Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω να είναι τόσο μαύρα τα πράγματα αδερφέ. Πρέπει να είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ για να μπορεί να αλλάξει μια κουκούλα με νορμάλ τρόπο. Αμάξι της πόλης είναι, γερμανικής προέλευσης. Αν είναι δυνατόν, δε μπορεί να είναι φυσική η αλλαγή μιας κουκούλας, μηχανικοί είναι οι άνθρωποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 δυστηχως καμμια ασφαλιστικη δεν καλυπτει κουκουλα καμπριο (πριν απο χρονια που το ειχα ψαξει μονο μια καλυπτε αλλα με τρελη επιβαρυνση στα ασφαλιστρα) H AXA το καλύπτει σαν κακοβουλες ενέργειες... Δοκιμασμένο! Δεν νομίζω να είναι τόσο μαύρα τα πράγματα αδερφέ. Πρέπει να είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ για να μπορεί να αλλάξει μια κουκούλα με νορμάλ τρόπο. Αμάξι της πόλης είναι, γερμανικής προέλευσης. Αν είναι δυνατόν, δε μπορεί να είναι φυσική η αλλαγή μιας κουκούλας, μηχανικοί είναι οι άνθρωποι. φυσικά και μπορεί να αλλαξει! παίρνεις ολη την κουκουλα απο τη Mercedes! Το γιατι ειναι άγνωστο και σίγουρα ειναι παραλογο αλλα έτσι δουλευει το συστημα... Εγω πάντως απο τη μεριά μου και βάσει της πείρας μου στο θέμα αυτό σε προειδοποίησα να εχεις το νου σου για το τι θα ακολουθήσει κατα 95% (πάντα υπάρχουν περιθώρια κάποιου πιθανού μου λάθους). πρώτο αυτοκίνητο να φανταστώ, ε..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ναι.. αλλά είναι διαφορετική περίπτωση η δική μου και πως το βλέπω αυτό το αμάξι. Δεν είναι απλά το συναισθηματικό, είναι και άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ναι.. αλλά είναι διαφορετική περίπτωση η δική μου και πως το βλέπω αυτό το αμάξι. Δεν είναι απλά το συναισθηματικό, είναι και άλλα. για αυτό ακριβώς και για να μη το βλασφημας και το σιχαθείς μετα την πατέντα (ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΆΕΙ ΝΕΡΆ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΈΩ) πηγαινε βρες γνησιο πλαστικό έστω και μεταχειρισμένο... ασε τις παπαριές των γυφτοσμαρτάδων που ανοιξαν σε κάθε γειτονιά σα τα εβγα τα μπακαλικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα