Johnianos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, χτες το βραδυ και κατά τη διάρκεια gaming ξαφνικά έχασα τη σύνδεση με το internet... κοιτώντας το router είδα να αναβοσβήνουν όλες οι πράσινες ενδείξεις... το έκανα κατευθείαν restart και μετά μόλις πήγε να ανοίξει η ένδειξη POWER έγινε κόκκινη... και το router δεν λειτουργεί.... λέτε να κάηκε κάτι μες στο router και γι αυτό να μην λειτουργεί??.. όλοι οι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι... (FORTHNET) p.s πρώτη φορα μου συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω τι να κάνω
Xristaras12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 μιλα με την forthnet και εξηγησε το προβλημα σου,λογικα θα σου πουν να πας στο κοντινοτερο καταστημα σου με τον χαλασμενο εξοπλισμο ωστε να σου δωσουν νεο. Πνατως εχει και συγγενης μου ενα ιδιο,ακομα και τωρα τον χειμωνα ζεματανε!!
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 δεν ξερω αν πετυχαινει το κολπο που παιζει και με τα Thomson>κλεινεις το ρουτερ πατας το Hard reset και το κρατας πατημενο.Μετα ξεκινας το ρουτερ με πατημενο το hard reset.λογικα θα αναβοσβηνει το Power η θα γινει πορτοκαλι.θα ειναι σε tftp mode.μετα με τον wizard για τα Thomson του περνας το firmware που εχει η forthnet στην σελιδα.στο Tcp ip θελει καρφωτες Ip.
giannisXXX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 και εμένα κρασαρε προχτές (αλλά έχω και 2ο ρουτερ) και το δοκίμασα μετά από μερικές ώρες και ήταν εντάξει
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 και εμένα κρασαρε προχτές (αλλά έχω και 2ο ρουτερ) και το δοκίμασα μετά από μερικές ώρες και ήταν εντάξει μπορει και εσενα και του φιλου να εγινε καμια παραξενια με το ρευμα οποτε να μην bootarei.οποτε οταν το εβγαλες απο το ρευμα μαλλον ηρθε στα ισα του(οι πυκνωτες αδεισαν κτλ) και παιζει.ας το δοκιμασει και ο τοπικ σταρτερ να το αφησει 5-10 λεπτα εκτος ρευματος μηπως και στρωσει.
Johnianos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Προσπάθησα μετά από 2 μέρες να το ξανασυνδέσω στο ρεύμα.. δυστυχώς χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.. Έχω για την ώρα συνδέσει το ένα παλιό thomson tg585V8 μέχρι να δοκιμάσω το hard reset που προαναφέρθηκε ή μέχρι να πάω για αντικατάσταση του router στην Forthnet...
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Προσπάθησα μετά από 2 μέρες να το ξανασυνδέσω στο ρεύμα.. δυστυχώς χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.. Έχω για την ώρα συνδέσει το ένα παλιό thomson tg585V8 μέχρι να δοκιμάσω το hard reset που προαναφέρθηκε ή μέχρι να πάω για αντικατάσταση του router στην Forthnet... με σκετο Hard reset λογικα δεν θα πετυχεις πολλα.δοκιμασε αυτο με τον wizard και το firmware.δεν ξερω αν θα πετυχει δεν το εχω δοκιμασει με Technicolor.Με Thomson πετυχαινει.βεβαια και το v8 που εχεις περιττο να στο πω οτι παιζει καλυτερα απο το 5130>το 5130 λογικα θα στο αλλαξουν με ZTE πλεον οποτε αστα να πανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα