Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον μαγκες το λεει και ο τιτλος.την αναφερομενη κονσολιτσα την εχω βρει 300 ευρω με το zelda και τα ιδια λεφτα με το New Super Mario Bros U.Και τωρα θελω την δικια σας συμβουλη.Να το αγορασω η οχι και αν ναι γιατι και αν οχι γιατι.πληροφοριακα ειμαι 13 χρονων και εχει σκηλοβαρεθει το pc gaming και ψαχνω  κατι προτοτυπο.μην ρωτησετε πως βαρεθηκα και ειμαι τοσο μικροσ παιζω κυριως παλια παιχνιδια και θελω προτοτυπα κονσεπτ για να παιξω ενα παιχνιδι οποτε δεν με ελκυουν ποια τα παιχνιδια που σε ολους αρεσουν.και τελος εχει πολλες ομοιοτητες με το wii ή αλλαζει??γτ εχω wii και φοβαμαι μην ειναι ιδιο με το wii και ειναι πλεονασμος να εχω 2 ιδιες κονσολες(πσ3-πσ4 για παραδειγμα)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>λοιπον μαγκα την προηγουμενη εβδομαδα ειχε το amazon κατι sales που εδινε το 8gb 129 ευρω.</p>

<p>αραξε και εχε το νου σου.</p>

Ρε φίλε πολύ καλή τιμή αλλά εγώ δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με το αμαζον και μάλλον θα έχει πολλά μεταφορικά από την Αμερική

Δημοσ.

<p>Υπαρχει φημη στο neogaf οτι θα το βγαλει το ιταλικο αμαζον σε αυτη την τιμη το 8GB στις 18 Φεβρ</p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=764717'>http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=764717</a></p>

Δύο ερωτήσεις.πρώτα πόσα ευρώ θα πάνε τα μεταφορικά δεύτερον γίνεται να πληρώσω στο αμαζον με PayPal ή prepaid και τρίτον πιστεύεται 8gb είναι καλά??επέκταση μνήμης για αργότερα γίνεται???

Δημοσ.

To αμαζον δεχεται prepaid visa η mastercard ακομη και maestro.

Paypal δεν εχω δει στις επιλογες.

Με μεταφορικα αν το βγαλουν τοσο αντε να παει 145 - 150 το πολυ

Τωρα για τα 8GB καλυτερα να σου πουν οσοι το εχουνε. Αν και δε νομιζω οτι ειναι τεραστια διαφορα με το 32GB. Και τα δυο για μενα ειναι fail. Ευτυχως υποστηριζει εξωτερικο σκληρο δισκο.

• Like 1
Δημοσ.

<p>To αμαζον δεχεται prepaid visa η mastercard ακομη και maestro.</p>

<p>Paypal δεν εχω δει στις επιλογες.</p>

<p>Με μεταφορικα αν το βγαλουν τοσο αντε να παει 145 - 150 το πολυ</p>

<p>Τωρα για τα 8GB καλυτερα να σου πουν οσοι το εχουνε. Αν και δε νομιζω οτι ειναι τεραστια διαφορα με το 32GB. Και τα δυο για μενα ειναι fail. Ευτυχως υποστηριζει εξωτερικο σκληρο δισκο.</p>

Κοίταξα στο Φόρουμ που είπες και έλεγε ότι. Μάλλον θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιταλία Η συγκεκριμένη προσφορά χωρίς καμία σιγουριά όμως

Δημοσ.

Δε χανεις κατι να περιμενεις μια εβδομαδα. Τοσο καιρο περιμενες :)

Στη χειροτερη περιπτωση θα γλυτωσεις ενα κατοσταρικο μεσα στο νερο με παιχνιδι μαζι

Συνηθως το ιταλικο αμαζον στελνει Ελλαδα.

Δημοσ.

<p>Δε χανεις κατι να περιμενεις μια εβδομαδα. Τοσο καιρο περιμενες :)</p>

<p>Στη χειροτερη περιπτωση θα γλυτωσεις ενα κατοσταρικο μεσα στο νερο με παιχνιδι μαζι</p>

<p>Συνηθως το ιταλικο αμαζον στελνει Ελλαδα.</p>

Δεν είπα ότι βιάζομαι σε καμία φάση έχω και λιγουρευομαι την κονσόλα 2-3 μήνες τώρα για μια βδομάδα.....απλά επειδή είναι η προσφορά μήπως το διαθέτουν μόνο στην Ιταλία!!δηλαδή κάτσε τώρα το έχουμε τόσο σίγουρο ότι θα πέσει τόσο η τιμή??εσύ έχεις πετύχει ποτέ προσφορά που να μην την στέλνουν εκτός Ελλάδας

<p>Στη χειροτερη περιπτωση θα γλυτωσεις ενα κατοσταρικο μεσα στο νερο με παιχνιδι μαζι</p>

Δεν είπα ότι βιάζομαι σε καμία φάση έχω και λιγουρευομαι την κονσόλα 2-3 μήνες τώρα για μια βδομάδα.....απλά επειδή είναι η προσφορά μήπως το διαθέτουν μόνο στην Ιταλία!!δηλαδή κάτσε τώρα το έχουμε τόσο σίγουρο ότι θα πέσει τόσο η τιμή??εσύ έχεις πετύχει ποτέ προσφορά που να μην την στέλνουν εκτός Ελλάδας

Δεν λέω ότι δεν στέλνει την συγκεκριμένη προσφορά άμα στέλνει ρωτάω εγώ.εσύ έχεις πετύχειποτέ προσφορά που να μην στέλνουν εκτός Ελλάδας

Σορρι για το σπαμ παιδιά είμαι από κινητό

Δημοσ.

Προσωπική άποψη, έχει μαμάτα παιχνίδια και έρχονται καταπληκτικά exclusives.

Βρες μία καλή ευκαιρία και πάρε το black edition με τα 32gb γιατί τα 8GB δεν φτουράνε ούτε για γιούχου και απορώ πως τόλμησε να το βγάλει η Nintendo (epic fail).

Πάρε και το Super Mario 3D World, Donkey Kong και χαιρέτα την πλάση για τους επόμενους 2 μήνες. :-D

• Like 1
Δημοσ.

<p>Προσωπική άποψη, έχει μαμάτα παιχνίδια και έρχονται καταπληκτικά exclusives.</p>

<p> </p>

<p>Βρες μία καλή ευκαιρία και πάρε το black edition με τα 32gb γιατί τα 8GB δεν φτουράνε ούτε για γιούχου και απορώ πως τόλμησε να το βγάλει η Nintendo (epic fail).</p>

<p> </p>

<p>Πάρε και το Super Mario 3D World, Donkey Kong και χαιρέτα την πλάση για τους επόμενους 2 μήνες. :-D</p>

Χίλια δίκια έχεις όλα σωστά τα λες.2 ερωτήσεις πρώτον πιο bundle να επιλέξω και δεύτερον καμία καλή προσφορά στα 250 ευρώ υπάρχει με το premium???

Δημοσ.

εμενα προσωπικα μου αρεσει διοτι εχει virtual console nes famicon,snes,turbografx,msx και θα βγουν και n64,gamecube,gba και ds.. επισης θα βγουν γαματα παιχνιδια στο wii u.. πχ κανα metroid wii u φανταζομαι, το ETERNAL DARKNESS! bayyoneta 2, super smash bros.. κτλπα.. για λιγα λογια αμα εισαι λατρεις του shooter παρε κανα play4 καλητερα αλλα αμα εισαι λατρεις του rpg παρε wii u ή κρατησε τα λεφτα σου και ασε να βγει κανα emulator για το wii u 

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον σκεφτικα να παρω το 8αρι το μοντελο και αργοτερα αμα θελω βαζω εναν εξωτερικο σκληρο

Προσπάθησε να τα σκάσεις ΛΙΓΟ παραπάνω και ψάξε την έκδοση ZombiU Premium, έχει μέσα το πάρα πολύ καλό και χρήσιμο Pro Controller, η σκέψη είναι και 32 GB (γλυτώνεις για καιρό τον εξωτερικό δίσκο οπότε και το Extra κόστος) και το κόστος για την μελλοντική αγορά του Pro Controller!

Σήμερα αγόρασα με 20 Ευρώ το Ninja Gaiden 3...και μαμώ τις εκδόσεις για Wii U και μπόλικο αίμα.

Επένδυσε άφοβα στο Wii U , έρχονται καταπληκτικά games το 2014

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...