Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω αναθέσει στο e-shop να μου κανει μια σύνθεση η οποία έχει σαν βάση την Η87 pro c2 η οποία υποστηρίζει εως 1600 ram bandwidth. Υπάρχει περίπτωση να έχω προβλημα μ' αυτές τισ μνήμες http://www.e-shop.gr/product?id=PER.554358 που ειναι χρονισμένες στα 1866? Απο το sales του e-shop μου είπαν οτι το τμήμα συναρμολόγησης δεν μπορεί να τις βάλει και αν θέλω να μου τις στειλουν να τις βαλω μονος μου (!!!).

Απο την ερευνα που έκανα ναι μεν οι μνήμες δεν είναι στην latest QVL της Η87 pro, oύτε τις εμφανίζει το wizard της crucial ΑΛΛΑ ο υπαλληλος απο το live chat της crucial μου είπε οτι θα παιξουν... 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση.

Δημοσ.

Βασικά και τις 1866 να βάλεις διαφορά δεν θα καταλάβεις σε σχέση με τις 1600 και εκτος αυτου δεν βλέπω να υποστηρίζεται αυτη η ταχύτητα απο την motherboard ουτε με overclock ποτε καλύτερα να βάλεις στα 1600 , οπως σου ειπα δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές.

Μην μπλέξεις τωρα με τις αλλες και εχεις τιποτα ασυμβατότητες και τρέχεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι δεν τις έχουν τις 1600 στο e-shop, και οι 1866 είναι προσφορά απο το τελευταιο newsletter στα 135E (πραγμα που δεν φαίνεται στο link που εβαλα)

Δημοσ.

Δεν εχουν μνήμες στα 1600 στο eshop ? εκτος και αν ψάχνεις κατι συγκεκριμένο

Δες και αυτες εδω http://www.e-shop.gr/s/PER.549290/CORSAIR-CMZ16GX3M2A1600C10-VENGEANCE-16GB-2X8GB-PC3-12800-DUAL-CHANNEL-KIT.html ειναι πολυ καλές , τις εχω και εγω στο pc μου

Δημοσ.

@xaniared sta 1600 τι timings εχουν? 10-10-10-30 οπως στα 1866 η καλυτερα?

Τα ίδια timings. Οι συγκεκριμένες Ram υπερκάλυψαν τις προσδοκίες μου και στο PCMARK8 benchmark που έκανα όταν τις αγόρασα έδωσαν άριστα νούμερα, οπότε φαντάζομαι ότι οι tactical που θέλεις έιναι ακόμα καλύτερες γιατι η Crucial τις έχει μια κλάση πάνω απο τις δικές μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...