Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Έχω το iphone 4 και τώρα τελευταία δεν κρατάει πολύ η μπαταρία και σεφτόμουνα να την αλλάξω. Τα στοιχεία της μπαταρίας έχουν ως εξής :

CycleCount: 238

DesignCapacity: 1420

FullChargeCapacity: 1286

Πρέπει να την αλλάξω ή όχι? Αν πρέπει έχω δει αυτήν...αξίζει???

Επίσης και κάτι άλλο το home button λειτουργεί αλλά με δυσκολία και θέλει αλλαγή. Είναι εφικτό να το αλλάξω μόνος μου. Γενικά τα χέρια μου πιάνουν. Πιστεύετε ότι με έναν οδηγό από το youtube θα αντιμετωπίσω προβλήματα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η μπαταρία σου είναι μια χαρά. Το ibackup bot παίρνει τα readings από τον ελεγκτή της μπαταρίας τα οποία πιθανότατα να είναι σωστά.

Η μπαταρία ωστόσο δεν κρατάει όσο σου κρατούσε όχι λόγω φθοράς, αλλά λόγω αδύναμου επεξεργαστή.

Οι εφαρμογές και το iOS 7 χρειάζονται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ απ' ότι παλαιότερα, την εποχή που είχες αγοράσει το κινητό και ένα δύο χρόνια μετά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο επεξεργαστής να λειτουργεί περισσότερη ώρα σε Full Load μέχρι να κάνει αυτό που θέλεις. Αντίθετα ένα πιο ισχυρός επεξεργαστής όπως του iPhone 5 ή 5S, κάνει αυτό που του ζητάς πολύ γρήγορα οπότε γρήγορα πέφτει σε Idle με αποτέλεσμα να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Είναι κατά κάποιον τρόπο θέμα διαχείρισης ενέργειας και όχι φθοράς στοιχείου.

Home Button μπορείς να αλλάξεις σε κάποιο κατάστημα που το κάνει αυτό με κόστος λιγότερο από 25Ευρώ.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι χρειαζεσαι solder iron (κολλητηρι) για αυτη τη δουλεια.. εχεις?

κολλητηρι?????????? που να το χρησιμοποιησει??

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι χρειαζεσαι solder iron (κολλητηρι) για αυτη τη δουλεια.. εχεις?

Οχι δεν χρειάζεται :/ :o δεν θα πειραξει την πλακετα...μπαταρια και home button λεει...

Δημοσ.

Μόνο σε κάποια iPod χρειάζεται κολλητήρι για την αλλαγή μπαταρίας νομίζω οπότε μπαταρία αλλάζεις και μόνος σου εύκολα με προσοχή. Το home button θέλει δουλίτσα και είναι πιο επικίνδυνο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπαταρια αλλαζεις σε 1 λεπτο μεσα και χρειαζεσαι ενα απλο κατσαβιδακι. Home button αν δεν εχεις γνωσεις τεχνικου μην το επιχειρήσεις, το πιο πιθανο ειναι να κανεις μεγαλυτερη ζημια στο τηλεφωνο, το οποιο πρεπει να γινει βιδες για να φτασεις στο κουμπι.

Δημοσ.

Μπαταρια αλλαζεις σε 1 λεπτο μεσα και χρειαζεσαι ενα απλο κατσαβιδακι. Home button αν δεν εχεις γνωσεις τεχνικου μην το επιχειρήσεις, το πιο πιθανο ειναι να κανεις μεγαλυτερη ζημια στο τηλεφωνο, το οποιο πρεπει να γινει βιδες για να φτασεις στο κουμπι.

Αν είσαι λίγο απρόσεκτος πάντως μπορεί να γίνει στραβή και με τη μπαταρία, να ξεκολλήσει κανένας κοννέκτορας και να τρέχεις

Δημοσ.

Αν δεν ξέρεις το κάνει κάποιος άλλος. Αν δεν ξέρεις και θέλεις να μάθεις το κάνεις μόνος σου και ξέρεις ότι μπορεί να αποτύχεις με ότι συνεπάγεται αυτό. 

Το σίγουρο είναι ότι αν πας να κάνεις τον έξυπνο νομίζοντας ότι μπορείς για να γλιτώσεις λεφτά, τα πληρώνεις διπλά.

• Like 1
Δημοσ.

Mπαταρία εννοείται σε 1 λεπτό..2 βίδες για το rear case,και 1 βιδα για τον battery connector... εαν δεν εχει βιδες σταυρους το 4αρι σου, τα pentalobe κατσαβιδακια τα βρισκεις στο ebay 1 ευρώ...
home button μονος εαν δεν πιανουν τα χερια σου αστο..πρεπει να λυσεις ολο το κινητο για να φτασεις στο screen assemply οπου αλλαζεις το home button...πολυ δυσκολο..δεν ειναι οπως στο 5αρι που οτι θεσ να αλλαξεις (μπαταρια,οθονη,home button)αλλαζουν σε 2 λεπτά !

Δημοσ.

Παντως απο τα

Καλησπέρα σας παιδιά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Έχω το iphone 4 και τώρα τελευταία δεν κρατάει πολύ η μπαταρία και σεφτόμουνα να την αλλάξω. Τα στοιχεία της μπαταρίας έχουν ως εξής :

CycleCount: 238

DesignCapacity: 1420

FullChargeCapacity: 1286

Πρέπει να την αλλάξω ή όχι? Αν πρέπει έχω δει αυτήν...αξίζει???

Επίσης και κάτι άλλο το home button λειτουργεί αλλά με δυσκολία και θέλει αλλαγή. Είναι εφικτό να το αλλάξω μόνος μου. Γενικά τα χέρια μου πιάνουν. Πιστεύετε ότι με έναν οδηγό από το youtube θα αντιμετωπίσω προβλήματα?

Ευχαριστώ.

παντως απο τα στατιτκα σου η μπαταρια σου ακομα δεν θελει αλλαγη.ουτε 300 κυκλους δεν εχεις ακομα.νομιζω ειναι λιγο βιαστικη η αλλαγη αλλα αμα βλεπεις οτι δεν σου κραταει δικο σου θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...