Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Υπάρχει παρακαλώ εφαρμογή στο pc με την οποία μπορώ να συνδέω το τηλέφωνο και να το ενημερώνω με σημειώσεις, ραντεβού κλπ στο ημερολόγιό μου?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Υπάρχει παρακαλώ εφαρμογή στο pc με την οποία μπορώ να συνδέω το τηλέφωνο και να το ενημερώνω με σημειώσεις, ραντεβού κλπ στο ημερολόγιό μου?

Ευχαριστώ

Χωρις να μας πεις ποιο μοντελο κινητου εχεις, δυσκολο να σε βοηθησουμε. 

Δημοσ.

Εάν χρησιμοποιείς gmail, μπορείς να έχεις τις επαφές σου και τις σημειώσεις σου (Ημερολόγιο) αυτόματα περασμένα στο κινητό,  

Δημοσ.

Χωρις να μας πεις ποιο μοντελο κινητου εχεις, δυσκολο να σε βοηθησουμε. 

Το κινητό είναι κινέζικο Star S5 butterfly (απομίμηση λένε όλοι HTC ότι είναι)

Εάν χρησιμοποιείς gmail, μπορείς να έχεις τις επαφές σου και τις σημειώσεις σου (Ημερολόγιο) αυτόματα περασμένα στο κινητό,  

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι όχι η εφαρμογή gmail αλλά ένα πρόγραμμα που το ανοίγω και πληκτρολογώ με το χέρι στο ημερολόγιο υπενθυμίσεις,ραντεβού κλπ και έτσι ενημερώνεται το κινητό...

Δημοσ.

Eπομενως μιλαμε για λειτουργικο συστημα Android? Γιατι δεν κατεβαζεις απ'το Play Store οτι εφαρμογη θελεις για την χρηση που περιγραφεις? Σιγουρα υπαρχουν παρα πολλες. 

Δημοσ.

Αυτό κάνω στο Ημερολόγιο (εφαρμογή της Google, όπως και το Gmail, στο οποίο είναι ενσωματωμένες και οι επαφές) και κάθε προσθήκη ή διόρθωση που κάνω στο Ημερολόγιο ή στις Επαφές περνάει αμέσως στο κινητό, όταν βρίσκομαι στο χώρο μου και είναι συνδεδεμένο με το router.

Δημοσ.

Αυτό κάνω στο Ημερολόγιο (εφαρμογή της Google, όπως και το Gmail, στο οποίο είναι ενσωματωμένες και οι επαφές) και κάθε προσθήκη ή διόρθωση που κάνω στο Ημερολόγιο ή στις Επαφές περνάει αμέσως στο κινητό, όταν βρίσκομαι στο χώρο μου και είναι συνδεδεμένο με το router.

Για αυτό που λες απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει internet το κινητό. Εγώ που δεν έχω τι κάνω?

Για αυτό που λες απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει internet το κινητό. Εγώ που δεν έχω τι κάνω?

Εφαρμογή με manual χειρισμό τηλεφώνου μέσω καλωδίου χωρίς internet υπάρχει?

Δημοσ.

Όπως είχα γράψει παραπάνω, δεν χρειάζεται να έχει ίντερνετ το κινητό, για όσο διάστημα βρίσκεσαι είτε στο χώρο σου που έχεις router είτε σε χώρο με wifi. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...