KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Εχει μια φιλη μου ενα pc με τα εξης amd athlon 64 x2 3600+ 2gb ddr2 foxconn a6vmx socket 940 nvidia geforce 7600 gt toshiba dt01aca050 τροφοδοτικο και case δεν ξερω διοτι μου εστειλε εικονα απο τα specs απο οτι μου ειπε θελει να ανοιξει photoshop και σερνεται και της ειπα οτι ειναι λογικο με το pc αυτο. θελει να το αναβαθμισει λιγακι. ενας γνωστος της της προτεινε τα εξης κομματια για να λειτουργει καπως καλυτερα με photoshop http://www.e-shop.gr/product?id=PER.510655 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4150#ov επεξεργαστη intel q8600 450w τροφοδοτικο (δεν ανεφερε brand) και 4gb ram συνολικα ολα αυτα της ειπε 320 ευρω...εσεις τι λεte? αξιζουν να αλλαχθουν ολα αυτα? αν οχι, ποια να αλλαχθουν και ποια προτεινετε? να παει και παρακατω η τιμη..
johng4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Κατα την γνωμη μου δεν αξιζουν αυτο το ποσο 100%.
Paulostge Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 με αυτη την τιμη με αλλα 2 κατοσταρικα περιπου κανεις ενα αρκετα καλο συστημα.Εγω ειμαι ασχετος απο photoshop αλλα συμφωνα με τις απαιτησεις της εφαρμογης http://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/system-requirements-photoshop.html Λογικα θα χρειαστεις μια καλη καρτα γραφικων και 2GB μνημη τουλαχιστον...
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 εαν θελει να την βγαλει οικονομικα και με την προυποθεση οτι θα πας να την βοηθησεις τοτε... η μητρικη της θεωρητικα ειναι αυτη. πας απο εκει και της κανεις ενα update στο bios εαν θελει και... βαζεις εναν ssd. βαζεις εναν επεξεργαστη απο την λιστα συμβατοτητας μεταχειρισμενο και στο τελος εαν θελεις βαζεις 2Χ2gb Μνημη. το καλο και ταυτοχρονα κακο ειναι οτι εχει εναν απο τους μικροτερους επεξεργαστες της σειρας οποτε οτι και να βαλεις μετα απο αυτον,θα δει διαφορες. Edit: προσεξε,Μπορεις να βαλεις και αυτον AMD Athlon II X2 270 3.4 ΤΙΜΗ 34.72 € σε καινουργιο.απλα ειναι tray οποτε θα χρειαστει να χρησιμοποιησεις την ψυχτρα του επεξεργαστη που εχει τωρα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μμμμ θανο οποτε εναν επεξεργαστη, ram και ssd ειναι καλυτερο να αλλαξουμε ε? Αντε και ενα τροφοδοτικο αν ειναι για τα αναθεμα. Κατι αλλο, δεν παιζει ρολο και η γραφικων για το photoshop? λογω γραφικων που εχει το προγραμμα
Thanos1972 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 εξαρταται απο το ποσο που θελει να ξοδεψει η φιλη. απο εκει και περα οτι και να λεμε εμεις.....
Millennium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δεν αξίζει πάντως να γίνουν πολλές αλλαγές στο υπάρχον σύστημα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ναι το ξερω οτι δεν αξιζουν πολλες αλλαγες. Δεν γινεται τσαμπα και τουμπανο ο υπολογιστης. Πιστευω οτι με αυτες τις αλλαγες (cpu, ram και ssd), θα δει διαφορες για το προγραμμα που θελει.
Paulostge Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Απλα τα παιδια και εγω θελουμε να σου πουμε καλυτερα να μαζεψει σιγα σιγα χρήματα και να παρει ενα νεο ολοκληρωμενο συστημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα