Προς το περιεχόμενο

Νέες ξένες σειρές στα κανάλια.

Material_Defender_1032

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δεν υπήρχε αυτή την εβδομάδα. Καλά που μου το θύμησες γιά να έχω το νου μου γιατί δεν παρακολουθώ τηλεόραση.

Αυτή την εβδομάδα πάντως, ξεκινάνε στο Filmnet:

Τετάρτη 21.00: Sex And The City (4η Σαιζόν)

Πέμπτη 21.00: Alias (2η Σαιζόν) :wink:

Παρασκευή 21.00: Friends (9η Σαιζόν)

(Όλα επαναλαμβάνονται και το Σαββατοκύριακο σε απογευματινές ώρες)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia mia voithia:

Opws exigisa exw dwsei tis entoles mou se Ellada na mou grafoun kapoies seires.Rwtaw loipon

Tin Paraskeui exei X-files?Deixnei ton 9o i akoma?

Kathe savvatokyriako to STAR(min mperdeyomaste me Filmnet) deixnei Friends?Exei xekinisei i nea season i akoma epanalipseis?

Mipws xeretai an exoun xekinisei ta parakatw???

Angel

24 hours

Law & Order(to kanoniko,oxi to Special Victim Unit pou edeixne prin kana mina to STAR)

Δημοσ.

Τα φιλαράκια είναι ακόμα στις επαναλήψεις, για τα x-files δεν ξέρω αλλά ανηπομονώ και εγω να αρχίσει η νεα season, αν και νομίζω την βρήκα σε dvd σε ένα dvd store.

Δημοσ.

Η 9η (και τελευταία) season των X-Files ΔΕΝ έχει βγει ακόμα σε DVD :( Σε Region 2 (ευρωπαϊκά με Ελλ. υπότιτλους) έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες 7 season και σε Region 1 (Αμερικάνικα χωρίς Ελλ. υπότιτλους) οι πρώτες 8.

Δημοσ.

Paidia eimai ITALIA ki edw kai kapoies vdomades vlepw 24wres..

H seira einai apaixth.. :)

Grhgorh plokh,den mporeis na empisteuteis kanenan kai tipota!

Kai se kathe episodeio(dhl. se kathe wra) allazoun ola!!

Poly exypno an kai telika pisteyw oti eixe dikio kapoios pou egrafe paliotera oti h aisthish ths RealTime exelixhs kapou xanei..Kuriws stis diadromes me to autokinhto...

Pantws einai kalo!

Gia na doume ti tha ginei :shock:

Sthn arxh tou post diavasa kai gia mia nea seira to Roswell..An prokeitai gia ta kinoumena sxedia einai kalo!!

An prokeitai gia th neanikh seira einai akoma kalutero :)

Kanena neo sxetika m'auto?

(Exw eidh dei tous 2 prwtous kuklous kai perimenw th sunexeia...)

Δημοσ.

Μιά που ξανάφερε η κουβέντα το 24, η κασσετίνα με την πρώτη σαιζόν κυκλοφορεί πλέον και στην Ελλάδα, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να περιμένουμε τον ΑΝΤ1.

Δημοσ.

ΦΟΒΕΡΟ!!!!!

Νοίκιασα χθες τα 2 πρώτα DVD της σειράς και είδα τα 8 επεισόδια σερί μέχρι τις 5 το πρωί (με ένα διάλειμα ενδιάμεσα, όπου ξενέρωσα εντελώς βλέποντας το Matrix :(). Όταν τελείωσε το 8ο επεισόδιο, ήμουν τσαντισμένος που δεν είχα και τα επόμενα DVD γιά να τα δω και αυτά.

Πρώτη φορά μιά τηλεοπτική σειρά με κρατάει καθηλωμένο γιά τόσες ώρες με τη δράση και τις συνεχείς ανατροπές.

Αν και στην αρχή του κάθε επεισοδίου υπάρχει μιά μικρή περίληψη των προηγούμενων, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσα να παρακολουθήσω αυτή τη σειρά από εβδομάδα σε εβδομάδα. Ευτυχώς που υπάρχει το DVD :)

ΥΓ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το search του forum;

Είμαι σίγουρος ότι το "24" είχε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά το search μου έβγαλε μόνο 1 post του Toufas από αυτό το thread, όταν εδώ μόνο, αναφέρεται πάνω από 5 φορές. :? :? :?

Δημοσ.

File Toufa mou dinei thn ais8hsh oti ftanoun POLY grhgora apo to ena shmeio sto allo,an skefteis oti me to autokinhto se diafores faseis kinountai ousiastika apo th mia akrh ths polhs sthn allh kai ektos...

Fusika auto -pou mou fainete emena etsi,isws kai na kanw lathos..- se kamia periptwsh den xalaei thn olh seira pou thewrw mia apo tis kaluteres pou vlepw fetos 8)

Dustuxws,to spastiko gia opoion thn parakolou8ei sthn TV einai oti "spaei" h entash kai fusika "mas ta spaei" to na perimenoume gia th sunexeia thn allh evdomada... :X

prepei na vrw to dvd.......

Δημοσ.

Μετά από ένα μαραθώνιο "24", όπου είδα 16 επεισόδια μέσα σε 24 ώρες, μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει στην τηλεόραση από τότε που πρωτοείδα X-Files πριν 10 περίπου χρόνια (με τα X-Files νομίζω ότι έχει και κάποια σχέση, αφού η φράση "Trust no one" ταιριάζει απόλυτα και εδώ ;)).

Δύο προβληματάκια που παρατήρησα και νομίζω ότι χαλάνε λίγο την αίσθηση του real-time (χωρίς όμως να χαλάσουν καθόλου την πολύ καλή εντύπωση που μου έκανε η σειρά):

Όλα τα πολύ σημαντικά γεγονότα συμβαίνουν ακριβώς στην αλλαγή της ώρας, προφανώς γιά να κορυφώνεται η αγωνία περιμένοντας το επόμενο επεισόδιο (ευτυχώς με το DVD δεν συμβαίνει αυτό).

Πολλές φορές, όταν υπάρχει διακοπή γιά διαφημίσεις (όσοι έχουν δει κάποιο επεισόδιο ξέρουν τι εννοώ), η ροή των γεγονότων μοιάζει να σταματά γιά 4-5 λεπτά σε σκηνές που δε θα έπρεπε. Ένα παράδειγμα (χωρίς λεπτομέρειες γιά ευνόητους λόγους), κάποιος δολοφόνος έχει μόλις μπει σε ένα σπίτι και η ζωή κάποιων κινδυνεύει. Μετά τις διαφημίσεις, τον ξαναβλέπουμε στο ίδιο σχεδόν σημείο σα να περίμενε 5 λεπτά γιά να μη χάσουμε τη σκηνή.

Οι σκηνές με τα αυτοκίνητα δεν μπορώ να πω ότι μου δημιούργησαν την αίσθηση που αναφέρει ο LupinIII (αν και οι δρόμοι του LA μοιάζουν ασυνήθιστα άδειοι ;)), ίσως επειδή κατά τη διάρκειά τους βλέπουμε και τη δράση που εξελίσεται σε άλλα σημεία.

ΥΓ. Παράγγειλα ήδη τη 2η σαιζόν γιατί δε νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Δημοσ.

bass liga me ta filarakia... i seira einai koryfaia

tora ego giati na perimeno na do 24 hours apo ton ANT1?? pao sto video club, noikiazo olo ton proto kyklo kai xairomai monos mou... kathomai mia olokliri mera kai blepo olo ton kyklo :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...