kiato26 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Εχω την συγκεκριμενη καρτα ηχου και οταν την συνδεω στον υπολογιστη δεν μου τι βρισκει.αν ξερει καποιος.
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Στην διαχείρηση συσκευών την βλέπει εστω και με θαυμαστικό η ερωτηματικό ? Πες μας τι windows εχεις αν εχεις περάσεις drivers και αν η συγκεκριμένη κάρτα δουλεύει κανονικα σε αλλο pc
kiato26 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν τη βλεπω στην διαχειριση συσκευων καιωεχω windows 7. Δουλευε κανονικα αλλα κατι επαθε ξαφνικα και δεν δουλευει. Οταν την εβγαλα και την ξαναςβαλα μολις ανοιξα τον υπολογιστη εβγαλε μια μπλε οθονη και γραφει τερμα κατω stop0x00000131και μετα απο αυτο σβηνει ο υπολογιστης drivers δεν ξερω ποιους εχει αυτους που ειχε δεν τους εχω αλλαξει. Για να την βαλω σε αλλο πς δυσκολο γιατι ειμαι στο χωριο και δεν μπορω να την δοκιμασω αλλου Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2014 από Ailuros το ίδιο μήνυμα εις διπλούν
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Για δοκίμασε να την βάλεις σε αλλη pci , γιατι αν δεν την βλέπει τουλάχιστον στην διαχείρηση συσκευών τουλάχιστον δεν μπορεις να κανεις και πολλα , μετα μονο να την δοκιμάσεις σε αλλο pc να δουμε οτι λειτουργεί τουλάχιστον Edit : Βασικά κανε και uninstall τους driver της Edit 2 : Αφου κανεις uninstall πέρνα τους παλι απο εδω http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&prodID=4847&prodName=Sound%20Blaster%20Audigy&CatName=Sound+Blaster#
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Στο control panel κανονικα πρέπει να εχει τους drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα