efo355 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν στο θέμα παιχνίδια για να ξεδιαλύνουμε και τις απορίες που μπορεί να έχουν όσοι ας πούμε έχουν κάποιο ipad, τα παιχνίδια που μπορεί να τρέξει ένα bay trail είναι απείρως καλύτερα και πιο πολλά από οποιαδήποτε άλλη mobile συσκευή. Υπάρχουν βίντεο στο youtube με όποιο σύγχρονο παιχνίδι τραβάει η ψυχή σας και φυσικά δεν χρειάζεται να αναφερθώ στα indie games που παίζουν παντού. Τώρα για το bf4 ειλικρινά δεν ξέρω αλλά δε θα καθόμουν και να το παίξω σε τόσο μικρή οθόνη.... Οσον αφορά τις υπόλοιπες εφαρμογές, παιδιά μιλάμε για windows 8.1 Δεν χρειάζεσαι 1000 players ούτε να περιμένεις να βγεί η τάδε εφαρμογή. Ολα υπάρχουν και είναι free... Αντε να περάσει ο καιρός να πάρω το miix 2 10 και υπόσχομαι Unboxing στο youtube!!!! Ακούς ektor7 1
21century Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Η τιμη του είναι υπερβολική χωρις να βολεύει πολυ ο χειρισμός του...
The Ace Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Η τιμη του είναι υπερβολική χωρις να βολεύει πολυ ο χειρισμός του... Και εσύ πλάκα κάνεις, έτσι ? Πείτε ένα (1, ΕΝΑ, one) οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα (netbook, tablet, laptop, PC, ότι θέλετε) που να κάνει τα ίδια πράγματα και να είναι φθηνότερο, ή έστω στα ίδια λεφτά, ή ακόμα-ακόμα και 40-50 ευρώ ακριβότερο ? Α, και μόλις έτρεξα το 3DMark και στο δικό μου, στο Ice μου έβγαλε 16954, μια ή άλλη με i3 laptops (με IntelHD) που είναι στα +100 ευρώ...που προφανώς δεν μπορείς να τα κάνεις ότι γουστάρεις, ζυγίζουν +50% και έχουν περίπου το 1/3 (για να μην πω 1/4) της αυτονομίας... Πραγματικά συνεχίζουμε να συζητάμε τέτοια πράγματα, και μάλιστα στο insomnia ?!?!
Odyss3us Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Και εσύ πλάκα κάνεις, έτσι ? Πείτε ένα (1, ΕΝΑ, one) οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα (netbook, tablet, laptop, PC, ότι θέλετε) που να κάνει τα ίδια πράγματα και να είναι φθηνότερο, ή έστω στα ίδια λεφτά, ή ακόμα-ακόμα και 40-50 ευρώ ακριβότερο ? Α, και μόλις έτρεξα το 3DMark και στο δικό μου, στο Ice μου έβγαλε 16954, μια ή άλλη με i3 laptops (με IntelHD) που είναι στα +100 ευρώ... η πλακα ειναι οτι ο προκατοχος του εναμισι χρονο πριν το πρωτο Asus Transformer (το οποιο ειχε γινει review και εδω) ετρεχε android ηταν φουλ στα bugs και κοστιζε ενα 500ρικο.. προφανως τρολλαρει ο πιτσιρικος αφου το τελευταιο του επιχειρημα ηταν το πρωτο result με τη λεξη failure στο yt απο εναν ασχετο ομοιδεατη.. την επομενη φορα που θα θελησεις να κανεις point μεσω τριτου προσωπου προσπαθησε τουλαχιστο να βρεις κατι πιο πειστικο οπως παρακατω: http://www.amazon.com/Transformer-T100TA-C1-GR-10-1-Inch-Detachable-Touchscreen/product-reviews/B00FFJ0HUE/ref=cm_cr_dp_see_all_summary?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=byRankDescendingpf_rd_r=08BA876P9WBZZRST7X5C 1
The Ace Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 η πλακα ειναι οτι ο προκατοχος του εναμισι χρονο πριν το πρωτο Asus Transformer (το οποιο ειχε γινει review και εδω) ετρεχε android ηταν φουλ στα bugs και κοστιζε ενα 500ρικο.. Αν μιλάς για το ΤF101, είχε bugs όταν βγήκε, αλλά στην πορεία διορθώθηκαν σχεδόν όλα. Το TF300 που είχα πιο παλιά, δεν μου έβγαλε ποτέ τίποτα, έτρεχε τα πάντα, και είχε την καλύτερη αυτονομία που έχω δει σε συσκευή (είχα πάρει και το dock). Εμένα πάντως η Asus με το transformer form με έχει κερδίσει
bilspa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 η τιμη ειναι χωμα και τι κανει ...ολα φυσικα τωρα τι λενε μερικοι μα...ς λενε συγνωμη αλλα εεελεος τι θελει καποιος με 350 κατοσταρικα να σας βρει και κοπελα τι ipad adroind k κουραφεξαλα εχω και τα 3 (ipad4,moto xoom,t100 το εχει η my sister) βαλτε αναλογια τιμης με ipad air 32gb 700 φευγα adroind ταblet καλo 500 φευγα ,ειναι 2 σε 1 σαν σαμπουαν εχει office κανονικο ktl οποιος καταλαβε καλως... οκ το ipad ειναι τελειο blabla...μας κουρασατε αααα ξεχασα μερικοι θελουν να παιζουν παιχνιδια που δεν παιζουν στο σταθερο τους οκ και εγω πηρα ps4 να βλεπω ταινιες καi πηρα home cinema να παιζω παιχνιδια αντελαβου μεσιε..
Makis38 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Και γιατί να μην πάρουμε το ΗΡ Οmni 10, που έχει καλύτερη - σε ανάλυση και φωτεινότητα - οθόνη, δύο κάμερες, rubber πίσω-πλάι-μπροστά, λίιιιγο πιο γρήγορο επεξεργαστή και κάνει πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα, στο εξωτερικό βέβαια....οκ απουσιάζει το πληκτρολόγιο...Δεν ερίζω....απλά ρωτάω....
efo355 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Και γιατί να μην πάρουμε το ΗΡ Οmni 10, που έχει καλύτερη - σε ανάλυση και φωτεινότητα - οθόνη, δύο κάμερες, rubber πίσω-πλάι-μπροστά, λίιιιγο πιο γρήγορο επεξεργαστή και κάνει πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα, στο εξωτερικό βέβαια....οκ απουσιάζει το πληκτρολόγιο...Δεν ερίζω....απλά ρωτάω.... Δεν έχει ips οθόνη και οι γωνίες θέασης δεν είναι καλές. Σαν hardware είναι ανώτερο αλλά η οθόνη είναι το πιο σημαντικό hardware και εκεί το miix 2 10 δεν έχει αντίπαλο. 1
The Ace Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Και γιατί να μην πάρουμε το ΗΡ Οmni 10, που έχει καλύτερη - σε ανάλυση και φωτεινότητα - οθόνη, δύο κάμερες, rubber πίσω-πλάι-μπροστά, λίιιιγο πιο γρήγορο επεξεργαστή και κάνει πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα, στο εξωτερικό βέβαια....οκ απουσιάζει το πληκτρολόγιο...Δεν ερίζω....απλά ρωτάω.... Δεν λέω ότι τα υπόλοιπα σύγχρονα Win8 tablets με Baytrail είναι άσχημα, κάθε άλλο, πάνω-κάτω τα ίδια είναι, απλώς διαφέρουν τα specs, τα υλικά και φυσικά η τιμή. Για όποιον θέλει όμως ένα "πλήρες" πακέτο με πληκτρολόγιο για να το χρησιμοποιήσει και ως βασικό netbook/laptop, σε αυτή τη τιμή απλά το Τ100 παίζει μόνο του. Πρέπει να πας τουλάχιστον 100€ πάνω για να βρεις κάτι παρόμοιο, πιθανότατα με καλύτερα specs κιόλας. Και που να είχε βάλει και τη μπαταρία που είχαν τα προηγούμενα docks η Asus, και να έβγαζε αυτονομία 20 ώρες plus...
Kmd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει η lenovo με το miix 2 10 που εδώ και ένα μήνα μου τρέχουν τα σάλια. Μόνες διαφορές είναι ότι το lenovo ξεκινά από τα 64gb μνήμη και έχει 16:10 οθόνη ανάλυσης 1920x1200 αλλά είναι και πιο ακριβό στα 500 ευρώ αλλά κατ'εμέ τα αξίζει. Το ascpect ratio τέλειο , η ανάλυση όσο ψηλά χρειάζεται για να μην βλέπεις πιξελιασμα και cpu bay trail. Ένα wacom να βάζανε θα το σκότωνε άσχημα το surface 2 pro
efo355 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το ascpect ratio τέλειο , η ανάλυση όσο ψηλά χρειάζεται για να μην βλέπεις πιξελιασμα και cpu bay trail. Ένα wacom να βάζανε θα το σκότωνε άσχημα το surface 2 pro Ω ναι το 16:10 είναι πολύ καλό για tablet. Τώρα για digitizer ξέρω είναι πολύς κόσμος που τα θέλει αλλα εμένα με αφηνουν αδιαφορο γιατι δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω. Όσο για την ανάλυση είναι ότι πρέπει. 1
ektor7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Dell venue 11 pro! Η οθονη ειναι αφιερομενη ειδικα στον haha!!!
Αδιαφορος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ερώτηση κρίσεως, αυτό το windows tablet κάνει για ένα μαθητή/φοιτητή που δεν έχει κάποια άλλη windows συσκευή ? Yeap, keyboard + mouse και συνδεση σε tv / monitor. Αν δεν επαιζα games πρωτος πρωτος θα αντικαθιστουσα το pc μου με ενα τετοιο Από την στιγμή που έχει windows ο φοιτητής/μαθητης θα προσπαθήσει να τρέξει εφαρμογές που τρέχουν σε windows pc, πείτε μου σοβαρή εφαρμογή που θα τρέξει με 2 gb ram και με 15 gb – αυτά που χρησιμοποιεί. Εσείς το βλέπεται ως tablet, ο φοιτητής/μαθητης το βλέπει ως windows συσκευή… Δηλαδη τα αντιστοιχα netbook σε αυτη τη τιμη κανουν για να τρεξει τις εφαρμογες που τρεχουν σε windows pc και αυτο εδω οχι? Da fuck am I reading? Πήγαινε να τρέξεις μια βαριά εφαρμογή ή ένα game απο sd, το κουβαλάς πήγαινε για τον εξωτερικό δίσκο... Το συγκεκριμένο tablet είναι από…εως… Τέλος Μην μεγαλοποιούμε τα πράγματα και πάει κανένας πιτσιρικάς και πετάξει κοντά 400 ευρώ, όταν με 500+ θα κάνει σχεδόν ότι θέλει… Βασικα ο σκληρος που εχω αυτη τη στιγμη στο desktop pc μου ειναι πιο αργος απο μια sd μια και εχει κλαταρι, και το transfer ΜΕΓΑΛΩΝ αρχειων το κανει με καπου 30 mb / sec. Για αρχειακια μικρα φανταζομε στα κατι kbyte θα κυμαινεται, και παρολαυτα μια χαρα games παιζω απο εκει Όταν αγοράσει κάποιος ένα android tablet, γνωρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, όταν αγοράσει windows tablet νομίζει ή κάποιοι τον πείθουν ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και στην ουσία κάνει μόνο τα βασικά… Δοκιμασε να βαλεις bf4, να δω που θα το εγκαταστησεις, ολα βαλε τα τερμα low, να δουμε αν θα ξεκινήσει το game.. Δεν ειναι για bf το tablet απλά κάντο σαν τεστ, μην μου πεις το αποτέλεσμα... Δηλαδή η sd είναι ποιο γρήγορη απο εναν ssd ? το απέδειξες παραπάνω ? Πρωτα απολα οποιος αγορασε tablet για να παιζει bf4 εχει προβλημα. Το tablet το αγοραζεις οταν δεν εχεις αναγκη απο DESKTOP ( δηλαδη βαρυ video / image editing που χρειαζονται υπολογιστες τερατα και gaming , τα οποια παρεπιμπτοντως ουτε pc των 400 ευρω ανταπεξερχεται), αλλα εχεις αναγκη απτη φορητοτητα. Τωρα αν το παρεις να το εχεις κλειδαμπαρωμενο σπιτι σου πανω σε ενα monitor, τοτε προφανως καλυτερα να επιλεξεις desktop, και δεν ειναι μονο οι επιδοσεις του ο λογος. Οχι, η sd ειναι πιο γρηγορη απο τους περισσοτερους συμβατικους δισκους που εχει ο κοσμος σπιτι του, ποσο μαλλον απο εναν 5400αρη ταλαιπωρημενο ενος laptop
Kmd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ω ναι το 16:10 είναι πολύ καλό για tablet. Τώρα για digitizer ξέρω είναι πολύς κόσμος που τα θέλει αλλα εμένα με αφηνουν αδιαφορο γιατι δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω. Όσο για την ανάλυση είναι ότι πρέπει. Υπάρχουν και τα Sharp Mebius και Fujitsu Q584
The Ace Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά, όλα όσα έχετε αναφέρει ως πιθανές εναλλακτικές (α) δεν έχουν dock/keyboard, (β) έχουν παραπλήσια specs, αλλά και (γ) είναι στην καλύτερη τουλάχιστον 100$ ακριβότερα (εώς και 2-2,5 φορές ακριβότερα). Κοινώς ακόμα και -κατ'ελάχιστον- 100$/€ παραπάνω να δώσουμε, σήμερα που μιλάμε ολοκληρωμένη λύση σαν το Τ100 δεν βρίσκουμε. Αυτός ήταν και ο στόχος της Asus και για όσους το πήραμε, έχει επιτευχθεί στο 100%. Μόνο η ίδια η Asus δίνει μια πιο δυνατή και ολοκληρωμένη λύση με το Τ300, η οποία όμως -όπως τα μοντέλα που αναφέρετε- κοστίζει 2,5 φορές όσο το Τ100. Νομίζω είναι προφανή τα όσα θετικά λέμε τόσες μέρες για το μικρούλι Asus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα