Προς το περιεχόμενο

ipod touch 4g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας προσφατα αγορασα ενα ipod touch 4g το οποιω ειχε καποια θεματα μπαταρια-οθονη ...παρεγγειλα πραγματα απο το ebay να το φτιαξω αλα δεν μπορω να καταλαβω το ξεσυνδεω την μπαταρια καιπως βαλω την αλλη αν καποιος ειναι γνωστης του θεματος και μπωρει να δωσει τα φοτα του να το κανεει Ευχαριστω ...η και αν εχει κανενα φτινω επισκευαστη και οχι κανενα φαρμακειο !

Δημοσ.

Για σας προσφατα αγορασα ενα ipod touch 4g το οποιω ειχε καποια θεματα μπαταρια-οθονη ...παρεγγειλα πραγματα απο το ebay να το φτιαξω αλα δεν μπορω να καταλαβω το ξεσυνδεω την μπαταρια καιπως βαλω την αλλη αν καποιος ειναι γνωστης του θεματος και μπωρει να δωσει τα φοτα του να το κανεει Ευχαριστω ...η και αν εχει κανενα φτινω επισκευαστη και οχι κανενα φαρμακειο !

Η μπαταρια του ipod touch 4 ειναι κολημενη με 3 επαφες πανω στην  πλακετα.Θελει ξεκολημα και ξανακολημα για να αλλαχτει

Δημοσ.

παιδια που λετε οτι δεν θα κατσουν η δουλεια αυτη το πολυ κανενα 10αρικο να κοστιζε κανονικα εχω δει πως το κανουν σε πολλα βιντεο εγω κολουσα στο θεμα οτι η μπαταρια για να βγει και να μπει η καινουργια θελει κολλιτηρι καλα'ι' τελος παντον ρωτησα και ενα μαγαζι για αππλε γενικα και μου ειμαι 50 ευρω.... με τα δικα μου πραγματα ε αυτο ειναι γελιο μαγκες ...τελικα θα την κανω μονος μου την δουλεια για το ρισκο οτι δεν θα βγαλω σωστα την οθονη δεν με απασχολη ετσι και αλιος καινουργεια θα μπει ευχαριστω και σταματιστε να δινετε 50αρικα τζαμπα δικια μου συμβουλη

Δημοσ.

παιδια που λετε οτι δεν θα κατσουν η δουλεια αυτη το πολυ κανενα 10αρικο να κοστιζε κανονικα εχω δει πως το κανουν σε πολλα βιντεο εγω κολουσα στο θεμα οτι η μπαταρια για να βγει και να μπει η καινουργια θελει κολλιτηρι καλα'ι' τελος παντον ρωτησα και ενα μαγαζι για αππλε γενικα και μου ειμαι 50 ευρω.... με τα δικα μου πραγματα ε αυτο ειναι γελιο μαγκες ...τελικα θα την κανω μονος μου την δουλεια για το ρισκο οτι δεν θα βγαλω σωστα την οθονη δεν με απασχολη ετσι και αλιος καινουργεια θα μπει ευχαριστω και σταματιστε να δινετε 50αρικα τζαμπα δικια μου συμβουλη

Κάντο με προσοχή και καλή επιτυχία! :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το κατεστρεψα μαγκες ....

Κρίμα ρε συ :( Δηλαδή τι ζημιά έκανες? Και είχαμε πει προσεκτικά, όταν το κάνει άλλος σε video όλα πιο εύκολα φαίνονται...

• Like 1
Δημοσ.

το κατεστρεψα μαγκες ....

Καταρχάς ηρέμησε !! Τίποτα δεν καταστρέφεται ! Και δεν υπάρχει τίποτα που να μην αλλάζει ;) IPOD 4 είναι ;) φθηνά ανταλλακτικά γιατί πάλιωσε..τί χάλασες-έσπασες..Πες να βοηθήσουμε...

Καταρχάς ζέστανες με πιστολάκι την πλακέτα για να λιώσει η κόλλα-adhesive ? Δεν επιχειρούμε ΠΟΤΕ να ξεκολλήσουμε μπαταρία χωρίς ζέσταμα...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οπως πήγα να βάλω την οθόνη και χάλασα το καλοδιο για ένταση και λοκ αλα αυτό δεν ήταν τίποτα χάλασα το NFC το κουμποματακη της οθόνης με την μητρική ....

Sent from my iPod touch using Insomnia

Συγνώμη μάγκες που αργησα να απαντήσω ..

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

σταματιστε να δινετε 50αρικα τζαμπα δικια μου συμβουλη

Οπως πήγα να βάλω την οθόνη και χάλασα το καλοδιο για ένταση και λοκ αλα αυτό δεν ήταν τίποτα χάλασα το NFC το κουμποματακη της οθόνης με την μητρική ....

Κατάλαβες τώρα γιατί πληρώνεις; 

Νομίζω είναι ώρα να συμβουλευτείς κάποιο τεχνικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...