Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2τ τι εννοεις φιλε μου :) ?

Άμα δουλεύει σε διαφορετικό χρώμα υποδοχή δε νομίζω ότι έχεις θέμα. Τσεκάρε αν ο χρονισμος των μνημών είναι 2τ στο bios

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

To θεμα ειναι οτι ειναι στα 1600 αντι για 1866 :/

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια cpu έχεις ?

Bios reset έκανες που σου είπαν ?

Το bios είναι το τελευταίο, είσαι οκ...

Σε διαφορετικό χρώμα δουλεύουν single channel, χάνεις “λίγη ταχύτητα”…

Δοκίμασε να βάλεις και τις 2 στα άσπρα σλοτ, και μετά τις 2 στα γαλάζια σλοτ…

Δημοσ.

Ποια cpu έχεις ?

Bios reset έκανες που σου είπαν ?

Το bios είναι το τελευταίο, είσαι οκ...

Σε διαφορετικό χρώμα δουλεύουν single channel, χάνεις “λίγη ταχύτητα”…

Δοκίμασε να βάλεις και τις 2 στα άσπρα σλοτ, και μετά τις 2 στα γαλάζια σλοτ…

Δυστηχως δεν μπορω να τα βαλω στα αλλα 2 χρωματα λογο της ψυκτρας. :/ 

Ναι εκανα bios reset !!! Oποτε κατι αλλο φταιει :/

Δημοσ.

Δυστηχως δεν μπορω να τα βαλω στα αλλα 2 χρωματα λογο της ψυκτρας. :/ 

Ναι εκανα bios reset !!! Oποτε κατι αλλο φταιει :/

Ποια cpu έχεις ?

cpu = επεξεργαστής

Για να χρονίσουν οι ram στα 1866, πρέπει να έχεις am3+ cpu, αν χρονίσουν στα 1866 δουλεύουν μόνο single channel = σε διαφορετικό χρώμα σλοτ η κάθε μια ram…

Δημοσ.

Ποια cpu έχεις ?

cpu = επεξεργαστής

Για να χρονίσουν οι ram στα 1866, πρέπει να έχεις am3+ cpu, αν χρονίσουν στα 1866 δουλεύουν μόνο single channel = σε διαφορετικό χρώμα σλοτ η κάθε μια ram…

Amd 8320 δεν ειδα οτι με ρωτησες για τον cpu λαθος μου !!!

Eβαλα το CPU-Z πατησα memory D.RAM frequency  803.7 Mhz

Aπο πανω λεει NB Frequency 2210.1 Mhz !!!

Δημοσ.

Οσο αφορά την διαφορά 1600 με 1866 δεν θα την καταλάβεις καν και με τα timings που έχεις σε αυτές.Εγώ ακόμα εν μένω σε πρόβλημα ασυμβατότητας.Επίσης αν έχεις την στοψκ ΄ψυχτρα κάρφωσε την πάνω για να δοκιμάσεις το αλλο channel(εφόσον η ψύχτρα όπως λες σε εμποδίζει).Αν μένεις Αθήνα μπορούμε να κανονίσουμε και να δουμε τις μνήμες σου στο pc m(είμαι κατα 99% σίγουρος ότι η mobo μ τις υποστηρίζει)και μπορούμε να κάνουμε το ιδιο με τις δικές μ στο δικό σου(πάλι είμαι 99% ότι τις υποστηρίζει,απλά θα δω το μανουαλ μετά γτ μόλις μπήκα στο γραφείο)

Δημοσ.

Οσο αφορά την διαφορά 1600 με 1866 δεν θα την καταλάβεις καν και με τα timings που έχεις σε αυτές.Εγώ ακόμα εν μένω σε πρόβλημα ασυμβατότητας.Επίσης αν έχεις την στοψκ ΄ψυχτρα κάρφωσε την πάνω για να δοκιμάσεις το αλλο channel(εφόσον η ψύχτρα όπως λες σε εμποδίζει).Αν μένεις Αθήνα μπορούμε να κανονίσουμε και να δουμε τις μνήμες σου στο pc m(είμαι κατα 99% σίγουρος ότι η mobo μ τις υποστηρίζει)και μπορούμε να κάνουμε το ιδιο με τις δικές μ στο δικό σου(πάλι είμαι 99% ότι τις υποστηρίζει,απλά θα δω το μανουαλ μετά γτ μόλις μπήκα στο γραφείο)

Δυστηχως δεν μενω αθηνα !!! Δεν εχω στοκ ψυκτρα εχω βαλει μια be quiet .Οποτε δεν μπορω να κανω κατι για να τις παω στα 1866 ? :/

Δημοσ.

Δύο πράγματα.Στο bios έχεις ενεργό το xmp?και όταν τρέχεις το cpu-z τι αποτέλεσμα σου λέει στο DRAM FREQ?

http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=11742
δες εδώ για settings..

Δυστηχως δεν μενω αθηνα !!! Δεν εχω στοκ ψυκτρα εχω βαλει μια be quiet .Οποτε δεν μπορω να κανω κατι για να τις παω στα 1866 ? :/

Κάτσε να στις αναγνωρίσει και τα 8 gb.ένα ένα τα βήματα.

Δημοσ.

Δύο πράγματα.Στο bios έχεις ενεργό το xmp?και όταν τρέχεις το cpu-z τι αποτέλεσμα σου λέει στο DRAM FREQ?

http://www.gskill.us/forum/showthread.php?t=11742

δες εδώ για settings..

Κάτσε να στις αναγνωρίσει και τα 8 gb.ένα ένα τα βήματα.

Τωρα τις αναγνωριζει που τις εχω σε διαφορετικο χρωμα chanell το θεμα ειναι οτι μου τις ριχνει σε mhz 

Cpu-Z  D.RAM frequency  803.7 Mhz

oxi οταν ανοιγω to xmp μου κανει φειλ μπουτ !!!

Δημοσ.

Τωρα τις αναγνωριζει που τις εχω σε διαφορετικο χρωμα chanell το θεμα ειναι οτι μου τις ριχνει σε mhz 

Cpu-Z  D.RAM frequency  803.7 Mhz

oxi οταν ανοιγω to xmp μου κανει φειλ μπουτ !!!

ωραία αν σ κάνει fail boot.θα πρέπει να βγάλεις τα auto settings και να βάλεις τα timings μονός.τώρα για τα V βάλε 1,5 και πιστεύω θέλει κ λίγο παραπάνω(δεν ειμαι 100 σίγουρος δεν έχω ασχοληθεί με τα V)θα το ψάξω λίγο και θα σ πώ σίγουρα(φλασιά: έχεις δοκιμάσει τα ντιμ 1-1 σε κάθε channel ε?μήπως κάποιο σλοτ είναι dead)

Κάπου διάβασα ότι η συγκεκριμένη mobo υποστηρίζει μόνο ένα stick 1866 /channel.(η μααακια σε αυτό είναι ότι χωρίς μαμα ψύχτρα δεν μπορείς να πειραματιστείς. ):/. κάνε ένα κόπο και μπες στο site της g skill και gigabyte και κάνε ένα πόστ και στο δικό τους φόρουμ να δεις και από εκεί τι παίζει.(i feel u bro..αλλά δεν είσαι κοντά να βοηθήσω ).

Δημοσ.

ωραία αν σ κάνει fail boot.θα πρέπει να βγάλεις τα auto settings και να βάλεις τα timings μονός.τώρα για τα V βάλε 1,5 και πιστεύω θέλει κ λίγο παραπάνω(δεν ειμαι 100 σίγουρος δεν έχω ασχοληθεί με τα V)θα το ψάξω λίγο και θα σ πώ σίγουρα(φλασιά: έχεις δοκιμάσει τα ντιμ 1-1 σε κάθε channel ε?μήπως κάποιο σλοτ είναι dead)

Κάπου διάβασα ότι η συγκεκριμένη mobo υποστηρίζει μόνο ένα stick 1866 /channel.(η μααακια σε αυτό είναι ότι χωρίς μαμα ψύχτρα δεν μπορείς να πειραματιστείς. ):/. κάνε ένα κόπο και μπες στο site της g skill και gigabyte και κάνε ένα πόστ και στο δικό τους φόρουμ να δεις και από εκεί τι παίζει.(i feel u bro..αλλά δεν είσαι κοντά να βοηθήσω ).

δεν μπορω να το κανω αυτο επειδη το 1 σλοτ το κλεινει η ψυκτρα :/ οποτε Φειλ mobo αν υποστηριζει μονο 1 στικ !Ευχαριστω παρα πολυ αν τυχον διαβασεισ τιποτα αλλο πες μου ! 

Δημοσ.

(φλασιά: έχεις δοκιμάσει τα ντιμ 1-1 σε κάθε channel ε?μήπως κάποιο σλοτ είναι dead)

Αυτό τον ρωτάω τον φίλο συνέχεια, αλλά δεν απαντάει...

Δημοσ.

Αυτό τον ρωτάω τον φίλο συνέχεια, αλλά δεν απαντάει...

απάντησε..δεν μπορεί να το κάνει γιατί κάποια σλοτς τα εμποδίζει η ψύχτρα..

Δημοσ.

Exω πει 2 φορες οτι δεν εχω στοκ ψυκτρα και αυτη που εχω μου κλεινει την μια σλοτ την μπλε οποτε δεν μπορω να τις δοκιμασω σε μπλε-μπλε .Τις δοκιμασα σε μπλε- ασπρο  και τις διαβαζει κανονικα αλλα τις ριχνει σε mhz .Στην συνεχεια τις εβαλα σε ασπρο ασπρο και μου λεει 8gb (3.96 usable)  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...