Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν δεν δω την LG να κάνει αναβαθμίσεις στις συσκευές της για ένα τουλάχιστον χρόνο και σε νορμάλ ημερομηνίες δεν πρόκειται να δωσω ξανά λεφτά για LG. Έχει καταντήσει γελοίο να βγαζει νέα συσκευή για κάθε νέα έκδοση android και να ξεχνάει τις αλλες.

Δημοσ.

Εχει κυκλοφορησει 4.4.2 για το G2 εστω σε οποιαδηποτε αλλη χωρα? Δεν πιστευω να του προτεινεις να το rootαρει για να βαλει καμια απαραδεκτη/κακασχημη/αδεια buggy/alpha/nightly cyanogen/stock android...

Ναι όλες οι custom roms είναι κακάσχημες κα απαρέδεκτες

To μάθαμε και αυτό σήμερα

• Like 2
Δημοσ.

Εχει κυκλοφορησει 4.4.2 για το G2 εστω σε οποιαδηποτε αλλη χωρα? Δεν πιστευω να του προτεινεις να το rootαρει για να βαλει καμια απαραδεκτη/κακασχημη/αδεια buggy/alpha/nightly cyanogen/stock android...

Εχει κυκλοφορησει Κορεα για το Κορεατικο G2.Αλλα σε εναν ανθρωπο που το μονο που τον νοιαζει ειναι οι αναβαθμισεις αντι για να δει ποσο καλυτερο τηλεφωνο πηρε σε σχεση με το S3 τι να του πω;

Ασε που επειδη ετυχε και δοκιμασα AOKP ρομ μια χαρα παει για καθε μερα χρηση.Απλα εγω το βαριεμαι το pure Android.

Δημοσ.

με τιμη στα 250€ και δυνατοτητα για pure android θα ειναι το επομενο κινητο μου.

εχει κανη τρομερη δουλεια στο Hardware η lg με το g2 , και το compact μεγεθος ειναι βασικη προυποθεση για να μην κυκλοφορουμε με παντοφλες στις τσεπες. Εχει παραγινει αυτο με τις ιντσες και τις αναλυσεις.

η οθονη 99% θα ειναι ips με αναλυση 720p ωστε να διαφοροποιηθει απο την 1080 του κανονικου g2 και να δικαιολογησει καλυτερα το ονομα του και την τιμη του.

Δημοσ.

Εχει κυκλοφορησει Κορεα για το Κορεατικο G2.Αλλα σε εναν ανθρωπο που το μονο που τον νοιαζει ειναι οι αναβαθμισεις αντι για να δει ποσο καλυτερο τηλεφωνο πηρε σε σχεση με το S3 τι να του πω;

Ασε που επειδη ετυχε και δοκιμασα AOKP ρομ μια χαρα παει για καθε μερα χρηση.Απλα εγω το βαριεμαι το pure Android.

Φυσικά και μ ενδιαφέρουν ρε φίλε. εσύ φτιάξε pc με ι7, ssd κλπ κλπ και βάλε πάνω windows millenium. Και δε θέλω να κάνω root! Έχω κάνει αρκετές συσκευές root και κατέληξα στ οτι σαν τη μαμά ρομ καμία! 

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ένα Smartphone με οθονη 4,7 να θεωρείται Mini...

Μου φαινεται ότι πρεπει να αρχισουμε να ραβουμε τσεπες :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...