gascp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 @Rib21 Στο Κωτσόβολο στη Λάρισα είδα ένα ZombiU σε μια γωνία στα 263, (WiiU 32Premium+ZombiU+Pro Controller) δεν γνωρίζω αν είναι κρατημένο για πελάτη μιας και εξαφανίστηκε από το site πάντως αν έχεις κάποιο φίλο Λάρισα αξίζει το πακέτο με 1000...
p3tran Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον σκεφτικα να παρω το 8αρι το μοντελο και αργοτερα αμα θελω βαζω εναν εξωτερικο σκληρο εγκρινω. 300e με 140e ειναι σημαντικη διαφορα. βαλε και εναν εξωτερικο 500gb με ενα 40αρι ευρω καποια στιγμη και καθαρισες.
Rib21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον σκεφτικα να παρω το 8αρι το μοντελο και αργοτερα αμα θελω βαζω εναν εξωτερικο σκληρο εγκρινω. 300e με 140e ειναι σημαντικη διαφορα. βαλε και εναν εξωτερικο 500gb με ενα 40αρι ευρω καποια στιγμη και καθαρισες.Κάτσε όμως είναι σίγουρο ότι θα κάνει την προσφορά το αμαζον δεν είναι και τελείως σίγουρο.εσύ που το βρήκες 140εΕδώ στην Ελλάδα κάνει 220Ε
p3tran Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 εγω ρε δε σου 'γραψα οτι παιζει αυτη η προσφορα που και που στο αμαζον στα 129? την προηγουμενη βδομαδα ανοιξανε οι προπαραγγελιες και συμπληρωθηκαν ταχυτατα. εκεινες οι παραγγελιες ειναι για να παραληφθουν (nintendo -> amazon) και να δωθουν οχι ακομα, αλλα στις 18 του μηνος. ειπαμε, βγαλε καλαμι και αραξε...
Rib21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 εγω ρε δε σου 'γραψα οτι παιζει αυτη η προσφορα που και που στο αμαζον στα 129? την προηγουμενη βδομαδα ανοιξανε οι προπαραγγελιες και συμπληρωθηκαν ταχυτατα. εκεινες οι παραγγελιες ειναι για να παραληφθουν (nintendo -> amazon) και να δωθουν οχι ακομα, αλλα στις 18 του μηνος. ειπαμε, βγαλε καλαμι και αραξε... Ρε με μπέρδεψες.18 Φλεβάρη η κονσόλα θα κάνει 130Ε για πόσες μέρες και τι ακριβώς??προπαραγγελεια θα κάνουμε ή διώχνουν τελευταία κομμάτια για καινούριο.Ποτέ ακριβώς και πώς θα μπορώ εγώ να κάνω προπαραγγελεια. εξήγησε ακριβώς τι παίζει Γτ μπερδεύτηκα.εξηγα επίσης πως δουλεύει το αμαζον δεν έχω ασχοληθεί ποτέ
RedPanda Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 λοιπον μαγκες το λεει και ο τιτλος.την αναφερομενη κονσολιτσα την εχω βρει 300 ευρω με το zelda και τα ιδια λεφτα με το New Super Mario Bros U.Και τωρα θελω την δικια σας συμβουλη.Να το αγορασω η οχι και αν ναι γιατι και αν οχι γιατι.πληροφοριακα ειμαι 13 χρονων και εχει σκηλοβαρεθει το pc gaming και ψαχνω κατι προτοτυπο.μην ρωτησετε πως βαρεθηκα και ειμαι τοσο μικροσ παιζω κυριως παλια παιχνιδια και θελω προτοτυπα κονσεπτ για να παιξω ενα παιχνιδι οποτε δεν με ελκυουν ποια τα παιχνιδια που σε ολους αρεσουν.και τελος εχει πολλες ομοιοτητες με το wii ή αλλαζει??γτ εχω wii και φοβαμαι μην ειναι ιδιο με το wii και ειναι πλεονασμος να εχω 2 ιδιες κονσολες(πσ3-πσ4 για παραδειγμα) OXI. Καταρχήν κονσόλα δεν παίρνεις μόνο για τα παιχνίδια που έχουν βγει, η κονσόλα είναι επένδυση που περιμένεις να υποστηριχθεί για πολλά χρόνια και το WiiU εκτός από τα 4 παιχνίδια που έχουν βγει μέχρι σήμερα και τα 4 -5 που θα βγουν το 2014 δεν θα έχει τίποτα άλλο. Θα σου θυμίσω πως το Gamecube που ήταν η μεγάλη αποτυχία της Nintendo με την μικρότερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών πούλησε 20 εκατομμύρια. Το WiiU πασχίζει να περάσει τα 6 και οι περισσότεροι αναλυτές μιλάνε για 10 - 15 lifetime. Δεύτερον, το WiiU μπορεί να έχει tablet controler αλλά σχεδόν όλα τα παιχνίδια το χρησιμοποιούν με πολύ επιφανειακό τρόπο, μερικές φορές εντελώς προαιρετικό και δεν έχει εισαγάγει κανένα πρωτότυπο κόνσεπτ. Βασικά από ότι περιμέναμε να κάνει η Nintendo με το tablet (καθρέφτης στα racing, κάμερα στο Fatal Frame, χάρτης και inventory στα rpg) δεν έχει γίνει τίποτα. Η υποστήριξη του tablet είναι ο ορισμός της απογοήτευσης όχι τόσο από τους 3rd parties (που δεν περιμέναμε και τίποτα) αλλά την ίδια την Nintendo. Στο Donkey Kong Country Tropical Freeze θα βγάλει μαύρο ! Τρίτον το Zelda Wind Waker HD είναι η μεγαλύτερη HD remaster απάτη μέχρι σήμερα. Μόνο ένα παιχνίδι σε πλήρη τιμή (σε αντίθεση με Metal Gear collection ή GoW collection κτλ που είναι δύο με τρία παιχνίδια στα 35 ευρώ) και κυρίως το παιχνίδι εξαιτίας των minimal γραφικών που έχει δεν χρειάζεται νέα textures ή εφέ αλλά μόνο μία μεγαλύτερη ανάλυση. Που σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένα λόγος να μην το παίξεις στον emulator. Για Skyward Sword & Twilight Princess ούτε λόγος μιας και αυτά θα κόστιζε ακριβά στην στην Nintendo το HD remaster, που η φιλοσοφία της (του Iwata δηλαδή) είναι φθηνό hardware - ακριβό software. Τέταρτον 3 κατοστάρικα είναι έγκλημα να τα δώσεις για περιορισμένα παιχνίδια με περιορισμένα γραφικά. Σίγουρα θα σου πρότεινα ή ένα 3DS XL (με καταπληκτική βιβλιοθήκη) ή μία Asus Radeon R9 270X (η καλύτερη value for money κάρτα γραφικών). Η καλύτερη Nintendo κονσόλα εδώ και χρόνια λέγεται dolphin-emulator.
NickTG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Τρίτον το Zelda Wind Waker HD είναι η μεγαλύτερη HD remaster απάτη μέχρι σήμερα. Μόνο ένα παιχνίδι σε πλήρη τιμή (σε αντίθεση με Metal Gear collection ή GoW collection κτλ που είναι δύο με τρία παιχνίδια στα 35 ευρώ) Και πάλι βέβαια θέλουν λιγότερες ώρες από το WW. 1
RedPanda Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Και πάλι βέβαια θέλουν λιγότερες ώρες από το WW. Αστείο επιχείρημα και άσχετο με την συλλογιστική μου. Πρώτον, και στις δύο συλλογές που τυχαία ανέφερα έχει πέσει ασύγκριτα περισσότερη δουλειά στο remaster από ότι στο Wind Waker που η Nintendo διάλεξε μιας και ήθελε την λιγότερη δουλειά από τα σύγχρονα Zelda. Από τεχνικής πλευράς αυτό. Οπότε σίγουρα δικαιολογούν τα 35 ευρώ που ζητάν. Δεύτερον, θα μπορούσα να είχα κάλλιστα αναφέρει το KH HD 1.5 απο πλευρά διάρκειας. Τρίτον το wind waker είναι μακράν το μικρότερο σε διάρκεια Zelda από τα Skyward Sword & Twilight Princess. Για την ιστορία και τα Metal Gear έχουν σεβαστή διάρκεια, μεγάλο replayability, πολλές VR αποστολές. Το WW -τάχα- HD είναι τρομερή απάτη.
NickTG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει κάποια ανάλυση για την τεχνική πλευρά? Θα ήθελα να την διαβάσω. Στη σεβαστή διάρκεια των Metal Gear βάζεις και τις cut-scenes? Τα άλλα δυο zelda που αναφέρεις μπορείς να βάλεις το δισκάκι τους στο WiiU και να τα παίξεις. Εκεί να δεις κράξιμο λοιπόν αν τα έβγαζε σε HD. Επίσης το ότι είναι μικρότερο από τα άλλα 2 δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι και αυτό μεγάλο παιχνίδι. Ανέφερε το ΚΗ. Λες να στεναχωρηθώ? Η αλήθεια είναι πως θα τα παίξω και τα 2 οπότε δεν έχω ιδιαίτερο θέμα.
Typhonios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 OXI. Καταρχήν κονσόλα δεν παίρνεις μόνο για τα παιχνίδια που έχουν βγει, η κονσόλα είναι επένδυση που περιμένεις να υποστηριχθεί για πολλά χρόνια και το WiiU εκτός από τα 4 παιχνίδια που έχουν βγει μέχρι σήμερα και τα 4 -5 που θα βγουν το 2014 δεν θα έχει τίποτα άλλο. Θα σου θυμίσω πως το Gamecube που ήταν η μεγάλη αποτυχία της Nintendo με την μικρότερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών πούλησε 20 εκατομμύρια. Το WiiU πασχίζει να περάσει τα 6 και οι περισσότεροι αναλυτές μιλάνε για 10 - 15 lifetime. Δεύτερον, το WiiU μπορεί να έχει tablet controler αλλά σχεδόν όλα τα παιχνίδια το χρησιμοποιούν με πολύ επιφανειακό τρόπο, μερικές φορές εντελώς προαιρετικό και δεν έχει εισαγάγει κανένα πρωτότυπο κόνσεπτ. Βασικά από ότι περιμέναμε να κάνει η Nintendo με το tablet (καθρέφτης στα racing, κάμερα στο Fatal Frame, χάρτης και inventory στα rpg) δεν έχει γίνει τίποτα. Η υποστήριξη του tablet είναι ο ορισμός της απογοήτευσης όχι τόσο από τους 3rd parties (που δεν περιμέναμε και τίποτα) αλλά την ίδια την Nintendo. Στο Donkey Kong Country Tropical Freeze θα βγάλει μαύρο ! Τρίτον το Zelda Wind Waker HD είναι η μεγαλύτερη HD remaster απάτη μέχρι σήμερα. Μόνο ένα παιχνίδι σε πλήρη τιμή (σε αντίθεση με Metal Gear collection ή GoW collection κτλ που είναι δύο με τρία παιχνίδια στα 35 ευρώ) και κυρίως το παιχνίδι εξαιτίας των minimal γραφικών που έχει δεν χρειάζεται νέα textures ή εφέ αλλά μόνο μία μεγαλύτερη ανάλυση. Που σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένα λόγος να μην το παίξεις στον emulator. Για Skyward Sword & Twilight Princess ούτε λόγος μιας και αυτά θα κόστιζε ακριβά στην στην Nintendo το HD remaster, που η φιλοσοφία της (του Iwata δηλαδή) είναι φθηνό hardware - ακριβό software. Τέταρτον 3 κατοστάρικα είναι έγκλημα να τα δώσεις για περιορισμένα παιχνίδια με περιορισμένα γραφικά. Σίγουρα θα σου πρότεινα ή ένα 3DS XL (με καταπληκτική βιβλιοθήκη) ή μία Asus Radeon R9 270X (η καλύτερη value for money κάρτα γραφικών). Η καλύτερη Nintendo κονσόλα εδώ και χρόνια λέγεται dolphin-emulator. Προχώρα αγόρι μου και αγόρασε το Wii U και άσε μερικούς να βροντοφωνάζουν "ΟΧΙ" σαν ένας άλλος Μεταξάς¨. Χ*στηκες για το πόσο θα πουλήσει το Wii U γιατί έχει ήδη πολύ καλά παιχνίδια και έρχονται καλύτερα DK, Hyrule Warriors,New Zelda Wii U, Super Smash Bros, X, Mario Kart 8, Βayonetta 2 και το WW είναι από τα καλύτερα remastered games ever και ένα από τα καλύτερα Zelda Γέμισε ο κόσμος με ειδήμονες gaming guru. Pikmin 3, Wonderful 101,MHU3, New Super Mario Wii U, Super Mario 3D World, New Super Luigi Wii U, Zombi U,Ninja Gaiden 3, Black Ops 2, Ghosts, Sonic Lost World , Wind Waker HD, Tekken Tournament Wii U, Batman Origins,Scribblenauts Unlimited,AC3, AC4, Deus EX,Rayman Legends, Black List SC,Resident Evil Revelations,Injustice,Batman Arkham City και έρχονται παιχνιδάρες το 2014. ΕΣΕΝΑ μπορεί να μην σου αρέσουν και να κάνεις clopy/paste comments από IGN αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι παιχνιδάρες. Mod edited: Oi αναφορές σε άλλα μέλη ως haters και spammers δεν οδηγούν σε συζήτηση χαμηλών τόνων. 5
p3tran Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 να πω και κατι ασχετο, βλεποντας ξανα το βιντεακι απο πανω με το ww. παιδες, οταν θα κοιταμε τα videogames 10 χρονια πιο μετα, να ξερετε οτι τα γραφικα με το στυλ των first party nintendo games θα φτουρανε ακομα, ενω ολα τα ...τεχνικα επιτευγματα που κανουν τους περισσοτερους να αλλαλαζουν καθε φορα, θα εχουν γερασει πολυ-πολυ ασχημα συγκριτικα.. το art style ειναι αυτο που μενει στο χρονο, οχι τα πολυγωνα... συμφωνω με typhonio (αν και για να πω την αληθεια μου δεν εχω παρει γουιου ακομα), και εχω σταμπαρει κι εγω 3-4 παιχνιδακια που θα τα μαζεψω με το καλημερα.. 5
Typhonios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 να πω και κατι ασχετο, βλεποντας ξανα το βιντεακι απο πανω με το ww. παιδες, οταν θα κοιταμε τα videogames 10 χρονια πιο μετα, να ξερετε οτι τα γραφικα με το στυλ των first party nintendo games θα φτουρανε ακομα, ενω ολα τα ...τεχνικα επιτευγματα που κανουν τους περισσοτερους να αλλαλαζουν καθε φορα, θα εχουν γερασει πολυ-πολυ ασχημα συγκριτικα.. το art style ειναι αυτο που μενει στο χρονο, οχι τα πολυγωνα... συμφωνω με typhonio (αν και για να πω την αληθεια μου δεν εχω παρει γουιου ακομα), και εχω σταμπαρει κι εγω 3-4 παιχνιδακια που θα τα μαζεψω με το καλημερα.. Προτείνω μην το πάρεις ακόμη μέχρι να σκάσει μύτη Super Smash Bros/ Mario Kart και η συνέχεια του Xenoblade "X" και να πέσει λίγο ακόμη η τιμούλα του Premium. Σήμερα έχει το βράδυ στις 12:00 new Nintendo Direct, λένε θα ανακοινώσουν νέο τίτλο για το Wii U...ελπίζω Metroid. Κάτσε λιώσε στο XONE προς το παρόν To Hardware του Wii U είναι ΜΠΑΚΑΤΕΛΑ σε σύγκριση με XONE, PS4 αλλά έχει πάρα πολύ καλά games το ρημάδι και τα γραφικά είναι ένα τσακ πάνω από PS3/XBOX360 αλλά πως να το κάνουμε : Είναι η καλύτερη κονσόλα που έχει βγάλει η Νintendo από εποχή N64. 2
p3tran Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 ελεγα να κανω ρε συ αυτο που προτεινα στο μικρο μας φιλο εδω περα.. εχω βγαλει καλαμι κι εγω και εχω αραξει να τσακωσω τα επομενα στα 130e.. ετσι κι αλλιως, εξωτερικους δισκους εχω ενα σωρο εδω περα. τι ειναι αυτο στο premium που αξιζει να δωσω τα διπλα λεφτα? και κατι αλλο, σχετικα με την καταστροφολογια που επικρατει, ας υπενθυμισουμε σε μερικους οτι η γενια που μολις τελειωσε, εχει εναν και μονο εναν καθαρο νικητη: τη nintendo με το wii. που με μηδεν (συγκριτικα) επενδυση, τιναξε τη μπανκα στον αερα και εκανε τη sony και τη microsoft να ξυνουνε τις κεφαλες τους με απορια (και ΚΛΑΜΑ)... μεσα απο το ιντερνετ, ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ αναπαραγονται.... τα πραγματα ομως ειναι ετσι: ΠΡΩΤΗ και καλυτερη η Nintendo, δευτερη η microsoft και τριτη, καταϊδρωμενη και με τις μεγαλυτερες απωλειες η sony. αϊντε, get your facts straight. μη ψησουμε τη nintendo και αγορασει τη sony για να της βαλει φωτια να πουμε... 1
Typhonios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κάτσε όμως είναι σίγουρο ότι θα κάνει την προσφορά το αμαζον δεν είναι και τελείως σίγουρο.εσύ που το βρήκες 140εΕδώ στην Ελλάδα κάνει 220Ε Για δες εδώ μία αγγελία, τσίμπα το! http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/245919-wii-u-32gb/ ελεγα να κανω ρε συ αυτο που προτεινα στο μικρο μας φιλο εδω περα.. εχω βγαλει καλαμι κι εγω και εχω αραξει να τσακωσω τα επομενα στα 130e.. ετσι κι αλλιως, εξωτερικους δισκους εχω ενα σωρο εδω περα. τι ειναι αυτο στο premium που αξιζει να δωσω τα διπλα λεφτα? και κατι αλλο, σχετικα με την καταστροφολογια που επικρατει, ας υπενθυμισουμε σε μερικους οτι η γενια που μολις τελειωσε, εχει εναν και μονο εναν καθαρο νικητη: τη nintendo με το wii. που με μηδεν (συγκριτικα) επενδυση, τιναξε τη μπανκα στον αερα και εκανε τη sony και τη microsoft να ξυνουνε τις κεφαλες τους με απορια (και ΚΛΑΜΑ)... μεσα απο το ιντερνετ, ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ αναπαραγονται.... τα πραγματα ομως ειναι ετσι: ΠΡΩΤΗ και καλυτερη η Nintendo, δευτερη η microsoft και τριτη, καταϊδρωμενη και με τις μεγαλυτερες απωλειες η sony. αϊντε, get your facts straight. μη ψησουμε τη nintendo και αγορασει τη sony για να της βαλει φωτια να πουμε... Εντάξει, τώρα τι ασχολείσα με trolls, λες και έχουν μετοχές στην SONY/MS/Nintendo και κράζουν τις κονσόλες... Μια χαρά κονσόλα είναι το PS4/XONE/Wii U και σαν κάθε κονσόλα έχουν τις αδυναμίες τους. Εάν έχεις αρκετούς εξωτερικούς HDD, τότε μαζί σου τσίμπα την λευκη/απλή έκδοση απλά εγώ προσωπικά σιχαίνομαι το ΛΕΥΚΟ σε κονσόλα συν ότι θα χρειαστείς και το Pro Controller άλλα 40-60 Ευρώ και εκεί..οπότε πάμε στα 200 + Ευρώ . Γιατί να μην ψαχτείς να βρεις την Zombi U Premium με κάνα 240 Ευρώ σε κάποια από τις αγγελίες? Σίγουρα κάτι θα παίζει ή θα παίξει με την τιμή αυτήν. 1
Rib21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Το βρήκα γερμανό με 220 και το Nintendo land πώς σας φαίνεται???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα