Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται για ενα κινεζικο κλωνο του s4 μου το εφερε ενς φιλος ναυτικος οπου προσπαθησα να του βαλω custom rom.Ολα καλα εδειχναν στην αρχη αφου το επαιρνε κανονικα και μου εβγαλε successful στο τελος της εγκαταστασης.Δεν ανοιγει το κινητο απο εκει και περα.Εκανα μλκια που δεν εκανα back up ,παρακαλω ας μου απαντησει καποιος που να ξερει χωρις να μ την πει για την μλκια που ξερω οτι εκανα η για την αγορα αγνωστου προελευσεως κινητου η τπτ αλλο.Υπαρχει γυρισμος η πεταμα;

Να σας πω μερικα απο τα στοιχεια του κινητου μπας και βγαλω ακρη.

Εχει τη cpu mtk 5689 4g rom 1gb ram ,gpu malli 400 και χρησιμοποιησα το flash tools οπου εδειξε οτι το πηρε αλλα τελικα δεν ανοιγει το κινητο.

Δημοσ.

σε αφηνει να μπεις σε recovery mode?? αν οχι μαλλον του περασεσ λαθος λογισμικο!! σου βγαζει κανα error η μυνημα το flashtool αν προσπαθησεις να ξαναπερασεις την rom??

Δημοσ.

Προσπαθησες να του βαλεις custom rom η οποια προοριζεται για το κανονικο s4? Αν ναι, τοτε το κατεστρεψες εντελως, μιας και η καθε rom φτιαχνεται για να ταιριαζει ΑΚΡΙΒΩΣ στο hardware στο οποιο θα δουλεψει.

Δημοσ.

Δεν με αφηνει να μπω σε recovery mode η τπτ τετοιο οταν μπουταρει ακουω τον ηχο της σαμσουνγκ αλλα δεν δειχνει τπτ η οθονη.Μαλλον το τελιωσα ,εκτος αν βρω το αρχικο software.Την custom rom την δεχεται και δεν μου πεταει καποιο error αλλα τπτ παλι.Δεν παιρνει και αλλες που εχω βαλει αρα αυτη θα πρεπε να ναι και η σωστη

Δημοσ.

Ακούγεται ο ήχος της Samsung, μήπως ακούγεται και ο ήχος του touch όταν πατάς ή σέρνεις για unlock .. ;

Είχα παρόμοιο θέμα με κλώνο S4 ξαδέρφης μου ..
Το άνοιξα και ανακάλυψα ότι το καλωδιάκι RF στα δεξιά πιεζόταν και ξεκούμπωνε, με αποτέλεσμα να μην ανάβει η οθόνη (χαζό) ..

Αν το κατέχεις το άθλημα, άνοιξε το κινητό και τσέκαρε, επανατοποθετώντας το εν λόγω καλώδιο, αν ανάβει η οθόνη ..

Για να ακούγεται ο ήχος, σημαίνει πως bootάρει το κινητό ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...