Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία εικόνα που έκανε την εμφάνιση της –ένα teaser- ξεδιαλύνει το τοπίο και επιβεβαιώνει ότι η LG αναμένεται στο Mobile World Congress να παρουσιάσει το LG G2 MINI.Στο κολάζ που προέρχεται από τη σελίδα του Κορεάτη κατασκευαστή στο Facebook παρατηρούμε την μικρότερων διαστάσεων συσκευή δίπλα στο LG G2. Μάλιστα τη φωτογραφία συνοδεύει και η έκφραση “Experience the MINI”, επιβεβαιώνοντας την παρουσίαση του «μεγάλου μικρού» στις 24 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του συνεδρίου.

Σύμφωνα με φήμες, το “MINI” δεν θα είναι και τόσο… mini τέλικά, αφού αναμένεται να ενσωματώνει οθόνη 4.7 ιντσών, άγνωστης για την ώρα ανάλυσης.

Όσο αφορά στο hardware, λέγεται ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική με τη Sony, όσο αφορά στο Xperia Z1 Compact, και έτσι θα βασίζεται στο hardware του γνωστού LG G2 (Snapdragon 800, 2GB RAM κ.ά). Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: PhoneArena

Δημοσ.

Για ποιο λογο????? Αυτη την στιγμη το g2 εχει κατρακυλησει στα 370ε,θα σε χαλαγε αυτο με το harware που εχει κ με μια πιο λογικων διαστασεων οθονη σε μια τιμη κοντα 270-290ε ????? 

• Like 14
Δημοσ.

Ίσα ίσα που αυτή η μόδα ικανοποιεί πολλούς χρήστες κινητών!

Πολλοί θέλουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τις ναυαρχίδες σε μικρότερη οθόνη...

Με αυτό το βήμα των κατασκευαστών ικανοποιούνται!

Μπράβο και στη Sony, μπράβο και στην LG αν είναι ίδιων χαρακτηριστικών με το G2 και όχι καμιά πατάτα όπως τα mini της samsung που είναι χρέπια σε σύγκρηση με τα μεγάλα αδερφάκια!

• Like 4
Δημοσ.

Δε κοιτάνε λέω εγώ να δώσουν καμιά αναβάθμιση στο Android κ μετά να βγάλουν κ το mini? 

Πήγα από s3 σε G2 αισθάνθηκα μεγάλο κορόιδο που αγόρασα καινούριο κινητό με πιο παλιό λογισμικό από το 1.5 χρονών πρώην κινητό μου.

Δημοσ.

Δε κοιτάνε λέω εγώ να δώσουν καμιά αναβάθμιση στο Android κ μετά να βγάλουν κ το mini? 

Πήγα από s3 σε G2 αισθάνθηκα μεγάλο κορόιδο που αγόρασα καινούριο κινητό με πιο παλιό λογισμικό από το 1.5 χρονών πρώην κινητό μου.

Ρουταρε το και βαλτου 4.4.2 να εχεις την τελευταια εκδοση για να μην νιωθεις κοροιδο που πηρες ενα τηλεφωνο που ειναι 3 φορες καλυτερο απο το S3 αλλα σε κανει να νιωθεις ετσι.

Αλλιως δωστο και παρε καποια αλλη ναυαρχιδα.

• Like 2
Δημοσ.

και καπακι 

αυτή η μόδα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Ποτε θα καταλαβετε οτι το σημαντικο νουμερο ειναι αυτο που βρισκεται ΠΡΙΝ απο την υποδιαστολη. Ειτε ειναι .1, .2 ή .3 το πρωτο ψηφιο ειναι που κανει τη διαφορα. Τα αλλα ειναι για τους "μαθηματικους" αυτου του κοσμου. Και σε παω οτι στοιχημα θες, πως αν σημερα παρουν ΟΛΟΙ 4.4 το 99% θα αρχισει να γκρινιαζει για: τα sms που εγιναν hangouts, το gmail που πρεπει αναγκαστικα να εχουμε, το google+ που μας εξαναγκαζει η google να χρησιμοποιουμε, τα google maps που μας παρακολουθουν παντου και παντα, τις εφαρμογες που κρασαρουν συνεχεια, τη μπαταρια που δεν κραταει 2μηνες ενω η google λεει οτι το kit kat ειναι πιο energy-friendly..κλπ.

on topic, ιδιο με το G2 αλλα πιο μικρο. Δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε, μεχρι να το δουμε. Αυτο το κουμπι στη πλατη ομως..... :P (το ροζ λετε να παιζει καποιο ρολο?)

Δημοσ.

Και θα έρθει στην Ελλάδα και θα είναι πιο ακριβό από το κανονικό G2, έτσι που πέφτει η τιμή του

• Like 2
Δημοσ.

Με καλά specs και φυσιολογική αναλογικά με τον μεγάλο αδερφό τιμή θα κάνει πάταγο. Η Lg έχει αρχίσει να ξεφεύγει κι επιτέλους θα υπάρχει πιο έντονος ανταγωνισμός στο έταιρο Κορεάτη.

Δημοσ.

Τέλεια νέα. Καψουρευόμουν πάρα πολύ το LG G2 αλλά είμαι 14 κι έτσι κρατόντας το g2 στο χέρι κατάλαβα ότι είναι πολύ μεγάλο για τα χέρια μου. Έτσι μετά ήθελα το Z1 Compact αλλά πανάκριβο. LG G2 Mini? ΤΕΛΕΙΟ!!! Το καλοκαίρι δικό μου!! (αρκεί να μην κάνει πάνω από 350€)

Δημοσ.

Ρουταρε το και βαλτου 4.4.2 να εχεις την τελευταια εκδοση για να μην νιωθεις κοροιδο που πηρες ενα τηλεφωνο που ειναι 3 φορες καλυτερο απο το S3 αλλα σε κανει να νιωθεις ετσι.

Αλλιως δωστο και παρε καποια αλλη ναυαρχιδα.

Εχει κυκλοφορησει 4.4.2 για το G2 εστω σε οποιαδηποτε αλλη χωρα? Δεν πιστευω να του προτεινεις να το rootαρει για να βαλει καμια απαραδεκτη/κακασχημη/αδεια buggy/alpha/nightly cyanogen/stock android...

Δημοσ.

Αυτά τα μπακάλικα με τρελαίνουν. Το μέγεθος της οθόνης πολύ μικρή σχέση έχει με την τιμή του προϊόντος, καταλάβετέ το. Και €200 να πουλιέται το G2 όταν κυκλοφορήσει το mini, το mini θα πωλείται και πάλι γύρω στα €500. Δεν απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ολίγη από G2 για να πληρώσουν λιγότερα, απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα μικρότερο κινητό.

Επειδή η LG φαίνεται να βολεύει καλύτερα μεγαλύτερες οθόνες σε μικρότερα σασί, θα περιμένω την κυκλοφορία του, θα το συγκρίνω σε διαστάσεις με το Z1c και βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...