margaritagr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Προσφατως αρχισα να σκεφτομαι την αγορα μιας εξωτερικης μπαταριας για το κινητο μου, ωστε να μην ξεμενω φορες που βρισκομαι πολλες ωρες εκτος σπιτιου. Μετα απο ερευνα κατεληξα στο συγκεκριμενο μοντελο της Anker , αφου και καλες κριτικες για την εταιρια διαβασα, και το ηθελα καποια μπαταρια που να "κουβαλιεται" ευκολα. Αγορασα λοιπον αυτη εδω http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005QILJ74/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers μαζι με αυτο το καλωδιο http://www.amazon.co.uk/Belkin-Lightning-Charge-Cable-iPhone-White/dp/B00BCIR2TQ/ref=pd_sim_computers_2 και παρελαβα σημερα. Kαι τα δυο τα εφερε σπιτι ο ταχυδρομος, εφοσον προκειται για μικρα πακετα. Ηρθαν σε χαρτοκουτα της amazon , σε διαφορετικες συσκευασιες και πολυ καλη κατασταση. Η συσκευασια της Anker δεν εχει να ζηλεψει κατι απο "πιο γνωστες" μαρκες. Περιελαμβανε ενα καλωδιο mini usb-usb , θηκη, βιβλιαρακι οδηγιων & ενα ακομα με τροπους επικοινωνιας με την εταιρια ( τηλεφωνο, mail, σελιδα στο fb κλπ). Η μπαταρια εχει 2 θυρες, μια usb και μια mini usb. Το καλωδιο που τη συνοδευει μπορει να χρησιμοποιηθει τοσο για να τη φορτισουμε μεσω υπολογιστη, οσο και για να φορτισουμε πχ το κινητο μας, μεσω αυτης. Στην περιπτωση του iphone 5s , μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το καλωδιο της apple ή να παρουμε καποιο αλλο οπως εκανα εγω, επειδη δε με βολευε το μηκος του. Σχετικα με το μεγεθος του, παραθετω καποιες φωτο, ωστε να κρινει ο καθενας μονος του. Ελαφρυ δε το λες αλλα δε πιστευω οτι αυτο δημιουργει καποιο θεμα, ως προς τη φορητοτητα. Εχει ενα κουμπακι το οποιο πατας οταν το συνδεσεις με το κινητο σου(ή το tablet) για ν αρχισει να το φορτιζει, το οποιο φωτιζεται. Οσο φορτιζεις τη μπαταρια μεσω υπολογιστη, βγαζει ενα πορτοκαλι φως και οταν γεμισει πληρως σβηνει. Αντιστοιχα, οσο φορτιζεις το κινητο αναβει ενα πρασινο φως , το οποιο με την ολοκληρωση της φορτισης σβηνει. Μεσω iMac εκανε 3 ωρες να φορτισει πληρως, με το iphone δε ξερω γιατι ακομα δε το χω πολυδοκιμασει (το συνδεσα μονο να δω αν δουλευει) αλλα σιγουρα θελει πανω απο 1-1.5ωρα για πληρη φορτιση, απ ο,τι εχω διαβασει στα reviews. Συνοψιζοντας, ειμαι ευχαριστημενη απο την αγορα μου. Εχει στιβαρη κατασκευη και το μεγεθος της ειναι ο,τι πρεπει για καθημερινο "κουβαλημα". Θα θελα να φορτιζει γρηγοροτερα, αλλα μη τα θελουμε κι ολα δικα μας 3
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Νταξ respect στην anker, δινει και θηκουλα μαζι οποτε δεν εχεις και τα καλωδια ξεμπαρκα μεσα στην τσεπη/τσαντα σου. Θα το χτυπησω και γω για το moto μου 1
ilpap Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πως σου έχει βγει αυτό φίλε μερικούς μήνες μετά;
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλη Σουπερ ειναι τ αξιζει τα λεφτα του 100% , δεν εχω παρατηρησει να χιε χασει κατι σ αποδοση.
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 2 χρονια μετα ο φορτιστής παραμενει τοπ. Επειδη βλεπω αρκετούς να ψάχνονται για power bank, το προτεινω ανεπιφύλαχτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα