Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σ ολους ειχα ανοιξει αλλο θεμα με blue screen of death το οποιος βρικαμε την λυση.Ωστοσο εχω 65 μπιτ windows 8 και παταω δεξι κλικ στις ιδιοτητες του υπολογιστη και μου γραφει 8gb ram (usable 3.96gb) στα μπαιος ωστοσο αν δεν ΚΑΝΩ λαθος βλεπω 8gb .Δοκιμασα ωστοσο να το msconfig αυτο το κλασικο που γραφουν ολοι αλλα τιποτα.Τι αλλο μπορει να φταιει.Δεν εχω χαρει ακομα τον υπολογιστη που εφτιαξα πριν μισο μηνα :(

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαλασμένη μνήμη στη δική μου περίπτωση ήταν. Μην ανησυχείς όμως έχουν εγγύηση διά βίου. Μπορείς να γράψεις η να αντιγράψεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου?

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Χαλασμένη μνήμη στη δική μου περίπτωση ήταν. Μην ανησυχείς όμως έχουν εγγύηση διά βίου. Μπορείς να γράψεις η να αντιγράψεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου?

Eβαλα μεμτεστ και δεν εκαναν σφαλματα τπτ .Nαι ειναι συμβατες.Αυτα εχω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552263

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526085!!!Oποτε μηπως δεν ειναι Ραμ ...

Δημοσ.

Από ότι βλέπω πρόχειρα..δεν είναι compatible..από gskill sta 1866 είναι F3-15000CL9D-4GBRH αυτές..όχι οι δικές σου.

Άκυρο αυτό είναι για την 990FXA

Δημοσ.

Στην gigabyte εγω παντως δεν βλεπω να αναφερεται στην λιστα μεσα οι συγκεκριμενες μνημες.Οποτε μπορει να παιζει και ασυμβατοτητα.Ωστοσο μπορεις να κανεις καποια πραγματα.Αν εχεις καποιο φιλο με 1866 μνημες,βαλε τες,και δες αν αναγνωριζει τις μνημες σωστα.Ως εκ τουτου,το 5ο πιο κατω που αναφερω δεν θα ισχυει.Τις εχεις σε ιδιο χρωμα θυρα;φανταζομαι πως ναι.

1.Βγαλε,και ξαναβαλε τις μνημες κουμπωνοντας τες πολυ καλα.Ισως να μην παταει καποιο μοντουλακι καλα.Μην φοβασαι να τις πιεσεις ελαφρως λιγο παραπανω.Ελαφρως ομως.Μην σπασεις τιποτε.

2.Βεβαιωσου οτι εχεις το τελευταιο bios.

3.Kανε ενα bios reset.

4.Αν ξερεις,βαλε τις μνημες απο 1866 στα 1600 MHz,και μετα απο ανοιγμα και κλεισιμο του πσ,ξαναελεγξε ποσα βλεπει.

5.Ελπιζω πως οχι και ισως τελικα να φταιει και η cpu σου.Iσως αν την βγαλεις και την ξαναβαλεις,να δουλεψουν σωστα.Παιζει και αυτο.Αλλιως μπορει να φταιει ο controller του επεξεργαστη.Απευχομενο,και μακαρι να ειναι κατι αλλο.

Σε αφορμη του τελευταιου που ρωτησα,τι επεξεργαστη εχεις,και ποσο καιρο τον εχεις;

Δημοσ.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901&dl=1#memory support list
 η mobo και στις δύο εκδόσεις (είναι η ver.1.x και η ver 3.0) τότε δεν υποστηρίζει τις μνήμες σου αυτές.τώρα αν τις ρήξεις στα 1600 δεν ξέρω αν θα τις αναγνωρίσει.

Επίσης δες αυτό,κάνε τα βήματα και ανέβασε μια φωτό. http://support.microsoft.com/kb/978610

Δημοσ.

Δοκιμάσε τις μια μια στην μητρική και πες μας<br><br>

Κάνω παράθεση τον εαυτό μου αλλά δοκιμάσε. Εγώ θα στοιχημάτιζα 1 ντιμ από τα 2 να είναι προβληματικό.

Δημοσ.

Πως μπορω να τις ριξω στα 1600? :/ Στην σελιδα g.skill λεει οτι αυτες ταιριαζουν στην συγκεκριμενη μητρικη !!! :/

Παιδια τις αλλαξα θυρες εβαλα σε διαφορετικο χρωμα την μια με την αλλη και γραφει κανονικα 8gb :o Δεν εμφανιζει πουθενα το usable κτλπα. Υπαρχει προβλημα να μεινουν σε διαφορετικο χρωμα ? :o

Ωστοσο μπηκα στα Bios και ειδα οτι τις παει αυματα στα 1600 αντι για 1866 που ειναι . Οταν τα εβαλα στα 1866 εκανε Fail στα bios και μου ζητησε να τα παει default.Oποτε τι γινετε? Αν μπορει καποιος να μου στειλει LINK  για να κατεβασω τα τελευταια bios για την gigabyte 990xa-ud3 για windows 8.1 μηπως με καινουργια bios φτιαξει ;)

Δημοσ.

Πως μπορω να τις ριξω στα 1600? :/ Στην σελιδα g.skill λεει οτι αυτες ταιριαζουν στην συγκεκριμενη μητρικη !!! :/

Παιδια τις αλλαξα θυρες εβαλα σε διαφορετικο χρωμα την μια με την αλλη και γραφει κανονικα 8gb :o Δεν εμφανιζει πουθενα το usable κτλπα. Υπαρχει προβλημα να μεινουν σε διαφορετικο χρωμα ? :o

Ωστοσο μπηκα στα Bios και ειδα οτι τις παει αυματα στα 1600 αντι για 1866 που ειναι . Οταν τα εβαλα στα 1866 εκανε Fail στα bios και μου ζητησε να τα παει default.Oποτε τι γινετε? Αν μπορει καποιος να μου στειλει LINK  για να κατεβασω τα τελευταια bios για την gigabyte 990xa-ud3 για windows 8.1 μηπως με καινουργια bios φτιαξει ;)

Ποια εκδοση (revision),ειναι η μητρικη σου;αν ανοιξεις το καπακι του πσ,και δεις στα πλαγια αριστερα στην γωνια θα λεει κατι σαν rev.1,rev.3 κλπ.Πες μας.

Ακομη,δες ποιο Bios εχει η μητρικη σου.Το bios δεν εχει σχεση με τα windows.

Δοκιμασες να ενεργοποιησεις το "Extreme Memory Profile (XMP) memory modules".Ειναι στο bios.Πως δουλευει με το XMP;

Δημοσ.

rev 3 εχω.Moλις εβαζα το εξτριμ μεμορη τις πηγαινε στα 1866 και οταν πηγαινε να ανοιξει το PC μου ελεγε οτι γινοταν φειλ στα μπαιος Fail to boot κατι τετοιο και μου ελεγε να τα βαλω default παλι oποτε η Ραμ πηγαιναν αυτοματα στα 1600 μηζ

Bios Version: FD
Bios Date: 02/04/2013

Αυτο εχω για κοιταχτε αν υπαρχει πιο καινουργιο εγω εψαξα αλλα δεν βρηκα τπτ μιας και δεν ξερω απο bios :/

Δημοσ.

με τι ρευμα τις εχεις τις ram; βαλτες 1.6 και δοκιμασε στα 1866

Θα προσπατησω !!!Αν και δεν ξερω αν ειναι αυτο.Ισως θελει υpdate oποιος μπορει να μου στειλει λινκ για update στα Βιος 

Δυστηχος δεν μπορω να αλλαξω τα volt 1.5 ειναι και δεν μ αφηνει να το αλλαξω !!!

Δημοσ.

Άμα δουλεύει σε διαφορετικό χρώμα υποδοχή δε νομίζω ότι έχεις θέμα. Τσεκάρε αν ο χρονισμος των μνημών είναι 2τ στο bios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...