Typhonios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πάμε άλλη μία από την αρχή: Wonderful 101, DK, Super Mario Wii U, Mario 3D World, Pikmin 3, Zelda WW HD, DK,Super Luigi Wii U, Sonic Lost World , ZombiU,Monster Hunter 3 Ultimate Rayman Legends (η καλύτερη εκδοχή του είναι στο Wii U και αποδεδειγμένα μάλιστα),Lego City Undercover,Nintendo Land ΑΡΚΟΥΝ και κάνουν απόσβεση την κονσόλα με το καλημέρα. Δεν αναφέρω τους ΗΔΗ 3rdparty τίτλους που ήδη έχουν κυκλοφορήσει γιατί βαριέμαι. Μέσα στο 2014 έχουμε Mario Kart 8 , Super Smash Bros, Bayonetta 2 (το οποίο κυκλοφορεί στην Ιαπωνία αυτό το καλοκαίρι), Χ, στην Ε2014 θα δούμε και το New Zelda Wii U και σίγουρα η Nintendo θα εμφανίσει νέους 1st party αλλά και 3rd party μέσα στο 2014 και 2015. Δεν έχει σκοπό να το αφήσει να πεθάνει και ήδη η διαφορά πωλήσεων XONE-Wii U μειώνεται αισθητά. Μην προδικάζουμε καταστάσεις όταν η αγορά διαμορφώνεται ανά τρίμηνο πλέον. Επίσης η SONY εδικά χρειάζεται και πρέπει να πάει καλά το PS4 μιας και αντιμετωπίζει χαοτικά οικονομικά προβλήματα. 3
D.Luffy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τι να σου πω ρε neratzojuice, στην αρχή συμφωνεις οτι δεν έχει παιχνίδια και υποστηριξη μετα λες οτι τελικά έχει ενα σωρό που δεν θα προλαβεις να παίξεις και στο τέλος λες οτι αξίζει τα λεφτά του... Ε εγώ σε κοροιδευω στη μάπα? Και δεν απαντήσεις τι δεν θα προλάβεις να παίξεις το 14...
Typhonios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τι να σου πω ρε neratzojuice, στην αρχή συμφωνεις οτι δεν έχει παιχνίδια και υποστηριξη μετα λες οτι τελικά έχει ενα σωρό που δεν θα προλαβεις να παίξεις και στο τέλος λες οτι αξίζει τα λεφτά του... Ε εγώ σε κοροιδευω στη μάπα? Και δεν απαντήσεις τι δεν θα προλάβεις να παίξεις το 14... Titanfall , Dying Light,Thief,Witcher 3, Evil Within ,new CoD και άλλα δεκάδες multiplatform : PC. Μην μου αναφέρεις exclusives γιατί δεν έχει νόημα: είναι exclusives. Σου ανέφερα ήδη games του Wii U, μην κάνεις εσκεμμένα skip το post μου. Αλλά ειλικρινά αναμένω ένα σοβαρό επιχείρημα γιατί ΝΑ ΜΗΝ αγοράσει Wii U ο άνθρωπος...επειδή είμαστε Doom+Gloom Nintendo?
gkalas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Παιδες το ξαναλεω,multiplatforms μονο pc(ειναι κανα εκατομμυριο χλμ μπροστα απο καθε κονσολα στα παντα του) και κονσολες για τα exclusives τους.Αν σου αρεσουν τα exclusives της Nintendo τοτε παρτο με κλειστα ματια.Εχει ηδη παιχνιδαρες και ετοιμαζει και αλλες που θα τις παιξεις μονο στο wii u.Αν δε σου αρεσουν τοτε χτυπα μια αλλη κονσολα που θα εχει τα exclusives που προτιμας.Αν θες τεραστια ποικιλια και γραφικα στο μαξιμουμ τοτε χτυπα pc και γελα με το hardware των next gen κονσολων.Εγω εχω pc και wii u και πραγματικα εχω λιωσει με το wii u.Εχω φιλο που πηρε ps4 και ειναι συνεχεια σπιτι μου για να λιωνει με τα παιχνιδια του wii u και μαζευει λεφτα για να το παρει και αυτος. 3
neratzojuice Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το Wii U δεν έχει στήριξη-παιχνίδια. Σύμφωνοι. Όμως άλλο πράγμα δεν έχει παιχνίδια και το τρώει η σκόνη και άλλο πράγμα δεν έχω επιλογές. εκανα copy paste τα λεγόμενα μου! Γιατί με ρώτησες ? χαχα Που θες να ξέρω πια δε θα προλάβω. Εγω σου λέω οτι βλέπω τόσους τίτλους μπροστά μου που δε θα τους προλάβω. Αυτό που σου εξηγώ όμως είναι οτι αυτά που θα παίξω θα είναι κατα κύριο λόγο πολύ συγκεκριμένα και δε θα έχω πολλές εναλλακτικές. Επίσης για να βοηθήσουμε και λίγο το παλικάρι. Μεσα στο eshop εχει παιχνίδια που δεν είναι γνωστά και όχι μόνο indie. 2 που με ενδιαφέρουν εμένα. 1) f1 race stars 2) Dr. Luigi
Typhonios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το Wii U δεν έχει στήριξη-παιχνίδια. Σύμφωνοι. Όμως άλλο πράγμα δεν έχει παιχνίδια και το τρώει η σκόνη και άλλο πράγμα δεν έχω επιλογές. εκανα copy paste τα λεγόμενα μου! Γιατί με ρώτησες ? χαχα Που θες να ξέρω πια δε θα προλάβω. Εγω σου λέω οτι βλέπω τόσους τίτλους μπροστά μου που δε θα τους προλάβω. Αυτό που σου εξηγώ όμως είναι οτι αυτά που θα παίξω θα είναι κατα κύριο λόγο πολύ συγκεκριμένα και δε θα έχω πολλές εναλλακτικές. Επίσης για να βοηθήσουμε και λίγο το παλικάρι. Μεσα στο eshop εχει παιχνίδια που δεν είναι γνωστά και όχι μόνο indie. 2 που με ενδιαφέρουν εμένα. 1) f1 race stars 2) Dr. Luigi 1st party τίτλους έχει και ο Iwata ΑΝ και άχρηστος μέχρι αηδίας δεν νομίζω να αφήσει το Wιι U να ψοφήσει , διαφορετικά έχει πάρει πόδι και αυτός. Κάτσε να δούμε τι θα κάνει η MS γιατί βλέπω στο τέλος το Wii U να έρχεται δεύτερο μετά το PS4 και μερικοί μπορεί να γελάσουν αλλά εδώ θα είμαστε. Υ.Γ. Είμαι κάτοχος XONE και περήφανος κιόλας αλλά το κόβω να καταλήγει σαν το πρώτο XBOX.
D.Luffy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Titanfall , Dying Light,Thief,Witcher 3, Evil Within ,new CoD και άλλα δεκάδες multiplatform : PC. Μην μου αναφέρεις exclusives γιατί δεν έχει νόημα: είναι exclusives. Σου ανέφερα ήδη games του Wii U, μην κάνεις εσκεμμένα skip το post μου. Αλλά ειλικρινά αναμένω ένα σοβαρό επιχείρημα γιατί ΝΑ ΜΗΝ αγοράσει Wii U ο άνθρωπος...επειδή είμαστε Doom+Gloom Nintendo? Εσύ το PC γιατί το αναφέρεις συνέχεια εσκεμμένα? Δλδ κάποιος δεν μπορεί να απολαύσει/παίξει αυτά τα multi σε κονσόλα? Η προσπαθεις να ανοίξεις flame PC vs next-gen consoles?? Όσο για το 14 μου ανέφερες τρεία παιχνίδια, ένα που δεν έχει ανακοινωθεί και multi που επίσης δεν έχουν ανακοινωθεί... Τα υπόλοιπα που ήδη κυκλοφορούν μόνο πολλά δεν θα τα χαρακτήριζα (το DK το αναφέρεις μάλιστα και... δύο φορές!) Στο κάτω κάτω αφού φένεται ότι θεωρείς το WiiU και.. επιτυχία, πες το και στον ίδιο τον Iwata που λίγο πολύ μόνος του βγήκε και παραδέχτηκε τα αυτονόητα. Υ.Γ. Είμαι κάτοχος XONE και περήφανος κιόλας αλλά το κόβω να καταλήγει σαν το πρώτο XBOX. Αυτό που το βασίζεις πάλι???
Typhonios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εσύ το PC γιατί το αναφέρεις συνέχεια εσκεμμένα? Δλδ κάποιος δεν μπορεί να απολαύσει/παίξει αυτά τα multi σε κονσόλα? Η προσπαθεις να ανοίξεις flame PC vs next-gen consoles?? Όσο για το 14 μου ανέφερες τρεία παιχνίδια, ένα που δεν έχει ανακοινωθεί και multi που επίσης δεν έχουν ανακοινωθεί... Τα υπόλοιπα που ήδη κυκλοφορούν μόνο πολλά δεν θα τα χαρακτήριζα (το DK το αναφέρεις μάλιστα και... δύο φορές!) Στο κάτω κάτω αφού φένεται ότι θεωρείς το WiiU και.. επιτυχία, πες το και στον ίδιο τον Iwata που λίγο πολύ μόνος του βγήκε και παραδέχτηκε τα αυτονόητα. Αυτό που το βασίζεις πάλι??? Tι flame λες τώρα?? Που μπαίνεις και παρουσιάζεις ως ατού τα multiplatform , τα οποία τα αγοράζω μισοτιμής στο Steam και με καλύτερη απόδοση... μην αρχίζουμε εδώ το συγκεκριμένο topic. Εδώ το παιδί ρωτάει εάν έχει κάνα καλό game το Wii U και έχεις βγάλει κόκκινο πανί... Όλα έχουν ανακοινωθεί το 2014 , μην λες πάλι ότι θέλεις! Μario Kart 8 τον Μάιο, Bayonetta το καλοκαίρι στην Ιαπωνία και το Χ μέσα στο 2014 , απορώ εάν έχεις κάνει τον κόπο να δεις κάποιο Direct. Το Wii U για εμένα είναι επιτυχία επειδή παίζω τα exclusives που γουστάρω , όπως επίσης επιτυχία θεωρώ και το XONE επειδή για εμένα έχει καλύτερα exclusives από το PS4 (προς το παρόν) και ας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο το ΧΟΝΕ στις πωλήσεις. Εσύ τι θεωρείς επιτυχημένη κονσόλα ? Τις πωλήσεις ? Tότε πήγαινε αγόρασε ένα 3DS που έχει θερίσει τα πάντα και είσαι ήσυχος. Σου έκανα ανάρτηση τι παιχνίδια έχουν κυκλοφορήσει, τώρα κάνε μου τον κόπο και διάβασε εδώ τι άλλο κυκλοφορεί για το Wii U, γιατί βαρίεμαι να στα γράφω για πολλοστή φορά. Κάνεις που κάνεις μόνιμα flame σε ότι λέει Nintendo Πάνω, τουλάχιστον κάντο σωστά και πες ότι δεν σου αρέσουν τα game της επιτέλους ρε άνθρωπε μου. Μα λες δεν έχει τίτλους ενώ διαθέτει ΕΝΑΝ σκασμό παιχνίδια...jesus christ δηλαδή. Έχεις δει τις πωλήσεις του XONE το τελευταίο διάστημα ή και εκεί δεν το έχεις παρατηρήσει ? Το PS4 σαρώνει και η διαφορά με το Wii U μικρή. Kάνε μου μία χάρη, κάνε ένα search πριν καν απαντήσεις...αν μη τι άλλο...να φανείς κάπως σωστός στα επιχειρήματα σου. http://www.nintendo.co.uk/Search/Search-299117.html?q=&faf=GAME&gst=wiiu_disc Y.Γ Δεν σου απαντώ ξανά γιατί αναμασάς τα ίδια και τα ίδια και γίνεται κουραστικό, με το συμπάθειο κιόλας 1
neratzojuice Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως D. Luffy σου έχουμε πεί τόσους τίτλους που αμα έπαιρνες την κονσόλα σήμερα θα είχες να παίζεις τουλάχιστον μέχρι το 15 κακά τα ψέματα. Μάλιστα κατα κύριο λόγο είναι exclusive. Δηλαδή σε ps4-one πόσα exclusive θα δούμε σε ένα χρόνο? Οτι έχει θέμα στα multiplatform το ξέρουμε. Σου είπα ναι δεν έχεις πολλές επιλογές αλλα αυτο δε σημαίνει οτι θα ξεμείνεις απο games. Δηλαδη για να αξίζει τα λεφτά του τι άλλο θα ήθελες? Μόνο exclusive έχει αυτη η κονσόλα. Για μένα αν σου αρέσουν αυτα τα exclusive, δεν υπάρχει θέμα για το αν αξιζει τα λεφτά της. Αρνούμαι να δεχτώ οτι μια κονσόλα που έχει το 3d world που παίζω τώρα, θα έπρεπε να αξίζει 200 ευρω και κάτω. Δεν το θεωρώ κατώτερο απο άλλα games που βγαίνουν τώρα στις άλλες κονσόλες. Τουναντίον τα βρίσκω ισάξια και μάλιστα διαφορετικά απο τα συνηθισμένα. Μη μου στείλεις κανα τερατούργημα το νού σου. Κουβέντα κάνω. 1
D.Luffy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως D. Luffy σου έχουμε πεί τόσους τίτλους που αμα έπαιρνες την κονσόλα σήμερα θα είχες να παίζεις τουλάχιστον μέχρι το 15 κακά τα ψέματα. Μάλιστα κατα κύριο λόγο είναι exclusive. Δηλαδή σε ps4-one πόσα exclusive θα δούμε σε ένα χρόνο? Οτι έχει θέμα στα multiplatform το ξέρουμε. Σου είπα ναι δεν έχεις πολλές επιλογές αλλα αυτο δε σημαίνει οτι θα ξεμείνεις απο games. Δηλαδη για να αξίζει τα λεφτά του τι άλλο θα ήθελες? Μόνο exclusive έχει αυτη η κονσόλα. Για μένα αν σου αρέσουν αυτα τα exclusive, δεν υπάρχει θέμα για το αν αξιζει τα λεφτά της. Αρνούμαι να δεχτώ οτι μια κονσόλα που έχει το 3d world που παίζω τώρα, θα έπρεπε να αξίζει 200 ευρω και κάτω. Δεν το θεωρώ κατώτερο απο άλλα games που βγαίνουν τώρα στις άλλες κονσόλες. Τουναντίον τα βρίσκω ισάξια και μάλιστα διαφορετικά απο τα συνηθισμένα. Μη μου στείλεις κανα τερατούργημα το νού σου. Κουβέντα κάνω. Κι εγώ κουβέντα κάνω, τα τερατουργήματα μάλλον εσύ από το μυαλό σου τα βγάζεις. Η κονσόλα αυτή έχει μόνο exclusives... Είπα τίποτα το διαφορετικό? Μίλησα για κατωτερότητα των games της Nintendo κάπου στα μυνήματα μου?? Γιατί προσπαθείς να περάσεις πράγματα τα οποία δεν είπα?? Αυτό που είπα είναι ότι η κονσόλα δεν πρόκειται να έχει υποστήριξη από third parties και δεν είναι καλή σαν επένδυση για κάποιον που θέλει να παίζει multiplatform. Στο οποίο φένεται να συμφωνείς. Τώρα το θέμα είναι αν όντως τα exclusives του WiiU είναι αρκετά από μόνα τους για να κρατήσουν κάποιον χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει άλλη κονσόλα/PC. Εσύ πιστεύεις πως είναι αρκετά εγώ πάλι όχι. Ίσως είναι καθαρά υποκειμενικό όπως ακριβώς κι αυτό που λες ότι αν σου αρέσουν τα exclusives της δεν υπάρχει θέμα για το αν αξίζει τα λεφτά της. WiiU έχω. Τα παιχνίδια που αγόρασα είναι Zelda WW, New Super Mario Bros.U και Pikmin 3. Το DK το περιμένω σήμερα και το 3D World θα το αγοράσω κάποια στιγμή στο μέλλον. Τέλος όσο για το ότι η Nintendo έχει σοβαρό πρόβλημα με το WiiU είναι κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό και από την ίδια και δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί ταράζεστε όταν το ακούτε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό. Αυτό για μένα είναι ένα θέμα που κάποιος πρέπει να το πάρει στα σοβαρά εαν σκοπεύει να αγοράσει WiiU μακροπρόθεσμα. Το αν θα το παρατήσει/στηρίξει η Nintendo δεν μας το υπογράφει κανένας. Αυτά είναι λεφτά και με τα λεφτά οι επιχειρήσεις δεν παίζουν. Δεν χωράνε ρομαντισμοί και ιδεολογίες σε αυτά τα πράγματα. Για να συνοψήσω εγώ αμφιβάλλω για την μελλοντική πορεία του και ναι, δεν θα το πρότεινα σε κάποιον παρά μόνο σαν β αγορά για μερικά καλά exclusives. Τόσο "τερατούργημα" είναι αυτό που λέω?? ΥΓ: Όσο για σένα Typhonios από την ώρα που διάβασα ότι "κάνω μόνιμα flame σε ότι λέει Nintendo επάνω" καταλαβαίνω που το πας και δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι σου. Σε αφήνω να οργιάζεις με την φαντασία σου.
neratzojuice Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Κι εγώ κουβέντα κάνω, τα τερατουργήματα μάλλον εσύ από το μυαλό σου τα βγάζεις. Η κονσόλα αυτή έχει μόνο exclusives... Είπα τίποτα το διαφορετικό? Μίλησα για κατωτερότητα των games της Nintendo κάπου στα μυνήματα μου?? Γιατί προσπαθείς να περάσεις πράγματα τα οποία δεν είπα?? Όχι δε μίλησες πουθενά για κατωτερότητα φίλτατε. Δεν παύει όμως να μιλάμε για το κατα πόσο αξίσει/δεν αξίζει το wii u και τέθηκε ζήτημα του κατα πόσο αξίζει τα λεφτά του. Τα επιχειρήματά μου λέω για το πόσο αξίζει. ΔΕ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΛΟΓΙΑ!! Γ'αυτό σου είπα και για τα exclusive. Αυτό που είπα είναι ότι η κονσόλα δεν πρόκειται να έχει υποστήριξη από third parties και δεν είναι καλή σαν επένδυση για κάποιον που θέλει να παίζει multiplatform. Στο οποίο φένεται να συμφωνείς. yes Τώρα το θέμα είναι αν όντως τα exclusives του WiiU είναι αρκετά από μόνα τους για να κρατήσουν κάποιον χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει άλλη κονσόλα/PC. Εσύ πιστεύεις πως είναι αρκετά εγώ πάλι όχι. pc λέει οτι έχει και το έχει βαρεθεί. Nintendo του έμεινε. Που σίγουρα θα παίζει και στο pc όσο και να το έχει βαρεθεί. Επίσης πόσα 60ευρα games σου έπαιρναν εσένα οι δικοί σου κάθε μήνα?? Μηπως σε είχαν φάει τα πειρατικα? xaxaxa Ίσως είναι καθαρά υποκειμενικό όπως ακριβώς κι αυτό που λες ότι αν σου αρέσουν τα exclusives της δεν υπάρχει θέμα για το αν αξίζει τα λεφτά της. ακριβώς WiiU έχω. Τα παιχνίδια που αγόρασα είναι Zelda WW, New Super Mario Bros.U και Pikmin 3. Το DK το περιμένω σήμερα και το 3D World θα το αγοράσω κάποια στιγμή στο μέλλον. Τέλος όσο για το ότι η Nintendo έχει σοβαρό πρόβλημα με το WiiU είναι κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό και από την ίδια και δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί ταράζεστε όταν το ακούτε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό. Αυτό για μένα είναι ένα θέμα που κάποιος πρέπει να το πάρει στα σοβαρά εαν σκοπεύει να αγοράσει WiiU μακροπρόθεσμα. Για να πάω και εγώ λιγο με τη λογική σου. Ειπα εγώ οτι η N δεν έχει σοβαρό πρόβλημα με το wii u?? Το αν θα το παρατήσει/στηρίξει η Nintendo δεν μας το υπογράφει κανένας. Αυτά είναι λεφτά και με τα λεφτά οι επιχειρήσεις δεν παίζουν. Δεν χωράνε ρομαντισμοί και ιδεολογίες σε αυτά τα πράγματα. Σωστότατο. Παρ' όλα αυτά εχει βγάλει και θα βγάλει κάποιους τίτλους που για μένα αξίζουν την αγορά του. Γι' αυτό σου έλεγα για exclusive αξία παιχνιδιών και στο τέλος σε απασχόλησε μια μου λέξη. "τερατουργήματα". Για καλό σου είχα γράψει την τετλευταία μου πρόταση. Για να συνοψήσω εγώ αμφιβάλλω για την μελλοντική πορεία του και ναι, δεν θα το πρότεινα σε κάποιον παρά μόνο σαν β αγορά για μερικά καλά exclusives. Τόσο "τερατούργημα" είναι αυτό που λέω?? Όχι, τερατούργημα είναι η πρώτη σου πρόταση. Όπως καταλαβαίνεις συμφωνούμε. Ξέρεις γιατι? Γιατι είναι γνωστά τα προβλήματα που έχει το wii u και δεν μπορεί να τα αρνηθεί κανείς. Ούτε η Νintendo. Πραγματικά τις πωλήσεις του δεν τις θεωρώ επιχείρημα. Καταλαβαίνω απόλυτα τι μου λέτε. Για πιό λόγω σας ενδιαφέρουν οι πωλήσεις. Το θέμα είναι οτι τουλάχιστον εγώ βλέπω οτι η κονσόλα κάνει 300 ευρω και μετά τι παιχνίδια έχει. Ε τα παιχνίδια που έχει μου κάνουν για να την πάρω. Αλλιώς θα τσίμπαγα ps4 που ΘΑ έχει αβέρτα κουβέρτα τίτλους. Γενικά όποιος δεν παίζει nintendo χάνει κάποια πράγματα. Οποιος δεν παίζει multi χανει ακόμα περισσότερα. Αυτό απο μόνο του όμως δεν είναι αρκετό για να χάσει την αξία της η κονσόλα. υ.γ. sorry που πήρα το μήνυμα σου αλλα θα εγραφα σεντονάρα 1
marios_geo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Η απάντηση τι κάνει λάθος/σωστά η Nintendo βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο. Α) Αν θεωρείς ότι 20 χρόνια μετά, εξακολουθείς να παίζεις το ίδιο παιχνίδι (πηδάω χελώνες και μαζεύω νομίσματα) ενώ άλλες εταιρείς έχουν πάει το gaming σε άλλο επίπεδο (φωτορεαλιστικά γραφικά, παιχνίδια που σε κάνουν να κλάψεις-γελάσεις-φοβηθείς, εξοιμοιώτες κτλ) τότε η nintendo κανει λάθος. Β) Αν θεωρείς ότι μετά από 20 χρόνια, το ίδιο παιχνίδι εξακολουθεί να σε διασκεδάζει και να περνάς ατελείωτες ώρες ευχάριστα και για όλες τις ηλικίες, τότε η nintendo βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Μερικά εκατομμύρια πωλήσεις αυτό δείχνουν. Η έννοια του παιχνιδιού είναι σχετική. Διαλέγεις και παίρνεις. 1
Typhonios Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί αξίζει το Wii U? Το έχω παραθέσει και αλλού αλλά ο τυπάς τα λέει ολοσωστα: http://www.fool.com/investing/general/2014/02/20/xbox-one-vs-ps4-vs-wii-u-are-graphics-still-releva.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα