voltmod Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Οι κάτοχοι του Sony Xperia SP καλό θα ήταν να ελέγχουν σχετικά συχνά τις επόμενες μέρες το κινητό τους για αναβάθμιση. Η Sony Mobile ξεκίνησε το “roll-out” του firmware του κινητού αρχικά στην Αυστραλία. Η αναβάθμιση αφορά στο Android 4.3 και η έκδοση έχει το όνομα 12.1.A.0.266. Μέσα στις επόμενες μέρες η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη και στην Ευρώπη, αν δεν είναι ήδη –δυστυχώς δεν έχουμε το κινητό στα χέρια μας για να σας πούμε. Λογικά, η αναβάθμιση θα είναι πρώτα διαθέσιμη μέσω του Sony PC Companion και αργότερα OTA (Over-The-Air). Πάντως, όσοι από εσάς το επιθυμείτε μπορείτε να κατεβάσετε τo firmware και από εδώ, αν και διαπιστώσαμε ότι ο server έχει... προβλήματα. Το Android 4.3 φέρνει την Smart Social Camera της Sony, μία νέα έκδοση της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας STAMINA, νέες εκδόσεις των εφαρμογών Album, Movies και Walkman, δυνατότητα downloading Xperia Themes, δυνατότητα ρύθμισης της ισορροπίας λευκού στην οθόνη, καθώς και πιο σύγχρονο UI που είναι βελτιστοποιημένο και προσφέρει ακόμα πιο “στρωτή” εμπειρία χρήσης. Να αναφέρουμε ότι στην σειρά είναι και τα Sony Xperia T και Xperia V (αναφέρεται και το TX) για να αναβαθμιστούν σε Android 4.3. Όσο αφορά στο Android 4.4 KitKat, γνωρίζουμε ότι η εταιρεία έχει στόχο να ξεκινήσει τη διανομή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013, ωστόσο δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Η εταιρεία, τον περασμένο Νοέμβριο είχε κάνει γνωστό ότι τα Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Z1, Xperia Z Ultra και το Xperia tablet Z θα αναβαθμιστούν σε Android 4.4 KitKat ενώ εξετάζει και την περίπτωση των Sony Xperia ZR και Xperia SP. Το βίντεο είναι στα.. τσέχικα, αλλά o χειρισμός και το UI είναι... universal Site: http://www.xperiablog.net/2014/02/11/xperia-sp-android-4-3-update-starts-rolling-with-build-12-1-a-0-266/[/url]']XperiaBlog Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
GeorgeHellas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Να αναφέρουμε ότι στην σειρά είναι και τα Sony Xperia T και Xperia V (αναφέρεται και το TX) για να αναβαθμιστούν σε Android 4.3. Όσο αφορά στο Android 4.4 KitKat, γνωρίζουμε ότι η εταιρεία έχει στόχο να ξεκινήσει τη διανομή μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013 ωστόσο δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Να διορθωθεί η ημερομηνία... Λογικά 2014
nickelodeon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Έφτασε και στην Ελλάδα, πριν λίγο μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση. Κάνω buck up και το περνάω. 1
kosmega Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Πριν από λίγο ολοκλήρωσα το upgrade. Με το Sony Update Service http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ μπορείς είτε να το κάνεις εγκατάσταση με πλήρες factory reset είτε κρατώντας τα δεδομένα που ήδη έχει το τηλέφωνο. Δοκίμασα το δεύτερο και όλες οι εφαρμογές και οι φάκελοι ήταν στη θέση τους. Πρώτες εντυπώσεις: - User Interface ελαφρώς πιο γρήγορο. - UI theme από τη σειρά Z. - Camera performance τα ίδια χάλια (προσωπικά προτιμώ Bravia Engine OFF για λίγο πιο φυσικά χρώματα). Το detail είναι το ίδιο χαμηλά με τον ίδιο (πολύ) κόκκο. - Camera UI, διαφορετικό. Δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι πιο λιτό ούτε πιο πλούσιο. Ό,τι υπήρχε πριν, υπάρχει και τώρα αλλά σε διαφορετική θέση. Αυτό που με χάλασε ήταν ότι αφαιρέθηκε το quick key για HDR και τώρα πρέπει να τρέχεις μέσα στα menu. - CPU utilization κρατήθηκε ψηλά για περίπου 30 λεπτά μετά από το πρώτο boot. - Wifi Performance. Εδώ είναι τα καλά. Και μόνο γι' αυτό το λόγο αξίζει το upgrade! Σε μακρινό δωμάτιο είχα σήμα 2/4 στα 2.4GHz και στα 5GHz δεν το έπιανε καν. Τώρα έχει 4/4 ακόμη και στα 5GHz!
21century Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Moνέο τα καινούργια αναβαθμίζουν τελικα γιατί έχουν κέρδος...
Georgz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Γνωριζουμε κατι για sony xperia m? Καπου ειχα διαβασει οτι θα παρει την 4.3 και αν ναι το προβλημα με την μεταφορα app στην sd το φτιαξανε απο την 4.1.2 στην 4.3? Ευχαριστω
Georgz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Γνωριζουμε κατι για sony xperia m? Καπου ειχα διαβασει οτι θα παρει την 4.3 και αν ναι το προβλημα με την μεταφορα app στην sd το φτιαξανε απο την 4.1.2 στην 4.3? Ευχαριστω
kosmega Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σε windows 8.1 WTF Sony????? Δοκίμασε και το Update Service από http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Από την περιγραφή... System requirements Internet connection (preferably broadband) USB cable Intel® Pentium® 4, 2.0 GHz or higher, AMD Athlon 500 MB free hard disk space 512 MB RAM 1 available USB 2.0 port Windows XP™ (Home or Professional) with SP2 or later Microsoft® Windows Vista™ Microsoft® Windows 7 Microsoft® Windows 8
jimani123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 σε μενα με το pc companion δεν γινετε αν και ξεκιναει κανονικα μετα βγαζει καποιο προβλημα με τη συνδεση. με το sus μου βγαζει το παρακατω ''δεν ειναι η συνδεση στο δικτυο . ελεγξτε τη συνδεση δικτυου σας και δοκιμαστε ξανα.
kosmega Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ξαναδοκίμασε. Σε 'μένα δούλεψε κανονικά.
nickelodeon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε και το Update Service από http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/ Το κούμπωσα σε PC με Win7, κανένα πρόβλημα απλά ήταν fale από μεριά sony να μην υποστηρίζει τα win 8.1. Σε γενικές γραμμές φαίνεται σημαντικό update. Δεν πήραν το 4.3 και πετάξαν πάνω ότι είχαν πριν, αλλάξαν τα πάντα-όλα. Τα γραφικά ελαχιστοποίησης, ανάδυσης κτλπ δείχνουν ποιο ομαλά (υποθέτω λόγο OpenGL ES 3.0). App opp completable. Από διαχείριση μνήμης δεν βλέπω καμιά διαφορά πάντως.
kosmega Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Διαχείρηση μνήμης... χειρότερη μου φαίνεται. Τουλάχιστον όσον αφορά μνήμη διαθέσιμη σε idle. Επίσης το Google Search δεν δουλεύει σε voice mode. Ακούει αυτό που του λες, κάνει transcribe αλλά όταν πάει να το διαβιβάσει για να σου δώσει αποτελέσματα, κρεμάει.
kospas12345 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια εγω εκανα σημερα την αναβάθμιση στο 4.3 και εχω προβλήματα. 1) Αισθάνομαι προβλημα στην διαχείριση της μνήμης αρχικά, 2) εχει χτυπήσει το εικονίδιο αυξομείωσης ήχου, ετσι ωστε οταν πας να αυξομειώσεις ένταση βγαζει μια μαύρη άκυρη γραμμή, 3) lagarei ο φωτισμός οταν παει να σβήσει η οθόνη ....δηλαδή μειώνεται η ένταση της οθόνης διακεκκομενα και οχι smooth... 4) κανει συνεχή κολλήματα χωρις λόγο ...πχ οταν ειναι κλειδωμένο δεν ξεκλειδώνει αμεσως...θελει 2-3 πατήματα... 5) οι εφαρμογές ανοίγουν απίστευτα αργά....ειναι άκρως σπαστικό. ...και δεν ξερω τι θα ανακάλυψω ακομα.... Πραγματικά εχει και υπέρ αλλα τι να το κανω, εχω ξενέρωσει την ζωή μου που αργεί. Τι μου προτείνετε να κανω? ....μήπως πρεπει να κανω ενα restore να καθαρίσει και να το ξανα περάσω; Εγω το πέρασα απο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα