτ ο ΙΔΙΟΣ πωλητης απο τον οποιο κ το αγορασε so ξεκινησαμε απειλες κ ως δια μαγειας μια μερα μετα του ειπε να περασει απο το μαγαζι ΟΠΟΥ Κ ΕΙΧΕ ΧΑΡΤΑΚΙ με το password κ απλα δν το θυμοταν οτι το ειχε. για κοιτα μηπως επαθεσ το ιδιο. ( κ αν θυμηθω το μαγαζι θα σας πω πιο ειναι για να το προσεχετε) 

Δημοσ.

Ή καθόμαστε να ασχοληθούμε έστω ελάχιστα με αυτό που αγοράσαμε ή δεν το αγοράζουμε. Δηλαδή αν δεν ξέρουμε να κάνουμε ένα mail ή ένα account τι το θέλουμε το iPhone? Αν το παίρνουμε μόνο για φιγούρα τότε δεν μας πειράζει και τόσο αν το αχρηστέψουμε, θα πάρουμε άλλο! 

Δημοσ.

ισχυει δεν αντιλεγω αλλα στην δικια μ περιπτωση το πηρε για μενα για δωρο που να ηξερε οτι θα γινοταν τετοιος σαματας. οσον αφορα τον αλλο φιλο μασ που εκεινος εχει ακομα το προβλημα μακαρι να τα καταφερει κ να κανει κατι :/

Δημοσ.

Εννοείται μακάρι να κάνει κάτι. Απλά το λέω αυτό για να τονίσω και τη δικιά μας ευθύνη. Έχουμε την υποχρέωση να ασχοληθούμε με αυτό που αγοράσαμε, ειδικά κάτι τόσο ακριβό και με τόσες δυνατότητες.

• Like 1
Δημοσ.

Αποδειξη δεν δεχονται ναι γιατι δεν θεωρουν τα scroutzομαγαζα "πιστοποιημενα" για την apple!

Εχετε δικιο σε ολα αλλα δεν ευθυνομαι! Δεν το ειχα εξ'αρχης στην κατοχη μου το τηλεφωνο Πηρα ξανα τηλεφωνο και μου λενε οτι ΔΕΝ το δινουν ουτε τον κωδικο ουτε το ID παρολο του οτι  το εχουν μπροστα τους! Πηγα μεχρι και σε κατασταμα apple στο κεντρο και τους ειπα να παω με τον πατερα μου και να τους παω ταυτοτητα γνησια ή Υ/Δ οτι οντως ειναι αυτος και να τους το πουν τηλεφωνικα οτι ειναι μπροστα τους και να μας το δωσουν αλλα εκει και δεν δεχονται τιποτα και λενε "αν τα παιδια στην apple δεν στο δινουν ουτε και μεις μπορουμε" και το κινητο θα μεινει διακοσμητικο...δεν ξερω πραγματικα τι να κανω παω να σκασω...

Δημοσ.

Πάνε στο σκρουτζομαγαζο και παίξε το χαζούλης και προσπάθησε να βγάλεις άκρη απο τον πωλητή του τηλεφώνου.

Το άλλο που μπορείς να κάνεις με κάποιο κόστος είναι να σπάσεις την οθόνη και να το πας σε μια εταιρία κινητής για επισκευή.

με 180 σου το αντικαθιστούν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...