Skr1ll3x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Θελω να παρω για το amore 1 απο τα 2 που ειναι περιπου στα ιδια λεφτα.. και τα 2 τις αρεσουν παρα πολυ και δεν εχει θεμα για το αν θα ειναι WP ή android καθως τα χει δουλεψει και τα 2.. To 925 ξερω οτι ειναι τρομερο.. για το Z δεν ξερω ομως τι λεει.. Για πειτε γνωμες να κατασταλαξουμε.. Ευχαριστω!
Zapee995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Sony Nokia 5'' tft full hd vs 4.5'' amoled 768x1280 2330mah vs 2000mah micro sd vs no micro sd 317€ vs 294€ Εγω θα πηγαινα στο sony καθαρα και μονο για την αναλυση και τη μπαταρια. Απο εκει και περα αν η 32gb εκδοση του nokia επαιζε σε αυτα τα λεφτα θα το επελεγα..Αλλα σε αυτη τη τιμη sony.
parasaser Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 εφόσον είναι για amore πας στο wp το λέω αυτό από άποψη ευκολίας, κολλήματος λαγκαρισματος κοκ. το z δεν θα το έπαιρνα ούτε για τον εαυτό μου, το θεωρώ παλιό, ξεπερασμένο. Εάν η σύγκριση γίνονταν μεταξύ του Z1 τότε θα έλεγα το Z1 με τι μια. επίσης τα wp πιστεύω ότι είναι πιο κομψά από τον μέσο όρο τον κινητών που κυκλοφορούν. κάτι ακόμα, ψάξει μήπως βρεις κουτάτο, κλειστό το lumia 1020.
Skr1ll3x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω μεχρι στιγμης! Εμφανισιακα τις αρεσουν και τα 2.. σαν καμερα πιο πολυ το 925.. Εχει πιασει στα χερια της το 1020 μου και της αρεσε.. και τα παιχνιδια της αρεσαν και οι εφαρμογες.. Εχει συμβιβαστει οτι εχει λιγοτερες επιλογες απ οτι με android που ειχε πριν.. Τα 16gb επισης της ειναι αρκετα.. Το κακο ειναι οτι με το android που ειχε, κατεβασε και πολλες αχρηστες εφαρμογες που της το γονατιζαν, και ειχαμε ολη την ωρα την γκρινια "μου κολλαει, θελει επανεκκινηση, τι αλλο να σβησω κτλ"... ε αυτη τη γκρινια δεν την θελουμε.. Θελουμε κατι που δεν θα κολλαει και να κανει την δουλεια του.. Επισης για την μπαταρια το γνωριζει οτι σε βαρια χρηση καθε βραδι θα το φορτιζει, οπως ηδη κανει με το lg optimus που εχει..
alimentas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Επισης ναι μεν full hd η οθνη του sony αλλα απ τις μακραν χειροτερες της αγορας. Προσωπικα παντως με τοσες προσφορες για το 925(πριν 2-3 μερες η τελευταια απο Μ.Μ.) στα 300Ε δεν θα το επερνα.
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ναι δυστυχως το σκεφτηκαμε καθηστεριμενα και χασαμε την προσφορα.. Δεν ειναι θεμα τα +40 που κοστιζει τωρα.. Το Sony Ζ εχει χαλια οθονη?
privateer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ναι δυστυχως το σκεφτηκαμε καθηστεριμενα και χασαμε την προσφορα.. Δεν ειναι θεμα τα +40 που κοστιζει τωρα.. Το Sony Ζ εχει χαλια οθονη? Μακριά από Sony. Άθλια οθόνη. Οι γωνίες θέασης είναι απαράδεκτες για τέτοιο κινητό.
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ωραια.. Thnx για την πληροφορια privateer.
GiannisWalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 πηγαινε για 925.το εχω και ειναι αρκετα καλο σε οτι και χρηση να κανει 1
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Nokia-Lumia-925?skuId=10694 να δοκιμασω να παραγγειλω απο δω? Στο eshop δεν το δειχνει, αλλα το link δουλευει κανονικα.. τι παιζει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα