Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα 

εχω ενα φορητο  lenovo  x 200s  και εχω παρατηρησει τελευταια οτι παρουσιαζει ανοδο θερμοκρασιας και κολληματα  στον browser μια μετρητση (με speedfan) που εκανα φτανει μεχρι και 65 βαθμους θερμοκρασια  ειδικα οταν το εχω στην μπριζα ) και επισης με μονο ανοιχτο browser η μνημη RAM δουλευει στα ορια της δηλαδη στα 2gb  συνεχεια , τα στοιχεια του lenovo ειναι   επεξεργαστης 1,6   μνημη ram 2 GB  WIN 7 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει ? 

Δημοσ.

Κοιτα οσο αφορά την θερμοκρασία αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να το ανοίξεις και να καθαρίσεις το ανεμιστηράκι του ωστε να δημιουργεί καλύτερη ψύξη οσο αυτο ειναι εφικτό βεβαια μιας και τα laptop γενικά εχουν αυξημένες θερμοκρασίες.

Αλλο που μπορεις να κανεις για τις θερμοκρασίες ειναι να αγοράσεις μια βάση για το laptop σου με ανεμιστήρες απο κατω , ειδικα το καλοκαίρι πίστεψε με θα φανεί χρήσιμο.

Εντάξει με 2gb λογικό ειναι να γεμίζει η μνήμη σχετικά γρήγορα , ρίξε του ομως και ενα καθάρισμα απο trojans κτλπ με το malwarebytes και superantispyware.

Δημοσ.

αν αναβαθμισω σε 4gb μνημη ισως βελτιωθουν τα πραγματα ?   ισως να μην δουλευει τοσο οριακα ο υπολογιστης ?

Δημοσ.

απο οτι καταλαβαινω ζοριζετε πολυ το μηχανημα με windows 7  χ64        με 2 GB ΜΝΗΜΗ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ? 

Δημοσ.

οχι,καμια σχεση.

Θερμοκρασια θα ανεβασει ο δισκος μιας και χρησιμοποιει την εικονικη μνημη το συστημα οταν τερματιζουν τα 2GB.

Ενδεχεται να χρειαζεται καθαρισμα η ψυκτρα απο τυχον σκονες.

Για λαπτοπ παντως μην σου φαινονται υπερβολικοι οι 65,στο λαπτοπ της υπογραφης εχω 50°C με το καλημερα σας γιατι πανω απο τους 60 ανοιγει το ανεμιστηρακι.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι θέμα λειτουργικού να σου ανεβάζει θερμοκρασία εξάλου τα 7 με 2gb τρέχουν κομπλέ , πρέπει αν θέλεις να πηγαίνει πιο στρωτά να βάλεις αλλα 2gb ram , τωρα για τις θερμοκρασίες σου ειπα και παραπάνω τι μπορεις να κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΙΡΑΚΙ  ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΑΕΡΑΚΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΥΤΟ , ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ EXPLORER ANOIXTO ?

Δημοσ.

ανοιξε τη διαχειριση εργασιων,καρτελα διεργασιες,τικαρε το κουτακι κατω και δες τι τραβαει τοση μνημη.

Καλου κακου,κατεβασε και το malwarebytes antimalware και ριξε ενα σκαναρισμα,μπορει να εχεις καποιον ιο στο συστημα.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο με το εαν ειναι στην πριζα η οχι λογικα στο κανει γιατι οταν ειναι στην πριζα δουλευει max ολα.οταν ειναι με μπαταρια δουλευει πιο χαλαρα με λιγα λογια για εξοικονομηση ενεργειας.

εχει 2 καρτες γραφικων το συγκεκριμενο?

Δημοσ.

Βασικά βάλε του σε πρώτη φάση λιγο ram ακομα και θα στρώσει το μηχάνημα θα πηγαίνει πολυ καλύτερα

Edit : Μην γράφεις με κεφαλαία γιατι ειναι σαν να φωνάζεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...