Προς το περιεχόμενο

ipod touch 4g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οποίο συμενει;; φίλε να σου πω πρώτων είμαι αρχάριως σε αυτό το θέμα και δεύτερον δεν περνώ τίποτα πισω απο αυτά που είπα γιατί είναι τεράστιο κλεψιμο και γέλειο να πληρώνεις να σου αλλάξουν ένα πράγμα και να σου ζητούν ποιο πολλά λεφτα απ ότι κοστίζει η συσκευή ... Τώρα αν σε εθειξα σκέψου το γιατι

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Προσπάθησες και μόνος σου και το κατέστρεψες όπως ο ίδιος έγραψες. Αυτό δεν αρκεί για να σε πείσει ότι δεν είναι όλα τόσο απλά όσο νομίζεις; 

Δηλαδή μας λες πως δεν έχεις τις γνώσεις να το κάνεις, παρόλα αυτά είσαι σε θέση να κοστολογήσεις μια διαδικασία την οποία δεν γνωρίζεις αλλά την έχεις δει σε βίντεο(!!)

Δεν είμαι τεχνικός για να με θίξεις, όμως να είμαστε και λίγο σοβαροί. Τεσπα δεν έχω κάποια λύση να προτείνω πλην των "γελοίων απατεώνων", οπότε αποχωρώ απ το νήμα.

Δημοσ.

Ακριβός έτσι και όπως είπα δεν θα εδεινα ποιο πολλά λεφτα για να φτιάξω κάτι απο όσο κοστίζει μια μεταχηρισνενη τλπ έχω πάρει τα πράγματα που θέλει και άμα καταφέρω να το φτιάξω πάλι κατα πολύ κερδισμένος θα είμαι απο το να τα σκάσω σε κάποιον που για το τίποτα σε ζητάει υπέρ πολλά και να σε νομίζει και πρόβατο

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

δεν έχεις τις γνώσεις να το κάνεις, παρόλα αυτά είσαι σε θέση να κοστολογήσεις μια διαδικασία την οποία δεν γνωρίζεις αλλά την έχεις δει σε βίντεο(!!)

Ακριβός έτσι .

Χαχαχαχαχ.. Να είσαι καλά φίλε. Καλή σου μέρα και καλή τύχη με το πρόβλημά σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...