Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο δικο σας πληκτρολογιο,το shift ειναι μικρο,στο δικο μου ειναι κανονικο(lλειπει το ">" πληκτρο )! :P

Επισης το enter δεν ειναι καθετο αλλα οριζοντιο στο μεγεθος του shift,που εχει το δικο μου!

Ήθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ που σκέφτηκε να βάλει το '>' ανάμεσα στο αριστερό shift και το Ζ.

Δημοσ.

Ήθελα να ήξερα ποιος είναι αυτός ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ που σκέφτηκε να βάλει το '>' ανάμεσα στο αριστερό shift και το Ζ.

To μοντελο του review εχει uk layout , ενω αυτο του ektor7 εχει us layout. 

• Like 1
Δημοσ.

To μοντελο του review εχει uk layout , ενω αυτο του ektor7 εχει us layout. 

Άγγλος λοιπόν ο επιστήμονας. Λόρδος!  Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης του πλήκτρου εις βάρος του left-shift !! 

Δημοσ.

Άγγλος λοιπόν ο επιστήμονας. Λόρδος!  Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης του πλήκτρου εις βάρος του left-shift !! 

O λογος ουσιαστικα ειναι το μεγαλυτερο enter που πιανει χωρο σχεδον σαν 3 πληκτρα, οποτε το left shift επρεπε να μικρυνει για να κανει χωρο για ενα απο τα πληκτρα που "εδιωξε" το μεγαλυτερο enter.

Προσωπικα προτιμω το uk layout λογω του μεγαλυτερου enter.

Ετσι ειναι το uk layout(τριπλο enter και μικρο left shift) σε ολα σχεδον τα λαπτοπ.

Ακομα και στα thinkpad που θεωρουνται οτι εχουν τα καλυτερα πληκτρολογια ετσι ειναι το uk layout:

TP-UKKB.jpg

Ενδεικτικο uk layout σε asus:

asus_eee_pad_transformer_review_sg_11-58

Ενδεικτικο us layout:

dock.jpg

---------------------------------

Να λεμε παλι καλα που η asus εβαλε το left control στο αριστερα τερμα κουμπι και δεν το εκανε swap με το fn οπως πχ κανει η ibm στα thinkpad και η apple:

wireless-british.jpg

TP-UKKB.jpg

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο layout στην παρουσίαση http://www.youtube.com/watch?v=n370v8uzmgk#t=380 έχει προστεθεί το πλήκτρο '>' το οποίο υπάρχει ήδη !!! Το backslash υπάρχει αριστερά απο το ENTER.

Στα layout που δείχνεις (UK layout) υπάρχει το backslash αριστερά από το Ζ. Άλλο άκυρο εκεί. Αλλά τί να περιμένεις από έναν λαό που μετράει το βάρος του σε πέτρες (stones) και το ύψος του σε πόδια (feet)... 

To backslash μπαίνει είτε αριστερά από το backspace (κάνοντας το backspace μικρότερο) για όσους τους αρέσει το μεγάλο enter (έτσι ήταν τα αρχικά πληκτρολόγια), είτε πάνω από το enter, κάνοντας το enter οριζόντιο.

Η απλότητα του US layout είναι εμφανής και για κάποιο περίεργο λόγο φέρνουν την αγγλική μπούρδα στην Ελλάδα (και σε όλη την Ευρώπη). Αναγκάστηκα να παραγγείλω το δικό μου keyboard (Logitech K-750) από Αμερική για να κάνω τη δουλειά μου.

Δημοσ.

Ζήτησα γνώμες πριν λίγο σχετικά με το Τ100ΤΑ, αλλά μάλλον έπρεπε να το κάνω σε αυτό το topic αντί για το αντίστοιχο των προσφορών.

Παρακαλώ για τις απόψεις σας:

http://www.insomnia.gr/topic/515224-asus-transformer-book-t100ta-eshop-419€/?p=53057615

Μαλλον θα έπρεπε να κοιτάξεις εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/505195-asus-transformer-book-t100/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα,με ενδιαφερει το asus που παρουσιαζετε,τελικα εχει ελληνικα windows 8.1 ? με ενδιαφερει αυτο πολυ το θεμα,πως το πουλανε εδω ,με ελληνικη η αγγλικη εκδοση? ας μου πειτε να ξερω ,ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα,με ενδιαφερει το asus που παρουσιαζετε,τελικα εχει ελληνικα windows 8.1 ? με ενδιαφερει αυτο πολυ το θεμα,πως το πουλανε εδω ,με ελληνικη η αγγλικη εκδοση? ας μου πειτε να ξερω ,ευχαριστω.

Τα windows 8.x βαζεις εσυ οποια γλωσσα συστηματος θες,απο τα settings.

Αυτο να μην σε ανησυχει!

post-192952-0-66870700-1396386359_thumb.png

Επεξ/σία από ektor7
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ψάχνω την έκδοση με τον 500άρι σκληρό, αλλά δεν την βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα. Το βρίσκω Γερμανία, αλλά με γερμανικό πληκτρολόγιο, κάτι το οποίο θέλω να αποφύγω.

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να προσθέσω μόνος μου σκληρό δίσκο στην έκδοση των 32GB; Υπάρχει η απαιτούμενη θέση στο dock αυτής της έκδοσης;

Δημοσ.

Ψάχνω την έκδοση με τον 500άρι σκληρό, αλλά δεν την βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα. Το βρίσκω Γερμανία, αλλά με γερμανικό πληκτρολόγιο, κάτι το οποίο θέλω να αποφύγω.

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να προσθέσω μόνος μου σκληρό δίσκο στην έκδοση των 32GB; Υπάρχει η απαιτούμενη θέση στο dock αυτής της έκδοσης;

Όχι, δεν υπάρχει θέση όπως τη ξέρουμε από τα "κοινά" laptops, ούτε θήκες ούτε καπάκια ούτε βίδες, τίποτα. Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να βάλεις/βγάλεις/αλλάξεις το σκληρό στην έκδοση με δαύτον

https://www.youtube.com/watch?v=ZJlxH_OYAdo

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι πως δεν μπορω να βρω την εκδοση με τον HDD,για αυτο και σκεφτηκα μηπως μπορω να προσθεσω εναν στην εκδοση με τα 32gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...