argyrist25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά καλησπέρα να σας ρωτήσω κάτι,έχω την intel inside core i3 2100 LGA1155 και σκέφτομαι να βάλω μια άλλη ψυχτρα,αυτήν που έχω είναι καλή?θέλω μια έτσι πιο δυνατή με μεγάλη ψυχτρα!! Intel®COre i3-2100CPU @3.10GHz 3.09GHz
orere Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/518131-intel-%CF%88%CF%85%CF%87%CF%84%CF%81%CE%B1/ καλα ρε φιλε πλακα μας κανεις?
argyrist25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 οχι οχι αυτο που ρωτησα πριν ηταν για εναν φιλο μου,απλος δεν το εγραψα οτι ειναι για αλλον,αυτο που ρωταω ειναι για μενα για το δικο μου pc Κανείς καμία πρωταση;Sent from my iPhone using InsomniaΑυτήν κάνει σε μένα;Sent from my iPhone using Insomnia
argyrist25 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 είναι καλύτερη από αυτήν που έχω?
Donalhioy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ναι.. ετσι ειναι η δικια σου ετσι ειναι η evo tx3
angel2525 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 κανει αλλα τι να τι κανεις την ψυκτρα στον i3? θεωρω οτι δεν χρειαζεται.
argyrist25 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Λες να μην την βάλω; Sent from my iPhone using Insomnia
angel2525 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 νομιζω δεν χρειαζεται. πρωτον εχεις i3 που δεν γινεται oc και επιπλεον η μαμα ψυχτρα ειναι καλη οταν μιλαμε για απλη χρηση (εκτος αν ζοριζεις τον επεξεργαστη σου συνεχεια). τωρα αμα οι θερμοκρασιες σου ειναι τοσο ψηλες καλο ειναι να κοιταξεις αν εχεις καλο airflow στο κουτι σου.
argyrist25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 κοιτά θέλω να πάρω άλλη ψυχτρα για τον λόγο ότι το pc πιστεύω ότι το ζορίζω με (κατεβάσματα ασταμάτητα και διάφορα παιχνίδια)τον έχω αρκετές ώρες ανοιχτό και σκαφευτικά ότι θα ήταν καλύτερα!!τώρα από θερμοκρασία δεν ξέρω τι παίζει γιατί τώρα βρήκα ένα προγραμα για να βλέπω πως πάει!!επίσης και κάτι ακόμα,έχω βάλει τα windows τα dark 64bit με 8GB ram,και δεν είμαι ευχαριστημενος με την απόδοση του υπολογιστή, ας πούμε κάποιες φόρες αυτό δεν το κάνει πάντα έχω ανοιχτές 2 με τρεις σελίδες και όταν πάω να ανοίξω και άλλη βλέπω το κόντρες να χτυπάει 100% από τον CPU αυτό γιατί γίνετε?
angel2525 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 κοιτά θέλω να πάρω άλλη ψυχτρα για τον λόγο ότι το pc πιστεύω ότι το ζορίζω με (κατεβάσματα ασταμάτητα και διάφορα παιχνίδια)τον έχω αρκετές ώρες ανοιχτό και σκαφευτικά ότι θα ήταν καλύτερα!!τώρα από θερμοκρασία δεν ξέρω τι παίζει γιατί τώρα βρήκα ένα προγραμα για να βλέπω πως πάει!!επίσης και κάτι ακόμα,έχω βάλει τα windows τα dark 64bit με 8GB ram,και δεν είμαι ευχαριστημενος με την απόδοση του υπολογιστή, ας πούμε κάποιες φόρες αυτό δεν το κάνει πάντα έχω ανοιχτές 2 με τρεις σελίδες και όταν πάω να ανοίξω και άλλη βλέπω το κόντρες να χτυπάει 100% από τον CPU αυτό γιατί γίνετε? αυτα που αναφερεις δεν ειναι ζοριζματα για εναν επεξεργαστη σαν τον i3. επειδη ειχα και εγω i3 δεν παιζει να χτυπαγε πανω απο 50 με την χρηση που αναφερεις. κατι αλλο παιζει. κατεβασε το hwmonitor η το speecy αν δεν το εχεις ηδη και δες τι θερμοκρασιες λεει. τα window αυτα δεν τα εχω βαλει ποτε οποτε δεν ξερω αν παιζει κατι με τον τροπο λειτουργειας τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα