Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξεκινήσω με τη δική μου ιστορία.

Εγώ με το που είχα πάρει το Smart λόγω κουκούλας μου είπαν να βάλω άμεσα ογκομετρικό αισθητήρα. Και το έκανα. (με την βοήθεια του Alxnks τότε! <3)

Κατέληξα σε έναν Eaglemaster με κάπου 150€ και παρόλα τα θεματάκια ρυθμίσεων που έτρεχα από ηλεκτρολόγο σε ηλεκτρολόγο να το κάνει να μην χτυπάει όταν περνάει μια φακλάνα από δίπλα.. είχε κάποιες αξίες σαν συναγερμός.

Κατ' αρχάς είχε ένα κοντρόλ το οποίο φώτιζε και δονούσε όταν χτυπούσε το Smart. Αυτό μου χάλασε μετά από 3 έτη χρήσης, καθώς το εφεδρικό είχε απλά κουμπάκια (το οποίο αγνοείται). Τι κάνουμε τώρα;

Μπορώ να βρω κοντρολ σαν το αρχικό σε νορμάλ τιμή; Και να συνδεθεί με το υπάρχων σύστημα ας πούμε.
Μήπως να τον πετάξω τον συναγερμό και να βάλω μόνο ένα εξωτερικό ογκομετρικό;

Τι θα μου προτείνατε για την οικονομικότερη και αξιοπρεπέστερη λύση για ασφάλεια αμαξιού με κουκούλα;

(δεδομένου πως αν θέλουν να το πάρουν θα το πάρουν, ξέρω)

Δημοσ.

Τι θα μου προτείνατε για την οικονομικότερη και αξιοπρεπέστερη λύση για ασφάλεια αμαξιού με κουκούλα;

ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ.

θέλεις μια μέρα να βρεθούμε για πέντε λεπτά και να σου ανοίξω το σμαρτ χωρις απολύτως κανένα εργαλείο;

Ενας εν δυνάμει κλεφτης (απο κασετοφωνακιας μέχρι ολοκληρο το αυτοκίνητο) δε χρειάζεται τιποτα για αυτό το αυτοκίνητο, απολύτως τίποτα...

(Πρώην κάτοχος)

Δημοσ.

Να πουλήσω το αμάξι με τη κουκούλα εννοείς; Και να πάρω ένα κλειστό; Κατάλαβα καλά;

το πρόβλημα δεν ειναι μονο η κουκουλα ειναι το ιδιο το αυτοκίνητο (δυστυχώς)... περισσότερα με πμ αν θες...

ον τοπικ τώρα, μπορεις να πας απο εκει που πηρες το συναγερμό και να του ζητησεις να παραγγείλεις το τηλεχειριστήριο της "μανας του"... γυρω στο 50-60αρι υπολόγιζε...

Καλή λύση πάντως ειναι και το κλειστο παρκινγκ...

Δημοσ.

Λεφτά, λεφτά, λεφτά. Ποιο κλειστό πάρκινγκ ρε, το ΤΕΒΕ να πληρώσουμε..

150€ πήρα ΟΛΟ το σύστημα, ευελπιστούσα να πάει κάπου 20€ το μαραφέτι. Αν είναι 50€ το μαραφέτι, τον πετάω τον συναγερμό και πάω και κάνω την χειρότερη σύσταση στο Ebay όταν βρω τον χρόνο.

Έστειλα σε 2 sellers PM.. θα δούμε αύριο.

Κάποιος άλλος;

Υ.Γ: Το αυτοκίνητο αυτό δεν είναι αυτοκίνητο. Είναι LEGO. Και δεν αλλάζει, που μια ομάδα Ταλιμπάν να το βάλει στο μάτι. Στην τελική, και έσχατη λύση μιας και το συναισθηματικό δεν αποζημιώνεται, υπάρχουν και ασφάλειες που σου καλύπτουν ένα κεφάλαιο για κλοπή.

• Like 1
Δημοσ.

Λεφτά, λεφτά, λεφτά. Ποιο κλειστό πάρκινγκ ρε, το ΤΕΒΕ να πληρώσουμε..

150€ πήρα ΟΛΟ το σύστημα, ευελπιστούσα να πάει κάπου 20€ το μαραφέτι. Αν είναι 50€ το μαραφέτι, τον πετάω τον συναγερμό και πάω και κάνω την χειρότερη σύσταση στο Ebay όταν βρω τον χρόνο.

Έστειλα σε 2 sellers PM.. θα δούμε αύριο.

Κάποιος άλλος;

Υ.Γ: Το αυτοκίνητο αυτό δεν είναι αυτοκίνητο. Είναι LEGO. Και δεν αλλάζει, που μια ομάδα Ταλιμπάν να το βάλει στο μάτι. Στην τελική, και έσχατη λύση μιας και το συναισθηματικό δεν αποζημιώνεται, υπάρχουν και ασφάλειες που σου καλύπτουν ένα κεφάλαιο για κλοπή.

αν ο συναγερμός ειναι φάση oem παιζει να δουλέυθουν και τα κοντρολ των κινεζων στο ebay απλα δύσκολο...

Ισως συμφέρει μάλιστα να πάρεις ολοκληρο συναγερμό απο κίνα μερια...

Όπως λοιπον λες ασφαλεια ολικής κλοπής και ο θεός βοηθός...

Πάντως ειναι λατρεία, σε νιώθω...

• Like 1
Δημοσ.

το πρόβλημα δεν ειναι μονο η κουκουλα ειναι το ιδιο το αυτοκίνητο (δυστυχώς)... περισσότερα με πμ αν θες...

...

Αν κατάλαβα σωστά αυτό που σκέφτηκες, είναι το μόνο αυτοκίνητο που γίνεται αυτό; 

pm

Κλειστό parking και μετά ογκομετρικός με ειδοποίηση είναι και η δικιά μου γνώμη.

/sc

Δημοσ.

Ελβης δεκτό, και φαντάζομαι πως είναι και πλήρως αποτελεσματικό αλλά θα δείχνω σαν τρελή να βάζω τέτοιο πράγμα στο τιμόνι. Επίσης δεν έχω πορτ-μπαγκάζ και θα το αφήνω αυτό στο πίσω μέρος να κόβει βόλτες.

Ξέρω πως θα μπορούσε να αντιστρέψει μια ολική κλοπή, αλλά πρέπει να υπάρχει πιο ντίτζιταλ λύση.

Παιδιά μου το κόψαν το αμάξι, στο πίσω μέρος. Ίσως για να πάρουν το πλαστικό παραθυράκι. Αλλά κόψαν και παραπάνω πανί.
Γι' αυτό ψάχνομαι ξαφνικά. Αυτό θα μου πάει επακριβώς 200€ μαζί με τη δουλειά.

Το θέμα θα ήταν να αποτρέψω τον κλέφτη να το πλησιάσει το αμάξι για κάποια δευτερόλεπτα, που και οι πανηλίθιες κυράδες της λαϊκής μου έχουν κάνει ζημιά γιατί αποφασίζουν να αλλάξουν από πεζοδρόμιο -> δρόμο ΔΙΠΛΑ από το αμάξι μου ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ, και μια-δυο χαρακιές θα τις γλίτωνα και αυτές. (Ουσιαστικά αν ενημερωνόμουν θα κατέβαινα κάτω θα τους άνοιγα το πορτοφόλι και ότι δεν βρισκόταν θα το έκανα απόσβεση από το καλάθι της.)

Άρα; Τι χρειάζομαι; Αυτό το εξωτερικό ογκομετρικό των 70€ που μου είπε ο άλλος μου έχει μείνει λες και θα είναι η λύση των πάντων. Πόσο μάλλον αν είχε και Remote control με ειδοποίηση.

ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει αγοράσει/δει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

1.ελαχιστες ασφαλιστικες συμπεριλαμβανουν σε ασφαλειες την κουκουλα ακομη και μεικτη να εχεις

2.θα σου αλλαξουν ολοκληρη κουκουλα με 200ε?η κοψε ραξε?και που ινφο αν θες.

κοιτα και http://topsonline.com/ http://www.robbinsautotopco.com/distributors.php http://www.ezonauto.com/distributors_results_country.aspx?rot=1&dis_countrysort=Europe μερικοι δεινουν πολλα χρονια εγγυηση

3.μια φτηνη μερικη/ολικη κλοπη θες γιατι τα σμαρτ "πουλανε" στα κλεμμενα ανταλλακτικα...

4.το μπαστουνι στο τιμονι-πεταλι αν μιλαμε για σοβαρες εταιρειες π.χ. abus σιγουρα ανω των 100

5.το eaglemaster εχει κυλιομενους κωδικους?

Δημοσ.

1. Το γνωρίζω καλά. Και εταιρία δεν αλλάζω, άρα μόνο Ολική/Μερική.
2. Κουκούλα ΠΙΣΩ μέρος μόνο (χωρίζεται σε 2) με 150 και 50 η δουλειά.
3. Την έχω.
4. Δεν με βλέπω να παίρνω για τους παραπάνω λόγους, και αν έχει και 100€ εδώ και αν δε παίζει.
5. Δεν γνωρίζω που το βλέπω αυτό.

Ευχαριστώ που ασχολείστε παιδιά.

Δημοσ.

2. Κουκούλα ΠΙΣΩ μέρος μόνο (χωρίζεται σε 2) με 150 και 50 η δουλειά.

ωχ, τώρα μάλιστα... δικια μου δε πρόκειται να σταματησει να μπαζει νερά ποτε αν δε το πας αντιπροσωπεία...

Βαρυ που στο λεω ετσι αλλα fyi πριν τα σκάσεις αριστερά δεξία σκέψου το...

μανίκι το πίσω πλαστικό (μαμω το σπίτι τους). Στη δική μου εκδοση δεν πουλιόταν σκέτο, στο δικο σου πουλιεται απο αντιπροσωπεία ή το κάνουν εξω ταπετσερηδες κλπ;

Δημοσ.

Καθίστε ρε παιδιά.. τι ταπετσέριδες.. ο Smartάς μου, κανονικό unofficial Smartο/Mercedάδικο έχει. Κυριλέ.

Τι να του πω δηλαδή;

Δημοσ.

Καθίστε ρε παιδιά.. τι ταπετσέριδες.. ο Smartάς μου, κανονικό unofficial Smartο/Mercedάδικο έχει. Κυριλέ.

Τι να του πω δηλαδή;

99 % θα βγαλει το πανι και θα το παει για ζελατίνα εξω. Το αποτέλεσμα θα ειναι μαύρο χαλι ότι και να κάνεις... Καμια σχέση με το εργοστασιακο, τέλος...

2 αλλαξα και τα δύο ήταν χάλια, σταματησα να ασχολούμαι και το πούλησα...

Αν στο εσκισαν δες μηπως το πας μεσω ασφαλειας και αλλαξεις ολη την κουκουλα...

απο αυτους τους smartαδες μακρια... ειναι αθλια λαμογια που βρηκαν τη μοδα και δαγκώνουν, believe me...

Δημοσ.

Αν στο εσκισαν δες μηπως το πας μεσω ασφαλειας και αλλαξεις ολη την κουκουλα...

δυστηχως καμμια ασφαλιστικη δεν καλυπτει κουκουλα καμπριο (πριν απο χρονια που το ειχα ψαξει μονο μια καλυπτε αλλα με τρελη επιβαρυνση στα ασφαλιστρα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...