Προς το περιεχόμενο

[Case fan/80mm] Xilence Red Wing 80 @PC1 €1.85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: PC1

Link.png Site: Skroutz

Σχεδόν 50% κάτω από το επόμενο κατάστημα στο skroutz. Έχουν και δωρεάν αντικαταβολή.

'Εχω ξαναπάρει, είναι τελείως αθόρυβα αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο αποτελεσματικά είναι τα xilence σε σχέση με άλλων εταιρειών. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Επίσης πρέπει να έχουν κατεβάσει τις τιμές και σε άλλα αντικείμενα στο site τους, απ όσο είδα.

Δημοσ.

Όχι ακριβώς.

Στην παραγγελία είναι  €3 εντός Αττικής και €5 υπόλοιπη Ελλάδα νομίζω.

Δεν θα έλεγα κοντά στο κατάστημα την Αττική ολόκληρη, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ως προς τα μεταφορικά (τα οποία είναι επίσης χαμηλότερα από των επόμενων καταστημάτων)

Δημοσ.

άκυρο

edit: ναι το ένα τεμάχιο μπορέι να βγαίνει φθηνότερα από κοντινότερο μαγαζί για την περιφέρεια, δεν το σκέφτηκα έτσι

εντάξει αυτοί που είναι δίπλα έιναι γύρω στα 4 εκατομμύρια (με βρέφη κλπ :P) αμέσως επειδή δεν έχει δωρεάν μεταφορικά στη Γαύδο να το πούμε δεν είναι προσφορά

Δημοσ.

άκυρο

edit: ναι το ένα τεμάχιο μπορέι να βγαίνει φθηνότερα από κοντινότερο μαγαζί για την περιφέρεια, δεν το σκέφτηκα έτσι

εντάξει αυτοί που είναι δίπλα έιναι γύρω στα 4 εκατομμύρια (με βρέφη κλπ :P) αμέσως επειδή δεν έχει δωρεάν μεταφορικά στη Γαύδο να το πούμε δεν είναι προσφορά

Εεε καλα το μαγαζι δεν βρισκεται κοντα στο κεντρο για να πεις για 4 εκατομμυρια. Στην Αγια Παρασκευη βρισκετα και μαλιστα μακρια απο το μετρο. Αν δεν εχεις δουλεια προς τα εκει θα κανεις 1,5 ωρα πηγαινε ελα για να παρεις ενα ανεμιστηρακι; Για πολυ λιγους ειναι προσφορα. Δεν ειναι eshop να πεις οτι εχεις περισσοτερα καταστηματα ή εστω κεντρικά.

• Like 1
Δημοσ.

pc1 και e-shop ειναι το ιδιο μαγαζι.παραγγελνεις απ το pc1 και πηγαινεις σε καποιο e-shop point και παραλαμβανεις χωρις να πληρωσεις τιποτα παραπανω

Δημοσ.

pc1 και e-shop ειναι το ιδιο μαγαζι.παραγγελνεις απ το pc1 και πηγαινεις σε καποιο e-shop point και παραλαμβανεις χωρις να πληρωσεις τιποτα παραπανω

Το εχεις κανει αυτο και το λες; Το οτι μοιραζονται την ιδια αποθηκη δεν σημαινει οτι εχουν και την ιδια ταμειακη μηχανη για να παραλαμβανεις απο το eshop.

Δημοσ.

Οντως με το Plus4u ισχυει ακομα..Τουλαχιστον στο eshop point της Κορινθου εχω δει και αρκετα δεματα και αρκετους να τα ζητανε.

• Like 1
Δημοσ.

80mm fans πάντως δεν είναι και τόσο χρήσιμα...

πιο χρήσιμα από το να μένουν οι θέσεις τους κενές στο κουτί του υπολογιστή πιστεύω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...