Προς το περιεχόμενο

apple ID

C0uP_d3_GrAcE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση και ελπιζω καποιος να ξερει! Ηρθε στη κατοχη μου ενα iphone 5s! Το εκανα factory reset! Μου ελεγε χωρις sim δεν κανει ενεργοποιηση! Βρηκα sim προχωρησε αλλα αμεσως μετα μου ζηταει το apple ID που εβαλε ο αρχικος του κατοχος! Στη περιπτωση εδω το ειχε ο πατερας μου αλλα ειναι ασχετος με ολα αυτα και αν εκανε καποιο παλιο ID θα το εκανε καποιος αλλος για αυτον και τρεχα γυρευε δεν νομιζω να βρεθει!

Γινεται με καποιον τροπο να ανοιξει το κινητο χωρις το ID? Αν οχι τι να κανω για να ανοιξει? ολη μερα προσπαθω..

thanks

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν βρεις τον κωδικό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Επικοινώνησε με την apple και δώστους όποια στοιχεία σου ζητήσουν...

Δημοσ.

Αν δεν βρεις τον κωδικό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Επικοινώνησε με την apple και δώστους όποια στοιχεία σου ζητήσουν...

που μπορω καποιο τηλ στην Ελλαδα?

Δημοσ.

μπες στο apple.com

ok το βρηκα! Εγω εχω φυσικα το κουτακι με το IMEI ολα κτλ! Κατι αλλο δεν εχω ομως! Θα μου δωσουν το id λετε? τι  αλλο θα ζητησουν?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ακριβώς ζητάνε αλλά μόνο με το imei δε νομίζω, το imei το βρίσκει οποιοσδήποτε έχει το κινητό. Ίσως ζητάνε απόδειξη αγοράς και τις ερωτήσεις ασφαλείας οπότε εκεί δύσκολα τα πράγματα...Αν τυχών όμως ξέρεις τις ερωτήσεις ασφαλείας νομίζω μπορείς και μόνος σου να ανακτήσεις τον κωδικό. Πάντως υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάει για ανταλλακτικά το τηλ δυστυχώς

Δημοσ.

Παιδια δεν μου δινουν το ID/κωδικο αν και λενε οτι τον εχουν μπροστα τους! Θελουν μονο αποδειξη και αυτη ειναι απο μαγαζι που το θεωρουν "μη πιστοποιημενο"

Οποτε εχω ενα καινουργιο-αριστο iphone 5s χωρις λογο στα χερια μου....

Δημοσ.

Τι εννοούν μη πιστοποιημένο? Δηλαδή από που πρέπει να τα αγοράζουμε? Μίλησες με την Apple τηλεφωνικά?

Ναι τηλεφωνικα! μονο απο πλαισιο, public και τετοια καταστηματα! Ειμαι χαλια εχω ενα κινητο και δεν μπορω να το κανω τιποτα..

Δημοσ.

Ναι τηλεφωνικα! μονο απο πλαισιο, public και τετοια καταστηματα! Ειμαι χαλια εχω ενα κινητο και δεν μπορω να το κανω τιποτα..

Να ψάξεις να βρεις τί παίζει με το ID. Να βάλεις κάτω τον πατέρα σου και να το ψάξετε μαζί. Αν έχει email ο πατέρας σου το πιθανότερο είναι με αυτό το εμαιλ έγινε το ID, όποιος να του τόφτιαξε. Δε μπορεί, που θα πάει θα θυμηθεί. 5s είναι δεν είναι 4άρι να το χει κανα τρια χρόνια και να μη θυμάται, ΠΟΣΟ καιρό πια να το έχει. Βάλτον κάτω και σπάστε τα κεφάλια σας να θυμηθείτε τουλάχιστον το εμαιλ.

• Like 1
Δημοσ.

Να ψάξεις να βρεις τί παίζει με το ID. Να βάλεις κάτω τον πατέρα σου και να το ψάξετε μαζί. Αν έχει email ο πατέρας σου το πιθανότερο είναι με αυτό το εμαιλ έγινε το ID, όποιος να του τόφτιαξε. Δε μπορεί, που θα πάει θα θυμηθεί. 5s είναι δεν είναι 4άρι να το χει κανα τρια χρόνια και να μη θυμάται, ΠΟΣΟ καιρό πια να το έχει. Βάλτον κάτω και σπάστε τα κεφάλια σας να θυμηθείτε τουλάχιστον το εμαιλ.

το εχουμε ηδη σπασει το κεφαλι! Ουτε καν μπορει να θυμηθει ειναι ασχετος εντελως ασε...και να το βρω ομως παλι δεν θα γινει τπτ ουτε το κωδικο θα εχω ουτε η apple θα δεχτει 

Δημοσ.

το εχουμε ηδη σπασει το κεφαλι! Ουτε καν μπορει να θυμηθει ειναι ασχετος εντελως ασε...και να το βρω ομως παλι δεν θα γινει τπτ ουτε το κωδικο θα εχω ουτε η apple θα δεχτει

Λάθος. Αν βρεις το εμαιλ (το AppleID δηλαδη), θα μπορέσετε να κάνετε ενέργειες για αλλαγή κωδικού. Αλλιώς μένεις με ένα άχρηστο τηλέφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...