eleni ar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα σας, ειμαι λιγο ασχετη απο κινητα και αναβαθμισεισ γι'αυτο και θελω τα φωτα σασ. εχω ενα samsung galaxy ace s 5830.μου το εκανε ενασ συγγενησ αναβαθμιση για να βαλω το viber γιατι ηταν το παλιο λογισμικο.(αν τα λεω σωστα).μου εβαλε το viber αλλα δεν λειτουργει σωστα και μου κολλαει απιστευτα και το κινητο.μπορειτε να μου πειτε τι συμβαινει και τι μπορω να κανω για να το λυσω??? σασ ευχαριστω εκ των προτερων...
gtctsiamp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 H omega rom είναι ελληνική έτσι? Βέβαια δεν νομίζω ότι βγάζει για το Ace.
Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ναι ελληνικη ειναι. ΝΟμιζω αυτην εχω βαλει, αν θυμαμαι καλα, περασαν και αρκετα χρονια. Μετα ενα App Master για uninstall της σαβουρας, ενα launcher και εχεις άλλο κινητο. Ειχα κανει τα παραπανω βηματα επειδη εκανα μια επισημη αναβαθμιση απο σαμσουνγκ και εκτοτε τ κινητο ηταν μη λειτουργικο, λογω των lags.
stamatinho Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Κανε κανα factory reset na στανιαρει
trashmimikos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πούλατο και πάρε ένα καινούριο xperia να βρεις την ησυχία σου...αν είναι τώρα να μπλέξει η κοπέλα με αλλαγη μνήμης γιατι η samsung δεν μπορει να κάνει ενα κινητό με μνημη της προκοπης.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα