chicken32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Site: PC1 Site: Skroutz Σχεδόν 50% κάτω από το επόμενο κατάστημα στο skroutz. Έχουν και δωρεάν αντικαταβολή. 'Εχω ξαναπάρει, είναι τελείως αθόρυβα αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πόσο αποτελεσματικά είναι τα xilence σε σχέση με άλλων εταιρειών. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης πρέπει να έχουν κατεβάσει τις τιμές και σε άλλα αντικείμενα στο site τους, απ όσο είδα.
GiannisWalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 3 ευρο ελάχιστα μεταφορικά.. Συμφέρει μόνο για αυτούς που είναι κοντά στο κατάστημα
chicken32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Όχι ακριβώς. Στην παραγγελία είναι €3 εντός Αττικής και €5 υπόλοιπη Ελλάδα νομίζω. Δεν θα έλεγα κοντά στο κατάστημα την Αττική ολόκληρη, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ως προς τα μεταφορικά (τα οποία είναι επίσης χαμηλότερα από των επόμενων καταστημάτων)
HERTHAN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλυτερα να το παρει καποιος απο εδω μετα αφου στα ιδια βγαινει για Αττικη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.808851 και φθηνοτερα για την υπολοιπη Ελλαδα.
GiannisWalker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 δεν υπάρχει προσφορά παρα μόνο για αυτούς που είναι δίπλα. 1
chicken32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 άκυρο edit: ναι το ένα τεμάχιο μπορέι να βγαίνει φθηνότερα από κοντινότερο μαγαζί για την περιφέρεια, δεν το σκέφτηκα έτσι εντάξει αυτοί που είναι δίπλα έιναι γύρω στα 4 εκατομμύρια (με βρέφη κλπ ) αμέσως επειδή δεν έχει δωρεάν μεταφορικά στη Γαύδο να το πούμε δεν είναι προσφορά
takjar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε... εγώ πήρα πάντως τρία Έχω αφήσει και ένα desktop για service, οπότε καλά μου έκατσε 1
runner69 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 άκυρο edit: ναι το ένα τεμάχιο μπορέι να βγαίνει φθηνότερα από κοντινότερο μαγαζί για την περιφέρεια, δεν το σκέφτηκα έτσι εντάξει αυτοί που είναι δίπλα έιναι γύρω στα 4 εκατομμύρια (με βρέφη κλπ ) αμέσως επειδή δεν έχει δωρεάν μεταφορικά στη Γαύδο να το πούμε δεν είναι προσφορά Εεε καλα το μαγαζι δεν βρισκεται κοντα στο κεντρο για να πεις για 4 εκατομμυρια. Στην Αγια Παρασκευη βρισκετα και μαλιστα μακρια απο το μετρο. Αν δεν εχεις δουλεια προς τα εκει θα κανεις 1,5 ωρα πηγαινε ελα για να παρεις ενα ανεμιστηρακι; Για πολυ λιγους ειναι προσφορα. Δεν ειναι eshop να πεις οτι εχεις περισσοτερα καταστηματα ή εστω κεντρικά. 1
gilardino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 pc1 και e-shop ειναι το ιδιο μαγαζι.παραγγελνεις απ το pc1 και πηγαινεις σε καποιο e-shop point και παραλαμβανεις χωρις να πληρωσεις τιποτα παραπανω
runner69 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 pc1 και e-shop ειναι το ιδιο μαγαζι.παραγγελνεις απ το pc1 και πηγαινεις σε καποιο e-shop point και παραλαμβανεις χωρις να πληρωσεις τιποτα παραπανω Το εχεις κανει αυτο και το λες; Το οτι μοιραζονται την ιδια αποθηκη δεν σημαινει οτι εχουν και την ιδια ταμειακη μηχανη για να παραλαμβανεις απο το eshop.
gilardino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 το χω κανει παλιοτερα με το plus4u κι αυτο ιδιο μαγαζι ειναι.
Zapee995 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Οντως με το Plus4u ισχυει ακομα..Τουλαχιστον στο eshop point της Κορινθου εχω δει και αρκετα δεματα και αρκετους να τα ζητανε. 1
defacer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 80mm fans πάντως δεν είναι και τόσο χρήσιμα...
chicken32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 80mm fans πάντως δεν είναι και τόσο χρήσιμα... πιο χρήσιμα από το να μένουν οι θέσεις τους κενές στο κουτί του υπολογιστή πιστεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα