Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω το SAMSUNG DVDWBD SH-B083L και ξεκινώντας να γράψω σε dvd-r της taiyo το log του nero με το που γράφει ότι έχει ξεκινήσει η εγγραφή στα καπάκια μου εμφανίζει writing lead-out, εκτός του ότι μου καταστρέφει τα δισκάκια παρατηρώ πως έχει γράψει στο δίσκο ένα μικρό κομμάτι. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Δοκίμασα κι άλλα δισκάκια αλλά έχει το ίδιο αποτέλεσμα, στην ανάγνωση δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα, ο,τι κι αν έβαλα μια χαρά τα διαβάζει. Ερώτηση, ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να έχει το πρόγραμμα;

Δημοσ.

Ποιο λειτουργικό και ποια έκδοση του nero έχεις;

Με άλλο πρόγραμμα εγγραφής δοκίμασες; Βάλε το ashampoo free να δεις αν στο κάνει και με αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω τα xp sp3 και nero 7 και 2014 (του θείου αν παίζει ρόλο) και τα δύο μου παρουσίαζαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έκανα και τη δοκιμή με το ashampoo free αλλά τζίφος, ορίστε και το log του ashampoo

04:03:35: Preparation started
04:03:35: Starting track analysis
04:03:35: Track analysis completed successfully
04:03:35: Preparation completed successfully
04:03:37: Recording at 16.0x in track at once mode. The recorded DVD will not be finalized.
04:03:37: Prebuffering data...
04:03:40: Prebuffering completed.
04:03:40: Recording DVD
04:03:40: Writing track 1 Length: 2,260 MB
04:03:52: Could not write to device

Δημοσ.

Αμα και το αλλο πρόγραμμα σου κανει τα ιδια πολυ πιθανό να εχει καποιο πρόβλημα στην εγγραφή , εχει τύχει και σε εμενα το αντιγραφικό να διαβάζει τα παντα και ολα και να εχει ψοφήσει η εγγραφή.

Σε ενα που ειχα ειχε φτιάξει με καινούργιο bios update που έκανα , για δες μηπως εχει και για εσενα καποιο bios update , αλλα βασικά για δοκίμασε να του αλλάξεις και καλώδιο μηπως ειναι αυτο γιατι καμια φορά δεν ξέρεις

Δημοσ.

Δείχνει πως για εκεί πάει η δουλειά γιατί στην προσπάθεια να γράψω ένα δισκάκι με άλλο software το imgburn μου βγάζει το εξής μήνυμα στο log

W 05:02:01 Failed to Write Sectors 36192 - 36223 - Reason: Logical Unit Communication CRC Error (ULTRA-DMA/32)

το έψαξα λίγο στο internet για το τι μπορεί να σημαίνει και μάλλον αυτό που λες είναι. Θα κάνω και τις δοκιμές και θα σου πω τα αποτελέσματα

Δημοσ.

Έχω πονοκεφαλιάσει μ' αυτή την ιστορία, προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι πως το recorder είναι μια χαρά, το κούμπωσα σε άλλο pc και λειτουργεί άψογα με τα δισκάκια που προηγουμένως έκαιγε. Όσο για την πρόταση που έκανε ο SPANK για το bios update, ακόμα δεν μπόρεσα να την υλοποιήσω για το λόγο ότι μέχρι χθες έκανα εγκατάσταση εκ νέου το λειτουργικό γιατί κατά την εκκίνηση μου έβγαζε μπλε οθόνη στα καλά καθούμενα, το "αστείο" της όλης υπόθεσης είναι ότι και με καινούργιο λειτουργικό win 7 πλέον (του θείου πάντα... :-D ), συνεχίζει πεισματικά το recorder να μου καίει δισκάκια (στο αρχικό pc για να μην μπερδευόμαστε), άρα το πρόβλημα είναι κάπου στο pc. Οι δοκιμές συνεχίζονται...........

Δημοσ.

.........Έκανα ενημέρωση το bios (UEFI), μεγάλωσα το partition του c:, πειραματίστηκα με τούς sata controllers και άλλαξα και το καλώδιο αλλά πάλι τίποτα!!! Έχω στερέψει από ιδέες, έχει κανείς να μου προτείνει καμία;

Δημοσ.

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε, ο φταίχτης ήταν ο τρόπος σύνδεσης των sata συσκευών, δηλαδή, ο ένας από τούς τρεις σκληρούς ήταν κατά λάθος συνδεδεμένος στην υποδοχή για sata 3 ενώ το recorder στη θύρα για sata 2, υπογραμμίζω πως καμία από τις συσκευές δεν είναι sata 3, έτσι δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά το recorder κατά την εγγραφή και όχι κατά την ανάγνωση που ήταν άψογο. Εν κατακλείδι με το που σύνδεσα τον κατά λάθος συνδεδεμένο σκληρό δίσκο στη σωστή υποδοχή (sata 2) και το recorder στην υποδοχή του sata 3, ως δια μαγείας λειτούργησε σωστά και η εγγραφή του recorder.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...