kalogeros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Έχουμε έναν υπολογιστή, ο οποίος στις πληροφορίες συστήματος εμφανίζει τα παρακάτω: Κατασκευαστής συστήματος: GBT___ Μοντέλο συστήματος: AWRDACPI Τι μνήμη RAM παίρνει αυτή η μητρική ρε παιδιά;
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Κατέβασε το cpuz και βάλε μια φωτογραφία απο την καρτέλα mainboard να δουμε ποια motherboard ειναι γιατι τα παραπάνω δεν βοηθάνε.
kalogeros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχώς ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου και δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης οποιουδήποτε προγράμματος. Και εμένα τις παρακάτω φωτογραφίες μου έστειλαν με mail. Ρίξε μια ματιά μπας και βοηθήσουν.
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δυστηχώς απο τα παραπάνω δεν μπορει να βγεί άκρη τι motherboard εχει το μηχάνημα
kalogeros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Έτοιμο desktop είναι; Μάλλον ναι. Όπως είπα και πιο πάνω, δεν είναι δικό μου, γι' αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος.
kalogeros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Επαναφέρω το θέμα, γιατί έχουμε νέα δεδομένα. Έβαλα το PC Wizard στο εν λόγω PC και είδα το μοντέλο της μητρικής και τον τύπο μνήμης. Η μητρική είναι η Gigabyte 8I915ME η μνήμη είναι τύπου DDR-SDRAM PC-3200. Παράγγειλα αυτήν τη μνήμη. Θα ταιριάξει ή τζάμπα κόπος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα