haHa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 οταν λεω αδυναμο επεξεργαστη για τα δικα μου στανταρντ γιατι θελω ακομα και με αυτο το χαμηλο μπατζετ ουτε βηχα να εχει το κινητο Eρωτηση: το Οptimus G που προαναφερατε παταει τα Galaxy s3 και nexus 4 η ειναι ιδια περιπου; Και θα μπορω με αυτο να εχω μελλον να μπορωνα παιζω τα τελευταια παιχνιδια; Το galaxy s3 το παταει και μαλιστα πολυ. Με το nexus 4 ειναι στο ιδιο επιπεδο επιδοσεων. Μια χαρα θα παιζεις τα τελευταία παιχνιδια με το optimus g.
Pa0ki Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι να πέσει σε παιχνίδι/εφαρμογή που να θέλει 4.4 ξέρω γω Αν ασχοληθεί βέβαια με custom roms λύνεται και αυτό
tombraider Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το LG Optimus G προτείναμε, όχι το Moto G Η μέρα με τη νύχτα τα 2 κινητά σορυ δικο μου λαθος
gino007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέχρι να πέσει σε παιχνίδι/εφαρμογή που να θέλει 4.4 ξέρω γω Αν ασχοληθεί βέβαια με custom roms λύνεται και αυτό Εχω ασχοληθει με custom roms καθως εχω βαλει στο πολυ δυσκολο κινητο (απο αποψη bootloader) huawei y300 οποτε το παιρνω του παταω ενα root, του περναω recovery και εφυγα;
Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχεις ασχοληθεί ακόμα καλύτερα.Πολύ καλό είναι το Optimus G για τα λεφτά του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα