Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

oxi οταν ανοιγω to xmp μου κανει φειλ μπουτ !!!

Βάλε τις σε διαφορετικό χρώμα = single channel, και άνοιξε το xmp...

Στα 1866 δεν μπορεί η μητρική να τις δει dual channel = ίδιο χρώμα

Δημοσ.

Exω πει 2 φορες οτι δεν εχω στοκ ψυκτρα και αυτη που εχω μου κλεινει την μια σλοτ την μπλε οποτε δεν μπορω να τις δοκιμασω σε μπλε-μπλε .Τις δοκιμασα σε μπλε- ασπρο  και τις διαβαζει κανονικα αλλα τις ριχνει σε mhz .Στην συνεχεια τις εβαλα σε ασπρο ασπρο και μου λεει 8gb (3.96 usable)   :)

αν ανοίξεις το manual σου προτίνει ο κατασκευαστής σε ποιά πρέπει να κουμπώσεις τις μνήμες(που προτίνεται).συνήθως είναι στο πιο   κοντά στην cpu.πάντως σ ξαναλέω στείλε ένα μνμ στο forum της gigabyte.

Δημοσ.

αφησα την μια ραμ στην μπλε σλοτ και την διαβαζε κανονικα στα 1866 οποτε κατι παιζει μαλλον μ αυτο που λετε !!!!Μαλλον αν μπορουσα να τις βαλω στις μπλε θυρες (ειναι η πιο κοντα στον CPU) θα τις διαβαζε μια χαρα :/ Oποτε τωρα χανω αποδοση και λογο οτι τρεχουν στα 1600 και λογο οτι ειναι σε διαφορετικο χρωμα παλι χανουν οποτε φειλ !!!

Δημοσ.

αφησα την μια ραμ στην μπλε σλοτ και την διαβαζε κανονικα στα 1866 οποτε κατι παιζει μαλλον μ αυτο που λετε !!!!Μαλλον αν μπορουσα να τις βαλω στις μπλε θυρες (ειναι η πιο κοντα στον CPU) θα τις διαβαζε μια χαρα

Για τρίτη φορα σου λεω οτι δεν μπορει να τις δει στα 1866 στο ιδιο χρωμα...

Έχεις 2 λύσεις…

Στα 1866 διαφορετικό χρώμα = single channel

Στα 1600 ίδιο χρώμα = dual channel (η ποιο σωστή λύση)

Δημοσ.

Για τρίτη φορα σου λεω οτι δεν μπορει να τις δει στα 1866 στο ιδιο χρωμα...

Έχεις 2 λύσεις…

το θεμα ειναι οτι στο ιδιο χρωμα διαβαζει 8 και μου λεει usable 3.96.Σε διαφορετικο χρωμα 1600 και διαβαζει 8 :)

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι λέτε το ίδιο πράγμα;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

ια τρίτη φορα σου λεω οτι δεν μπορει να τις δει στα 1866 στο ιδιο χρωμα...

Έχεις 2 λύσεις…

Aν αυτο σου φαινεται σωστη λυση τι να σου πω....... δεν εχει καταλαβει τι εχει γινει ειναι απλο :) Federacion και σε παρακαλω μην μου ξανα απαντησεις σε ποστ μου :)

•  
Δημοσ.

Έστειλες Μνμ στην Gigabyte?

Καταλαβαίνεις ότι λέτε το ίδιο πράγμα;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δεν λένε τα ίδια..Στο Dual Channel έχει τα 1600 (το ξέρει αυτό)αλλά δεν έχει usage όλη την μνήμη.

Δημοσ.

Έστειλες Μνμ στην Gigabyte?

Δεν λένε τα ίδια..Στο Dual Channel έχει τα 1600 (το ξέρει αυτό)αλλά δεν έχει usage όλη την μνήμη.

Toυς εστειλα.Λογικα αν μπορουσα να την βαλω στην μπλε slot θα δουλευε κανονικα αλλα δεν μπορω  :/

Δημοσ.

Περίμενε την απάντηση τους.Σε ποια περιοχή είσαι?Αν είναι κάποιος κοντά σου κ μπορεί να σε βοηθήσει(αν έχει βεβαια καμμιά παλιά ψύχτρα για amd )για να τσεκαρες το άλλο σλοτ.

Δημοσ.

Περίμενε την απάντηση τους.Σε ποια περιοχή είσαι?Αν είναι κάποιος κοντά σου κ μπορεί να σε βοηθήσει(αν έχει βεβαια καμμιά παλιά ψύχτρα για amd )για να τσεκαρες το άλλο σλοτ.

Θα το δοκιμασω σε λιγες μερες σ εναν φιλο μου εχει ακριβως το ιδιο PC  με εμενα παραγκειλαμε τα ιδια πραγματα ακριβως οποτε θα τεσταρω τα μπλε σλοτ  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...