vag.patrick Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 p3tran εγω εχω την premium με μερικα digital που τα χω στον εξωτερικο λογο οτι δε χωρουσε ατοφια12gb που ηθελε και απο τις αλλες usb φιλε p3tran εχω εναν αλλο για το vWii που εχει η κονσολα και εχει φλασαριστει να παιζει τα νομιμα αντιγραφα μου το virtual wii του wiiu (παιχνιδια καθαρα του wii) και ειμαι αρχοντας... 2
neratzojuice Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ρε συ p3tran έχεις τα άλλα 2 εργαλεία μαύρα αγορασμένα day one. Παρ'το και αυτό το άμυρο μαύρο. Μη το τσιγκουνευτείς Θα είναι το σαλόνι σου πουα! 2
p3tran Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 για 170ε διαφορα, το βαφω και με πινελακι :DDDDDDDD ασε που εδω εχω και 2-3 ασπρα 360, το (ασπρο) wii και ενα σωρο ασπρα περιφεριακα.. αμα δεν παιξει ξεκαθαρισμα, και ροζ με πουα να ειναι το u δεν θα χαλασει καμια ομοιομορφια 2
Rib21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μου είπατε 220 με το Nintendo land να το τσιμπισω!?θέλω να κάνω άλλη μια ερώτηση ο γερμανός δέχεται δόσεις με prepaid η θέλει μόνο πιστωτικές 1
RedPanda Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Χ*στηκες για το πόσο θα πουλήσει το Wii U γιατί έχει ήδη πολύ καλά παιχνίδια και έρχονται καλύτερα DK, Hyrule Warriors,New Zelda Wii U, Super Smash Bros, X, Mario Kart 8, Βayonetta 2 και το WW είναι από τα καλύτερα remastered games ever και ένα από τα καλύτερα Zelda Όχι δεν χέστηκες για το πόσο θα πουλήσει, γιατί το πόσο θα πουλήσει θα καθορίσει το πόσο θα υποστηριχθεί. Παραπλανείς με το να λες έχει "ήδη πολύ καλά παιχνίδια" μιας και δεν θυμάμαι να κριτίκαρα την ποιότητα των παιχνιδιών. Εγώ είπα πως όποιος πάρει WiiU πρέπει να ξέρει πως θα περιοριστεί στα παιχνίδια που έχουν βγει το 2013 και τα παιχνίδια που θα βγουν μέχρι το 2014, ενώ το να αγοράσεις κονσόλα είναι συνήθως επένδυση για πολλά χρόνια. Ποιος σου είπε πως επειδή δεν αντέχω τις π@π@ριές του Iwata δεν μου αρέσει η Nintendo ? Επίσης δεν βλέπω κανείς να αναφέρθηκε στα "προτοτυπα κονσεπτ" που ψάχνει ο OP. Δεν του είπε κανένας πως μέχρι σήμερα το tablet έχει χρησιμοποιηθεί πολύ επιφανειακά και πως σε πολλές περιπτώσεις είναι προαιρετικό. ΚΑΜΙΑ σχέση με το gameplay που έχει φέρει η δεύτερη οθόνη στο DS & 3DS. Τέλος δεν μπορεί να επιμένεις πως το WW είναι σοβαρό remaster αν έκανες το κόπο να δεις το συγκριτικό. Mod edit: Πιο χαμηλοί τόνοι και όχι προσωπικές επιθέσεις. 1
Typhonios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ... το Wii U θα υποστηριχθεί το 2014 και το 2015 από την Nintendo. Το WW το έχω στο GC και το έχω και στο Wii U, οι διαφορές είναι τεράστιες. Έχεις κάτι σοβαρό να μας παραθέσεις ως επιχείρημα ή όχι? Ontopic: Αγόρασε το Wii U με το Nintendoland, είναι καλή αγορά. Mod edited 1
gkalas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Red Panda δηλαδη εχεις κανα inside info Που να λεει οτι απο το 2015 και μετα η κονσολα δε θα βγαλει παιχνιδια? 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Red Panda και Typhonios, αφήστε τις όποιες προσωπικές σας κόντρες και ρίξτε τους τόνους γιατί δεν ενδιαφέρει κανένα στο thread μια ακόμα κοκορομαχία. Η προειδοποίηση ισχύει εξίσου και για τους δύο και δεν θα υπάρξει δεύτερη. 1
Rib21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πραγματικά έχω μπουχτισει με τον καθένα που λέει το μακρύ του και το κοντο του!!χεστηκα για τις πωλήσεις εγώ να παίξω θέλω!!άμα με ενιαζαν τα καινούργια παιχνίδια θα επερνα πσ4 και δεν θα είχα Wii ακόμα θα είχα αλλάξει!!στο τέλος με αυτά που βλέπω σε κάθε thread με τις σκατοκονσόλες θα πάρω Nintendo 64 ή κάνα Gameboy 3
Typhonios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πραγματικά έχω μπουχτισει με τον καθένα που λέει το μακρύ του και το κοντο του!!χεστηκα για τις πωλήσεις εγώ να παίξω θέλω!!άμα με ενιαζαν τα καινούργια παιχνίδια θα επερνα πσ4 και δεν θα είχα Wii ακόμα θα είχα αλλάξει!!στο τέλος με αυτά που βλέπω σε κάθε thread με τις σκατοκονσόλες θα πάρω Nintendo 64 ή κάνα Gameboy N64 και θα πίστεψε με...θα είσαι ανώτερος από την τωρινή και προηγούμενη γενιά, είναι κονσόλα θρύλος απλά. Πάρε άφοβα όμως το Wii U και όπως είπες καλά κάνεις και χέστηκες για τις πωλήσεις. 1
D.Luffy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αν και όπως λέει ο mod οι τόνοι είναι αρκετά ανεβασμένοι, θα ήθελα να πω ότι υπάρχει μια λογική σε αυτό που λέει ο RedPanda και συμφωνώ μαζί του εν μέρει. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκαν τόσο πολύ καποια μέλη. Εξαρτάται αν κάποιος θέλει να αγοράσει μια κονσόλα απλά για να παίξει μερικά διαμάντια που δεν θα δει πουθενά, η αν θέλει μια κονσόλα για να παίζει εκτός από exclusives και όλα τα τελευταία multiplatform που κυκλοφορούν και θα κυκλοφορήσουν. Στην δεύτερη περίπτωση για μένα η αγορά θεωρείται επένδυση για το μέλλον και δεν θα πρότεινα σε κάποιον το WiiU. Πολύ απλά όλοι οι devs έχουν ρίξει μαύρη πέτρα και βλέποντας τι γίνεται με τις ακυρώσεις και ανακοινώσεις ότι δεν υπάρχουν σχέδια για WiiU port σε ένα σωρό νέα παιχνίδια μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι η κονσόλα θα σβήσει μαζί με τα X360 και PS3. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που γίνεται αυτό και ο σοβαρότερος είναι ότι η κονσόλα δεν κάνει πωλήσεις. Δεν χρειαζόμαστε "insider information" για να το καταλάβουμε αυτό. Μην εθελοτυφλούμε βάζοντας μπροστά την ποιότητα των παιχνιδιών της Nintendo (κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό) που έτσι κι αλλιώς καμία σχέση δεν έχει (δυστυχώς) με τις πωλήσεις και με την πορεία της στην αγορά. Η Ninty δεν έχει τα μέσα να κυκλοφορεί 10 παιχνίδια το χρόνο για να έχουμε να παίζουμε χωρίς να κοιτάζουμε δεξιά και αριστερά τι γίνεται με Sony/MS/PC. Εκτός κι αν κάποιος ασχολείται πολύ περιστασιακά με παιχνίδια οπότε του φτάνει ένα Zelda για ένα εξάμηνο... Εγώ πιστεύω ότι η Nintendo δεν έχει μέλλον με το WiiU. Αυτό δεν σημαίνει ότι τη μισώ - θέλω να κλείσει - τα παιχνίδια της είναι σκατά κλπ κλπ. Τέλος εγώ θα πρότεινα σε έναν σοβαρό gamer να αγοράσει οπωσδήποτε το WiiU αλλά στο τέλος της ζωής του, όταν θα έχουν βγει όλα τα παιχνίδια της Ninty και η τιμή θα έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Typhonios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Να κλείσει η Nintendo, έχουμε εξηγήσει ότι δεν παίζει ούτε σε εναλλακτική πραγματικότητα Το παιδί από την αρχή είπε: δεν θέλω X1, PS4 αλλά εάν αξίζει τo Wii U. Αυτήν την στιγμή είναι μία καλή επένδυση μιας και έχει κυκλοφορήσει πάρα πολύ καλά παιχνίδια και 1st party και 3rd party. Ενώ έρχονται μέσα στο 2014 X , Mario Kart κτλπ κτλπ. Εάν του αρέσουν τα IPS της Nintendo τότε να το πάρει δαγκωτό, να σβήσει το Wii U μέχρι το 2016 δεν υπάρχει πιθανότητα ούτως ή άλλως, ουδέποτε παράτησε κονσόλα η Nintendo, μόνο το Virtual Boy. Ούτε η SONY έχει τα μέσα να κυκλοφορεί 10 NEW titles μέσα στο έτος , δεν μιλάω για την MS γιατί είναι κολοσσός. Εάν θέλει multiplatform στην καλύτερη έκδοση τους τότε να αγοράσει ένα τούμπανο PC και όχι XONE , PS4.
Donacgreece Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ψήνομαι και εγώ να το πάρω μόνο και μόνο για το donkey kong. Θέλω να το παίξω ΣΑ τρελός. Να θυμηθώ τα νιάτα μου. Το Zelda πότε δε μου άρεσε. Αλλά όλα τα άλλα Ip της Nintendo μου αρέσουν. Αν ακούσω κανένα eternal darkness το έχω πάρει από χθες. Βέβαια έχω πάρει ps4 και έχω και καλό pc για όλα τα επόμενα. Απλά περιμένω λίγο ίσως για ακομα μια καλή πτώση της τιμής για το premium πακέτο. 1
D.Luffy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Να κλείσει η Nintendo, έχουμε εξηγήσει ότι δεν παίζει ούτε σε εναλλακτική πραγματικότητα Το παιδί από την αρχή είπε: δεν θέλω X1, PS4 αλλά εάν αξίζει τo Wii U. Αυτήν την στιγμή είναι μία καλή επένδυση μιας και έχει κυκλοφορήσει πάρα πολύ καλά παιχνίδια και 1st party και 3rd party. Ενώ έρχονται μέσα στο 2014 X , Mario Kart κτλπ κτλπ. Εάν του αρέσουν τα IPS της Nintendo τότε να το πάρει δαγκωτό, να σβήσει το Wii U μέχρι το 2016 δεν υπάρχει πιθανότητα ούτως ή άλλως, ουδέποτε παράτησε κονσόλα η Nintendo, μόνο το Virtual Boy. Ούτε η SONY έχει τα μέσα να κυκλοφορεί 10 NEW titles μέσα στο έτος , δεν μιλάω για την MS γιατί είναι κολοσσός. Εάν θέλει multiplatform στην καλύτερη έκδοση τους τότε να αγοράσει ένα τούμπανο PC και όχι XONE , PS4. Δεν αναφερόμουν στην Sony/MS για 10 παιχνίδια. Δεν χρειάζονται αυτοί να σκιστούν να βγάλουν τεράστιο αριθμό exclusives. Αναφέρομαι ότι τους υποστηρίζουν όλοι οι third party ενώ την Ninty κανένας. Παιχνίδια για το WiiU βγάζει σχεδόν μόνο η Ninty. Όσο για το bold δεν διαφωνώ αλλά μιλάμε για κονσόλες γιατί το παιδί επίσης είπε ότι έχει σκυλοβαρεθεί το PC gaming Τέλος ποια είναι αυτά τα "κλπ κλπ" εκτός από το MK και ενδεχομένως Bayonetta 2 για μέσα στο 2014? Επίσης τι να το κάνω το να μην παρατήσει την κονσόλα της η Ninty εαν στο τέλος δεν έχω αρκετά παιχνίδια να παίξω? Ίσα ίσα καλύτερα να το σκοτώσουν νωρίς γιατί τους κάνει μεγάλη ζημιά και θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη μελλοντικά.
neratzojuice Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως κάνετε ενα πάααρα πολύ μεγάλο λάθος!! Τουλάχιστον για λάθος μου φαίνεται εμένα. Το Wii U δεν έχει στήριξη-παιχνίδια. Σύμφωνοι. Όμως άλλο πράγμα δεν έχει παιχνίδια και το τρώει η σκόνη και άλλο πράγμα δεν έχω επιλογές. Πραγματικά εσείς που έχετε και xbox one, ps4, pc η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο σας είναι υπεραρκετά τα παιχνίδια του wii u Εγώ το έχω κανα μήνα και κάτι και με αυτά που έχει ήδη + του 14, σιγουρα θα αφήσω παιχνίδια πίσω που δε θα τα πάρω. Γιατι πολύ απλά δε θα προλάβω. Μα και εσυ ρε Monkey D. Luffy μας λές ΜΚ και Bayonetta μόνο. Δηλαδή αισθάνομαι οτι μας δουλεύεις μες στη μάπα μας. Επίσης το οτι δεν έχει άφθονους τίτλους, δεν αναιρεί ούτε την αξία της κονσόλας ούτε των παιχνιδιών για να το θεωρείς άξια αγορά οταν φτάσει τα 200 ευρώ. Δεν κατηγορώ αυτούς που περιμένουν πτωση τιμής. Κατηγορώ το "δεν το παίρνω γιατι δεν αξιζει τα λεφτά του" Όσον αφορά αυτούς που δεν είχαν wii η κονσόλα είναι απλά αδάμας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα