Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι αφήνει Free 100 MB δεν σημαίνει ότι χρησιμοποιείται όλη η υπόλοιπη μνήμη. Απλά υπάρχει ένα ποσό ανενεργής μνήμης το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο για κάποιες διαδικασίες που κρίνει το λειτουργικό ότι  μπορεί να χρειαστούν. Αν υπάρξει απαίτηση για περισσότερη μνήμη θα απελευθερωθεί από την ανενεργή. Εγώ με 6GB δεν έχω κανένα θέμα απολύτως.

Screen%20Shot%202014-02-12%20at%205.10.4

Όντως έτσι είναι. ΑΝ δεν κάνω λάθος, το ίδιο ισχύει και για την κάρτα γραφικών!

Δημοσ.

Εγώ όμως για να ψάχνω πως να βάλω 16gb, σημαίνει ότι αποφάσισα ότι το χρειάζομαι.

Η δουλειά που κάνω είναι πολύ απαιτητική. Από την άλλη αυτό το "up to 16gb" ήταν τελικά πολύ παραπλανητικό, για κάποιον που δεν είναι "ειδικός". Πάλι με στεναχώρισε η apple. Νομίζω ότι δεν είναι 100% δικό μου λάθος.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια στο λέει ξεκάθαρα και καθόλου παραπλανητικά, αν δεν το πρόσεξες ή δεν το διάβασες προσεκτικά ή δε ρώτησες αφού δεν ήσουν ειδικός, συγνώμη αλλά δε φταίει η Apple, αλλά εσύ. Παρεμπιπτόντως το ίδιο ισχύει και σε καινούρια Sony VAIO Z, και άλλες μάρκες, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι η Apple αποκλειστικά.

http://store.apple.com/us/buy-mac/macbook-pro?product=ME864LL/A&step=config

"MacBook Pro with Retina display comes standard with 4GB of 1600MHz memory. Please note that the memory is built into the computer, so if you think you may need more memory in the future, it is important to upgrade at the time of purchase."

Οπότε, εφόσον χρειάζεσαι 16GB (εσύ ξέρεις καλύτερα, αλλά αν θες μας λες τι δουλεύεις) η μόνη λύση είναι να το πουλήσεις (η μεταπολιτική αξία των Apple είναι καλή, εδώ είσαι τυχερός) και να αγοράσεις άλλο αυτή τη φορά πιο προσεχτικά!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ όμως για να ψάχνω πως να βάλω 16gb, σημαίνει ότι αποφάσισα ότι το χρειάζομαι.

Η δουλειά που κάνω είναι πολύ απαιτητική. Από την άλλη αυτό το "up to 16gb" ήταν τελικά πολύ παραπλανητικό, για κάποιον που δεν είναι "ειδικός". Πάλι με στεναχώρισε η apple. Νομίζω ότι δεν είναι 100% δικό μου λάθος.

οχι ειναι 100% δικος σου λαθος, διοτι δεν εψαξες πριν αγορασεις.

δεν λεει πουθενα η apple πως αναβαθμιζεται η μνημη. εκτος κι αν καπου ρωτησες πριν το παρεις και σου ειπαν πως μπορεις.

Δημοσ.

οχι ειναι 100% δικος σου λαθος, διοτι δεν εψαξες πριν αγορασεις.

δεν λεει πουθενα η apple πως αναβαθμιζεται η μνημη. εκτος κι αν καπου ρωτησες πριν το παρεις και σου ειπαν πως μπορεις.

ακριβως..δικο του λαθος 100%,,,η apple λεει configurable,και οχι upgradable.....επισης ισχυει το κλασσικο..δεν ήξερες δεν ρώταγες? καλώς ή κακώς εδώ είμαστε και λύνουμε απορίες...Εαν ήξερε εξαρχής οτι τα 8 του ειναι λιγα,γιατί αγόρασε 8 ? ειτε αναβαθμισεις κατα την αγορα ή μετά το ένα και το αυτό είναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...