Προς το περιεχόμενο

Razer BattleField 4 Taipan 49euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβασα τωρα οτι το bf4 edition δν εχει anti-sweat materials σαν το original οποτε αν λιωνεις και ιδρωνεις λιγο στο χερι δν βολευει κ τοσο....

Δημοσ.

είναι πολλά τα 49 ευρώ :mad:

Χμμ

το πλαίσιο θα μας τρελάνει με τις προσφορές του......ήθελα να ήξερα,δεν καταλαβαίνουν οτι ο κόσμος εχει ξυπνησει και βλέπει και τις τιμές στο εξωτερικό!!!!!!!!!!!

• Like 3
Δημοσ.

Δημοσίευση σήμερα, 19:13

αξιζει απο abussys να παω taipan?

Επειδή τυχαίνει να έχω και τα δύο ,  το taipan είναι πολύ πιο στιβαρό σαν κατασκευή και πio ποιοτικό . Το abyssus είναι αρκετά ελαφρύ και μου μοιάζει πολύ ψεύτικο μετά από  την μετάβαση στο taipan .

Από σχήμα είναι παρόμοια , αν σε βολεύει το Abyssus θα σε βολέψει και το taipan .

Επιπλέον έχει 2 thumb buttons στα πλάγια για συντομεύσεις και macro , όπως και buttons για το sensitivity κάτω από την ροδέλα . Αν αξιοποιείς τα παραπάνω θα είναι μια αρκετή καλή αναβάθμιση . Αν απλά θες ένα ποντίκι να κάνεις την δουλειά σου νομίζω δεν υπάρχει λόγος .

Για την έκδοση bf4 που λέει ο φίλος από πάνω ότι δεν έχει τα anti sweat δεν γνωρίζω αν ισχύει γιατί έχω την κανονική . 

To ότι είναι bf4 themed με χαλάει και μένα λίγο . Αλλά αν κάποιον του αρέσει παίρνει ένα πολύ καλό mouse με 50 ευρώ

Δημοσ.

είναι πολλά τα 49 ευρώ :mad:

Χμμ

το πλαίσιο θα μας τρελάνει με τις προσφορές του......ήθελα να ήξερα,δεν καταλαβαίνουν οτι ο κόσμος εχει ξυπνησει και βλέπει και τις τιμές στο εξωτερικό!!!!!!!!!!!

Τα μεταφορικά δεν μετράνε για λεφτα;

• Like 1
Δημοσ.

και φυσικά μετράνε,όμως η προθεση μου ειναι να τονίσω ότι οι τιμές στο εξωτερικό είναι πολυ διαφορετικές σε σχέση με την ελλάδα (της κρίσης) και θα έπρεπε να βάλουν και λίγο νερό στο ποτηρι τους και να δουλευουν σε ποσοστά κέρδους κατω απο το 100% κτλ(200-300..)

Εστι και αλλιως και τα 30€ είναι πολλά για ποντικι!

Δημοσ.

Με αρχική τιμή 99€, περίμενα ότι θα έδινε και το παιχνίδι δώρο!

Τώρα τα 50€ τα αξίζει, ή να πάρω αυτό εδώ που είναι και φθηνότερο (24€ περίπου)?

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3314#sp

Το σχέδιο του BF4 δεν μου αρέσει πάντως..

Δημοσ.

έχω το νορμαλ ταιπαν και ιμο αξίζει τα λεφτά του, οπότε στα 49 είναι μια χαρά.

ιεροσυλία να συγκρίνεται με το abyssus, τελείως διαφορετική κατηγορία, δεν συγκρίνουμε rs με πουντο.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...